Logo bg white

Azië

Zuid-Korea reizen

Beste reistijd april t/m mei, september t/m november

Het ongerepte Zuid-Korea wist op de een of andere manier jarenlang aan de aandacht te ontglippen van internationale bezoekers maar die tijd lijkt nu voorbij. Haar populariteit is groeiende en wij begrijpen volledig waarom! Reis met Tico af naar het ongerepte Zuid-Korea en maak kennis met al haar verborgen parels!

De mooiste Zuid-Korea reizen


Vanuit alle hoeken van de wereld weet men het eigenzinnige Zuid-Korea inmiddels te vinden. Dit authentieke land in Azië barst van de eigenaardigheden, culturele rijkdommen en kent daarnaast een enorme charme en een bijzondere identiteit.

Het is een belangrijke hub in Azië op het gebied van technologie en ook haar film- en entertainmentindustrie gooit internationaal hoge ogen. Naast al het moderne vernuft kent het land daarnaast een zeer rijke geschiedenis welke maar liefst 5.000 jaar terug in de tijd gaat. Ook het verleidelijke eten wat steeds vaker vertegenwoordigd is in onze grote steden wint aan populariteit.

De reis start en eindigt vrijwel altijd in het bruisende Seoul, de politieke, financiële en culturele hoofdstad van het land welke uitstekend bereikbaar is met een dagelijkse directe KLM-vlucht vanaf Amsterdam. Er zijn daarnaast ook prachtige combinaties te maken met 'buurland' Japan. Het binnenland van Zuid-Korea is prachtig groen met uitgestrekte nationale parken en rijstvelden waar de mogelijkheden om te wandelen en te fietsen onbeperkt zijn. De langgerekte kust kent prachtige verlaten stranden en in het zuiden is een verblijf van enkele dagen op het vulkanische eiland Jeju een absolute must.Zuid-Korea reizen


Wij hebben enkele prachtige Zuid-Korea reizen en arrangementen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en kunnen wanneer gewenst nog volledig worden aangepast, uitgebreid en/of met elkaar worden gecombineerd. Ieder programma wordt op maat gemaakt en wordt daarmee volledig op uw wensen aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
13 dagen
Vanaf € 11.500,– p.p.
april, mei, september t/m november

Zuid-Korea reis | Zuid-Korea Deluxe

Deze luxe reis Zuid-Korea neemt u mee naar de mooiste bezienswaardigheden van het land. Na een start in de bruisende hoofdstad Seoul reist u deels met een auto met chauffeur en per eerste klasse hogesnelheidstrein naar o.a. de traditionele stad Gyeonju en de moderne badplaats Busan. De reis wordt afgesloten op het eiland Jeju.

Lees meer

Zuid-Korea: work in progress


Wij werken momenteel hard aan de ontwikkeling van ons schitterende aanbod aan unieke Zuid-Korea reizen en hopen deze pagina spoedig uit te kunnen breiden met meerdere reizen en arrangementen. Houd deze pagina in de gaten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief zodat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen!

Blank
"Tico staat voor mij echt op nummer 1 van alle reisorganisaties. Zeer vriendelijk, klantgericht en correct. En ze staan telkens met de juiste oplossing klaar. Nu onze reis naar Indonesië niet door kon gaan, boekten ze een onvergetelijke vakantie naar Portugal voor ons gezin en wat hebben we ervan genoten!"
Nancy
Blank

De rijke Koreaanse keuken

Waar in buurland Japan de keuken als 'verfijnd' en 'subtiel' kan worden omschreven, is deze in Korea beduidend meer gedurft! Scherpte, zoet, zout en zuur; Koreaans eten heeft het allemaal. Alles draait in Korea om eten en iedere maaltijd verdient de juiste aandacht. Geniet van de zeer gevarieerde keuken en ga vooral proeven bij de lokale eetstalletjes op straat als in de talloze eethuizen en exclusieve restaurants die het land rijk is.

Wij assisteren uiteraard graag met de verzorging van een gastronomische wandeling door de stad, een kookworkshop of het reserveren van een fantastisch restaurant.

Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Al vele jaren is Tico Reizen een vooraanstaande en gerenommeerde aanbieder op het gebied van maatwerkreizen. Ons uitstekende wereldwijde netwerk zorgt ervoor dat wij u waar dan ook een ultieme ervaring en uitstekende service kunnen bieden.

Persoonlijke service

Wij vinden het belangrijk u goed, snel en persoonlijk van dienst te zijn. Uw speciaal toegewezen reisspecialist zal dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reis op maat

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Het selecteren van de mooiste accommodaties is hier uiteraard een belangrijk onderdeel van.

Genieten van Zuid-Korea

Uw reis is volledig verzorgd, inclusief alle vluchten, transfers, accommodaties en uw persoonlijke unieke ervaringen. U hoeft alleen nog maar te genieten van een onbezorgde vakantie in Zuid-Korea.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat