Logo bg white

Europa

Betoverend Ierland

Beste reistijd mei t/m oktober

Laat het romantische Ierland uw hart veroveren tijdens een exclusieve reis. Ontdek het betoverende landschap, met haar prachtige kastelen, schilderachtige wegen, uitgestrekte groene velden vol schapen, en de torenhogen kliffen. Onder het genot van het zwarte goud brengt u de avonden door voor een knisperend haardvuurtje, of in een van de vele sfeervolle pubs.

Authentieke reizen naar Ierland

Het wonderschone Ierland, een klein eiland, met grootse bezienswaardigheden. Alleen de ruige natuur al doet menigeen versteld staan en wat dit betreft behoort het zonder twijfel tot de mooiste bestemmingen binnen Europa. Midden in het betoverende landschap prijken kastelen, nog in gebruik, of als herinnering aan het verre verleden. Het schilderachtige wolkendek vloeit vaak prachtig over in het groene heuvelachtige landschap en draagt bij aan de mysterieuze sfeer die zo kenmerkend is voor Ierland.

Ook kenmerkend voor Ierland zijn de talloze sfeervolle Ierse Pubs, te vinden in de kleurrijke dorpjes en stadjes, maar ook vaak genoeg in 'the middle of nowhere'. Het is opmerkelijk hoeveel livemuziek er ten gehore wordt gebracht, in de pubs, maar ook op straat. Deze vaak traditionele muziek draagt zonder meer bij aan de beleving van een reis door Ierland en geven de ervaringen hier een haast filmisch karakter.

De bijzonder vriendelijke én geestige bevolking, de prachtige klassieke hotels, de uitstekende keuken en een bijzonder hoog servicelevel maken Ierland in combinatie met het bovenstaande tot een absolute favoriet voor vele!


Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 3.300,– p.p.
april t/m oktober

Ierland arrangement | Belmond Grand Hibernian trein

Gedurende deze 3-daagse Belmond Grand Hibernian treinreis maakt u op exclusieve wijze kennis met het adembenemend mooie landschap van Ierland. U overnacht in een luxueuze coupe met eigen badkamer en geniet van voortreffelijek maaltijden. U bezoekt tijdens deze reis Belfast en Kilkenny.

Lees meer

Wild Atlantic Way

De route langs de Atlantische Oceaan wordt gekenmerkt als de 'Wild Atlantic Way'. Langs deze ruige kustlijn vindt u torenhoge kliffen, uitgestrekte verlaten stranden en eigenzinnige dorpjes.

Beste reistijd mei t/m oktober
1 / 4

Ierland in beeld

Authentieke ervaringen

Gedurende uw tijd in Ierland verblijft u in de mooiste accommodaties ter plekke en maakt u op unieke wijze kennis met het adembenemend mooie landschap en de warme Ierse cultuur.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Zorgeloos op reis

Uw reis is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan alle unieke ervaringen. U wordt geheel ontzorgd en het enige wat u hoeft te doen is ultiem genieten van dit prachtige land.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat