Logo bg white

Azië

Borneo reizen

Beste reistijd April t/m september

Voor natuurliefhebbers is Borneo dé ultieme reisbestemming. De eeuwenoude jungle, paradijselijke stranden en het bijzondere dierenleven zijn de juiste ingrediënten voor een afwisselende en unieke reis.

Ontdek natuurbestemming nr. 1 tijdens onze Borneo reizen!

Nergens anders staat u in het tropische regenwoud oog in oog met vele inheemse diersoorten en wandelt u tussen tientallen meters hoge boomtoppen van eeuwenoude reuzen in de prachtige natuurreservaten. Een afsluiting op één van Sabah’s tropische eilanden maakt uw reis tot een ware droomreis! Borneo behoort tot onze meest favoriete bestemmingen in Azië!

Bekijk onze verschillende Borneo reizen!

Borneo reizen en arrangementen

Tico heeft diverse prachtige Borneo reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Borneo reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Borneo reizen specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
18 dagen
Vanaf € 3.495,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Borneo Delight

Een bijzondere Borneo reis langs alle grote hoogtepunten van de staten Sarawak en Sabah. U brengt een bezoek aan de parken Bako, Batang Ai en Mulu en reist naar het Kinabatangan reservaat. De reis wordt afgesloten op het paradijselijke eiland Lankayan.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 4.250,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Hoogtepunten van Sabah

Spectaculaire 19-daagse Sabah rondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van de noordelijke staat Sabah. Bezoek Sabah's mooiste natuurparken en sta oog in oog met Borneo’s unieke wildlife, zowel boven, als onder water!

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 4.795,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Borneo Deluxe

Exclusieve 16-daagse luxe reis Borneo door de noordelijke staat Sabah. U verblijft in de mooiste hotels, speciaal geselecteerd op locatie, kleinschaligheid (indien mogelijk), of excellente service en maakt prachtige excursies (op privé-basis) in de natuur!

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 4.395,– p.p.
Mei t/m oktober

Borneo reizen | Avontuurlijk Borneo

Borneo is een topbestemming voor actieve en avontuurlijke natuurvakanties! Tijdens deze 21-daagse reis door Borneo worden de zeer actieve onderdelen afgewisseld met een verblijf in prachtige en zeer comfortabele hotels. De perfecte reis voor de avontuurlijke reiziger! Een goede conditie en ervaring met lange(re) wandelingen is een vereiste.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 650,– p.p.
April t/m september

Borneo arrangement | Lankayan eiland

Verblijf enkele dagen op het idyllische tropische eiland Lankayan, gelegen op ca. anderhalf uur varen voor de kust van Sandakan. Het eiland is een paradijs voor duikers, snorkelaars en rustzoekers! Het kleinschalige resort is niet súper luxe, maar wel van alle gemakken voorzien.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.250,– p.p.
April t/m september

Borneo arrangement | Borneo Rainforest Lodge - Danum Valley

Ervaar het ware oerwoud van Borneo in het Danum Valley reservaat en verblijf enkele dagen in de exclusieve Borneo Rainforest Lodge; een kennismaking met één van de meest ongerepte regenwouden ter wereld!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 495,– p.p.
Mei t/m september

Borneo arrangement | Pom Pom Island

Pom Pom ligt op ongeveer 45 minuten varen ten noordoosten van de haven van Seporna, verder verwijderd van Sipadan en hierdoor 'minder populair' bij de grote toeristenmassa. Het eiland Pom Pom is een perfecte bestemming voor de niet-duikers die toch op zoek zijn naar een prachtige strandverlenging na een reis door Borneo.

Lees meer
Uniek arrangement
1 dagen
Vanaf € 115,– p.p.
Juni t/m augustus

Borneo arrangement | The North Borneo Railway

Een historische reis per oude, Britse stoomtrein vanuit Kota Kinabalu naar Papar - een tocht langs prachtige rijstvelden en traditionele kampongs.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 550,– p.p.
Juni t/m augustus

Borneo arrangement | Via Ferrata Kinabalu National Park

Een spectaculair avontuur naar de top van Zuid-Oost Azië’s hoogste top: Mount Kinabalu! Dit professionele Mountain Torq programma laat u kennis maken met ’s werelds hoogste ‘Via Ferrata’ waarbij u gezekerd aan stalen kabels Mount Kinabalu trotseert.

Lees meer
Uniek arrangement
7 dagen
Vanaf € 1.120,– p.p.
Mei t/m september

Borneo arrangement | Een bezoek aan Brunei

In 7 dagen maakt u een rondreis door Brunei langs de hoogtepunten van dit bijzondere land. U snuift cultuur in de hoofdstad Bandar Seri Begawan, wandelt door het indrukwekkende regenwoud van het Ulu Temburong National Park en sluit deze korte reis af in een luxueus strandresort The Empire Hotel & Country Club.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 1.325,– p.p.
Mei t/m september

Borneo arrangement | Trekking Maliau Basin

Maak kennis met het afgelegen ongerepte tropische regenwoud van het Maliau Basin en wandel gedurende 5 dagen / 4 nachten door dit spectaculaire natuurgebied. Een ultieme ervaring voor de actieve en avontuurlijke reiziger!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 605,– p.p.
Mei t/m september

Borneo arrangement | Duiken bij Sipadan en Kapalai

Een verblijf in het Sipadan Kapalai Dive Resort: voor duikers het ultieme einde van een fantastische duikvakantie Borneo!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 405,– p.p.
Mei t/m september

Borneo arrangement | Tabin Wildlife Reserve

Verken het tropische regenwoud van Borneo tijdens uw verblijf in het uitstekend bereikbare Tabin Wildlife Reserve, en maak kennis met de bijzondere flora en fauna. Een leuk arrangement binnen uw totale reis door Borneo!

Lees meer

Er zijn voor Borneo nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Kinabatangan reservaat

Het prachtige Kinabatangan reservaat staat bekend om het rijke en zeer kleurrijke dierenleven. Ga op zoek naar neusapen, dwergolifanten, orang-oetans en vele vogelsoorten.

Beste reistijd April • Mei • Juni • Juli • September
1 / 3

Een droombestemming voor de natuurliefhebber

Voor natuurliefhebbers is Borneo dé ultieme reisbestemming. De eeuwenoude jungle, paradijselijke stranden en het bijzondere dierenleven zijn de juiste ingrediënten voor een afwisselende en unieke reis.

Voor een onvergetelijke jungle ervaring reist u af naar het oerwoud van Danum Valley. Hier, maar ook in de mangrovejungle van het Kinabatangan reservaat, heeft u grote kans om orang oetans, de kleine pygmee olifanten, gibbons, neusapen en nog veel meer bijzonder wildlife in het wild te observeren. De jungle ervaringen maken onze Borneo reizen onvergetelijk. Ook verzorgt Tico arrangementen naar het Tabin reservaat, weliswaar geen primair regenwoud, maar eveneens een prachtig natuurgebied om te verblijven tijdens een van onze Borneo reizen!

Ook de sportieve en avontuurlijke reiziger komt op Borneo helemaal aan zijn trekken. Beklim bv. de top van Mount Kinabalu of ga duiken bij één van de prachtige tropische eilanden waaronder Lankayan en het wereldberoemde Sipadan, favoriet van duiklegende Jacques Cousteau. Deze eilanden, maar ook de eilanden Mabul, Kapalai, Pom Pom en Mataking, vormen eveneens een spectaculaire setting voor een heerlijke afsluiter van onze Borneo reizen!

"Onze reis naar Borneo was in één woord: fantastisch! We hebben dit prachtige land op diverse manieren mogen ontdekken. De verzorging door Tico was perfect en chauffeurs en gidsen die ons ter plekke moesten ophalen stonden al klaar voordat wij arriveerden."
Mirjam & Gerrie

Waarom met Tico naar Borneo reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze mooie bestemming. De reisspecialisten kennen de staten Sabah en Sarawak erg goed uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van een van onze verschillende Borneo reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Borneo u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat