Zannier Bai San Ho Retreat in Phu Yen

Dit schitterende resort ligt op 100 hectare grond en biedt 73 villa’s die prachtig ingericht en van alle comfort voorzien zijn. Het Zannier Bai San Ho resort is omgeven door weelderige natuur en berglandschap, grenzend aan een gigantisch privéstrand.

Het resort heeft 3 restaurants, een mooie cocktailbar, een prachtige spa, fitnesscenter, een tennisbaan en zelfs een padelbaan. Gasten kunnen hier heerlijk tot rust komen, maar ook een authentieke inkijk krijgen in het leven in de lokale vissersdorpjes in de omgeving. De medewerkers van dit heerlijke resort zullen er alles aan doen om u tijdens uw verblijf een 'home away from home' gevoel te geven.

Het aanbod aan excursies is uitgebreid en authentiek. De omgeving kent nog weinig toeristen en tijdens de excursies komt u al snel in contact met de lokale bevolking en krijgt u een goed beeld van het dagelijkse leven in Phu Yen.

Zannier Bai San Ho ligt op ca. 40 minuten rijden van de stad Quy Nhon en is ook vanuit de metropool Nha Trang goed te bereiken. Wij adviseren een bezoek in combinatie met het gezellige Hoi An. Vanuit Hoi An vertrekt de luxe Vietage trein, waarmee u in ca. 6 ½ uur naar Quy Nhon rijdt.


Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat