Logo bg white

Luxe Gypsy privécruise Laos naar Thailand

4-daags arrangement Laos & Thailand
Prijs op aanvraag
december t/m april
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Luxe privé cruise van Laos naar Thailand

Gedurende drie nachten verblijft u aan boord van de romantische Gypsy, een prachtig 41-meter lange boot. De Gyspy heeft slechts twee suites aan boord waar u met maximaal vier personen kunt verblijven. Deze gecharterde boot vaart u van Luang Prabang in Laos naar de Gouden Driehoek bij Thailand (of vice versa) terwijl u onderweg kunt genieten van het uitzicht op het leven aan de oevers van de machtige Mekong rivier. Gedurende deze cruise maakt u een aantal stops bij authentieke dorpjes waar u meer leert over het lokale en traditionele leven in Noord-Laos.

De Gypsy

De Gyspy is een zeer exclusief vaartuig en laat u in luxe kennismaken met de verborgen schatten van de Mekong. De boot is stijlvol ingericht met houten meubilair dat prachtig past bij de groene omgeving. Aan boord van de Gypsy kunt u uzelf helemaal verliezen aan de rustige charmes van de rivier. Gooi de deuren van uw suite open om de frisse berglucht binnen te laten, of geniet van een gastronomische keuken bij kaarslicht onder de sterrenhemel. Deze luxe privé cruise biedt u een voortreffelijke en onvergetelijke ervaring op de Mekong!
Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start van uw privé cruise naar Thailand

Vanochtend gaat uw exclusieve arrangement van start. U stapt in Luang Prabang aan boord van de Gypsy waarmee u de komende dagen over de Mekong rivier naar de Gouden Driehoek, waar de grenzen van Thailand, Laos en Myanmar samenkomen, vaart. Nadat u aan boord bent gestapt en uitleg heeft gekregen over uw verblijf aan boord, geniet u van een smakelijke lunch terwijl het schip koers zet in noordelijke richting.

Na de lunch arriveert u in het dorpje Ban Baw. Samen met uw Engelssprekende gids wandelt u door het dorpje en krijgt u een kijkje in het leven van de lokale bevolking. U kunt leert hier hoe de traditionele Laotiaanse whiskey (Lao Lao) wordt gemaakt. Eenmaal terug aan boord vaart u verder over de Mekong naar het plaatsje Ban Kook Eak waar de boot voor anker gaat. U kunt vanavond genieten van een heerlijk barbecue diner aan boord.

  • ★★★★+ Gypsy (3n)

Uw comfortabele suite aan boord

2
2

2: Pak Beng

U ontbijt aan boord terwijl de boot verder vaart naar het plaatsje Pak Beng waar u rond het middaguur arriveert. Pak Beng is een bekend plaatsje waar veel reizigers overnachten tijdens hun reis van Laos naar Thailand. In Pak Beng bezoekt u een olifanten opvangcentrum. Eenmaal terug aan boord vaart de boot verder naar Ban Pak Ngoi waar het voor anker gaat.

3
3

3: Ban Huay Palam & Ban Pak Tha

De boot zet vanochtend koers naar het Khmu dorpje Ban Huay Palam waar u na het ontbijt arriveert. De Khmu-stam is de grootste etnische minderheid in Laos en leeft voornamelijk in Noord-Laos. De Khmu zijn de inheemse bewoners van Noord-Laos en leven ook in gebieden in China, Thailand, Myanmar en Vietnam. Gedurende uw bezoek aan Ban Huay Palam leert u meer over deze bijzondere stam en hun eeuwenoude tradities. Na het bezoek stapt u weer aan boord en vaart de boot verder naar het dorpje Ban Pak Tha dat u tevens al wandelend verkent.

Terwijl u geniet van wederom een smakelijke lunch vaart de Gypsy verder naar Ban Pak Oi waar het vanavond voor anker gaat.

4
4

4: Einde van uw luxe privé cruise

Na het ontbijt, rond 10:00 uur arriveert u bij de grens met Thailand waar de boot geregistreerd moet worden. U heeft geen visum nodig voor een bezoek aan Thailand. Het schip vaart verder terwijl u luncht aan boord. Aan het einde van de middag arriveert u in Chiang Saen waar deze prachtige privé cruise tot een einde komt.

Vanuit hier kunt u verder reizen naar de Gouden Diehoek waar u kunt verblijven in exclusieve luxe tenten. U kunt er ook voor kiezen om door te reizen naar Chiang Rai.

Prijsindicatie van deze luxe privé cruise van Laos naar Thailand

Voor deze 4-daagse (3 nachten) privé cruise van Laos naar Thailand is de prijs op aanvraag. Het is mogelijk om met maximaal vier volwassenen en één kind aan boord te verblijven. De reissom wordt dan door het aantal deelnemers gedeeld. Bij uw verblijf aan boord zijn alle maaltijden, drankjes en excursies inbegrepen.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij deze privé cruise van Laos naar Thailand voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Laos.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Laos

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Laos. Zij kennen de verschillende regio's uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte Laos reis voor u samenstellen!

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat