Logo bg white

Europa

Betoverend Ierland

Beste reistijd mei t/m oktober

Laat het romantische Ierland uw hart veroveren tijdens een exclusieve reis. Ontdek het betoverende landschap, met haar prachtige kastelen, schilderachtige wegen, uitgestrekte groene velden vol schapen, en de torenhogen kliffen. Onder het genot van het zwarte goud brengt u de avonden door voor een knisperend haardvuurtje, of in een van de vele sfeervolle pubs.

Authentieke reizen naar Ierland

Het wonderschone Ierland, een klein eiland, met grootse bezienswaardigheden. Alleen de ruige natuur al doet menigeen versteld staan en wat dit betreft behoort het zonder twijfel tot de mooiste bestemmingen binnen Europa. Midden in het betoverende landschap prijken kastelen, nog in gebruik, of als herinnering aan het verre verleden. Het schilderachtige wolkendek vloeit vaak prachtig over in het groene heuvelachtige landschap en draagt bij aan de mysterieuze sfeer die zo kenmerkend is voor Ierland.

Ook kenmerkend voor Ierland zijn de talloze sfeervolle Ierse Pubs, te vinden in de kleurrijke dorpjes en stadjes, maar ook vaak genoeg in 'the middle of nowhere'. Het is opmerkelijk hoeveel livemuziek er ten gehore wordt gebracht, in de pubs, maar ook op straat. Deze vaak traditionele muziek draagt zonder meer bij aan de beleving van een reis door Ierland en geven de ervaringen hier een haast filmisch karakter.

De bijzonder vriendelijke én geestige bevolking, de prachtige klassieke hotels, de uitstekende keuken en een bijzonder hoog servicelevel maken Ierland in combinatie met het bovenstaande tot een absolute favoriet voor vele!

Binnenkort vindt u hier enkele schitterende voorbeeldreizen en arrangementen welke dienen ter inspiratie. Mocht u nu al weer informatie wensen, neem dan contact op met onze specialist.


Wild Atlantic Way

De route langs de Atlantische Oceaan wordt gekenmerkt als de 'Wild Atlantic Way'. Langs deze ruige kustlijn vindt u torenhoge kliffen, uitgestrekte verlaten stranden en eigenzinnige dorpjes.

Beste reistijd mei t/m oktober
1 / 4

Ierland in beeld

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat