Logo bg white

Safarireizen

In dit overzicht vindt u een overzicht van onze mooiste safarireizen en arrangementen!

De mooiste safarireizen voor u op een rij!

Tico is gespecialiseerd in het samenstellen van reizen op maat voor de individuele reiziger. Diverse programma's in Afrika en Azië lenen zich perfect voor het maken van een onvergetelijke safarireis. Onderstaand een overzicht van de mooiste unieke arrangementen en reizen:

Zoeken
11 dagen
Vanaf € 6.550,– p.p.
Mei t/m september

Botswana reizen | Wings over Botswana

Wings over Botswana: met prachtige rondreis waarin u met kleine vliegtuigjes van lodge naar lodge wordt gevlogen en maakt u kennis met de schitterende hoogtepunten van Botswana.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 10.950,– p.p.
Mei t/m september

Combinatiereis | Botswana en Mauritius Deluxe

Tijdens de rondreis ‘Botswana & Mauritius Deluxe’ brengt u in 14 dagen een bezoek aan Victoria Falls, enkele hoogtepunten van Botswana en sluit u de reis in stijl af op het prachtige eiland Mauritius!

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 7.350,– p.p.
Mei t/m september

Botswana reizen | Natuurreis Botswana

Deze rondreis brengt u op individuele basis met transfers en chartervluchten langs vele schitterende hoogtepunten van Botswana; een bijzonder complete en onvergetelijke reis!

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 5.925,– p.p.
Mei t/m september

Botswana reizen | Explorer Expedition

Tijdens de Explorer Expedition maakt u in een klein internationaal gezelschap (maximaal 6 gasten) een rondreis langs diverse prachtige wildparken in Botswana.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.750,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië reizen | Self drive Namibia's wild side

Tijdens deze 18-daagse self drive rijdt u langs diverse prachtige wildparken van Namibië en verblijft u in luxe, bijzondere en kleinschalige accommodaties.

Lees meer

Waarom op reis met Tico?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat