Logo bg white

Over Tico Reizen


Over Tico Reizen


Tico Reizen is een kleinschalige reisorganisatie en met ons ervaren en deskundige team zorgen wij voor waardevol advies en persoonlijk contact. Al ruim 20 jaar zijn wij specialist in de verzorging van unieke reizen op maat. Wij nemen u de organisatie van de volledige reis graag uit handen, zodat u met minimale inspanning, maximaal kunt genieten. Vanuit hartje Amsterdam (ons kantoor bevindt zich op de Keizersgracht 75) stellen wij prachtige reizen samen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oceanië en de Poolgebieden.

Er zijn maar weinig dingen zo waardevol als het maken van een bijzondere reis. De zintuigen prikkelen door een ander land te verkennen; genieten van de prachtige natuur, de lokale keuken en kennismaken met nieuwe culturen. Even afstand nemen van het eigen leven en een onvergetelijke privéreis maken, terwijl u onderweg verblijft in unieke accommodaties en kunt deelnemen aan de meest interessante excursies. Dat is wat wij bij Tico Reizen zelf het meest waarderen wanneer wij op reis zijn en dat is de ervaring die wij onze klanten bieden. Met een schitterend reisprogramma creëren wij voor u een ervaring om nooit te vergeten!

Blank


Passie & deskundigheid


Onze reisspecialisten hebben een enorme passie voor reizen en alle bestemmingen die wij aanbieden zijn door onze reisspecialisten bezocht. Wij vinden het elke dag weer een genot bezig te mogen zijn met het verzorgen van onwaarschijnlijk mooie reizen. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, de leukste excursies en de meest bijzondere accommodaties, bezoeken we onze bestemmingen regelmatig. Bij Tico kunt u rekenen op persoonlijk en deskundig advies; in overleg stellen wij de meest ideale reis voor u samen.

Blank


Een reis op maat


Kwaliteit staat bij ons centraal en het leveren van maatwerk is ons uitgangspunt
. Geen enkele door ons samengestelde reis is hetzelfde. Uw accommodatie is uniek en speciaal voor u geselecteerd. Het verblijf is wanneer mogelijk (zeer) comfortabel, bijzonder en draagt bij aan de reisbeleving. De reis kan met, of zonder de intercontinentale vluchten worden geboekt, maar bevat in ieder geval alle ingrediënten voor een prachtige, ontspannen rondreis ter plaatse. We helpen u (waar nodig) tevens met het aanvragen van een visum en ook voor extra verzekeringen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen er samen met onze lokale partners voor dat alle vluchten, het transport, de mooiste activiteiten en meest bijzondere accommodaties naadloos op elkaar aansluiten, zodat u ter plaatse niets anders hoeft te doen dan zorgeloos te genieten van uw ultieme reisbeleving.


Het ontstaan van Tico Reizen


Tico is ooit begonnen als touroperator Latijns-Amerika en als bureau waar vliegtickets konden worden geboekt, wat nog terug te zien is in de naam: Ticket Consult. In de jaren die volgden verdwenen de tickets naar de achtergrond en kwam de focus meer te liggen op het samenstellen van bijzondere reizen voor de individuele reiziger. Inmiddels is Tico Reizen uitgegroeid tot een toonaangevende en deskundige Nederlandse reisorganisatie. Op dagelijkse basis worden de mooiste reizen georganiseerd naar diverse bestemmingen wereldwijd.

"Wij zijn bijzonder enthousiast en tevreden over de reis die jullie voor ons hebben geregeld in Zuid-Argentinië & Chili. Naast de goede voorbereiding en uitvoering hebben we geboft met uitzonderlijk gunstige weersomstandigheden. Onze reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten! We hebben van elke locatie en activiteit enorm genoten."
Gezelschap Sieben

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat