Logo bg white

Reis af naar Vietnam & Cambodja

22-daagse rondreis door Cambodja & Vietnam
Vanaf € 6.190,00 p.p.
december t/m april
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Combineer Vietnam met Cambodja

Ontdekt het prachtige Vietnam in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende Cambodja. U begint uw reis in het meer ontwikkelde Vietnam waar u de reist start in de hoofdstad Hanoi. Vervolgens verkent u aan boord van een jonk Halong Bay en reist u naar de omgeving van Ninh Binh, bekend vanwege de magische kalkstenen rotsformaties. In Vietnam bezoekt u tevens de keizerlijke stad Hué en het gezellige plaatsje Hoi An, gelegen in Centraal-Vietnam. Per vliegtuig reist u naar Siem Reap in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. In Phnom Penh komt u meer te weten over het gruwelijke verleden van het land ten tijden van de Rode Khmer. U sluit deze reis af aan de Cambodjaanse kust.

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Vertrek
Amsterdam - Hanoi
2
Hanoi
3
Hanoi
4
Halong Bay
5
Halong Bay
6
Ninh Binh
7
Ninh Binh
8
Hue
Hanoi - Hue
9
Hue
10
Hoi An
11
Hoi An
12
Hoi An
13
Siem Reap
Da Nang - Siem Reap
14
Siem Reap
15
Siem Reap
16
Phnom Penh
17
Phnom Penh
18
Koh Rong
19
Koh Rong
20
Koh Rong
21
Vertrek
Phnom Penh - Amsterdam
22
Aankomst

Prijsindicatie voor deze combinatiereis Vietnam & Cambodja

Voor deze 22-daagse combinatiereis Vietnam & Cambodja geldt een indicatie reissom van € 6.190 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in de eerst vermelde accommodaties. Verblijft u liever in de optioneel vermelde hotels? Dan dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 7.450 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten (in economy class), accommodaties, transport en de in het programma vermelde unieke ervaringen. De reis is uiteraard volledig naar wens aan te passen en in te korten of uit te breiden!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Upgrade deze combinatiereis Vietnam & Cambodja met een verblijf in het luxueuze Song Saa Private Island Resort

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.540,– p.p.
November t/m april

Cambodja arrangement | Song Saa Private Island

Het paradijselijke Song Saa Private Island ligt vlak voor de Cambodjaanse kust. Het kleinschalige en exclusieve resort wordt omringd door parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. U kunt hier helemaal tot rust komen in uw eigen villa en zich afsluiten van de buitenwereld. Een verblijf in het Song Saa Private Island Resort is een zee exclusieve afsluiting van uw reis door Cambodja.

Lees meer

Waarom met Tico deze combinatiereis Vietnam & Cambodja maken?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van privéreizen door Vietnam & Cambodja. Uw transport, de unieke accommodaties en activiteiten worden voor u tot in de puntjes verzorgd zodat u optimaal kunt genieten van uw combinatiereis Vietnam & Cambodja.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat