Logo bg white

Azië

Borneo reizen

Beste reistijd april t/m september

Voor natuurliefhebbers is Borneo dé ultieme reisbestemming. Het eeuwenoude oerwoud, paradijselijke stranden en het bijzondere dierenleven zijn de juiste ingrediënten voor een afwisselende en unieke reis.

Volledig verzorgde Borneo reizen


Op het Maleise deel van Borneo bevindt u zich in één van de mooiste natuurbestemmingen op aarde. U reist naar diverse beschermde natuurreservaten, van het primaire tropische regenwoud tot aan de mangrovebossen en staat op dagelijkse basis oog in oog met vele inheemse diersoorten waaronder neusapen, dwergolifanten, orang-oetans, zeeschildpadden, dolfijnen en vele vogelsoorten waaronder de prehistorische neushoornvogel. Een afsluiting op één van Sabah’s tropische eilanden maken onze Borneo reizen compleet.

Borneo behoort tot onze meest favoriete bestemmingen in Azië!

Een greep uit onze mooiste Borneo reizen


Tico heeft diverse prachtige Borneo reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen kunnen eindeloos met elkaar worden gecombineerd en volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Borneo reizen specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
18 dagen
Vanaf € 11.500,– p.p.
april t/m september

Borneo reis | Borneo Deluxe

Deze schitterende luxe reis Borneo neemt u mee naar de mooiste bezienswaardigheden van de noordelijke staat Sabah waar u verblijft in de beste hotels en lodges, speciaal geselecteerd op locatie en kleinschaligheid (indien mogelijk). U brengt een bezoek aan het Kinabatanganreservaat, het eeuwenoude oerwoud van Danum Valley en sluit de reis af met een verblijf in het Borneo Eagle Resort, gelegen op het eiland Pulau Tiga.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 9.485,– p.p.
april t/m september

Borneo reis | Borneo Delight

Een bijzondere en zeer complete rondreis Borneo langs alle grote hoogtepunten van de staten Sarawak en Sabah. U brengt een bezoek aan de parken Bako, Mulu, reist naar het Kinabatanganreservaat. U bezoekt Danum Valley, wat voor vele hét hoogtepunt van Borneo is en sluit de reis daarna af op het paradijselijke Gaya eiland. Al het op Borneo aanwezige wildlife passeert de revue. U maakt kennis met o.a. orang-oetans, neusapen, gibbons, olifanten en dolfijnen.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 16.515,– p.p.
maart t/m september

Combinatiereis | West-Maleisië & Borneo Exclusief

Maak in 3 weken kennis met de meest bijzondere gebieden van West-Maleisië & Borneo en overnacht in de meest exclusieve accommodaties die Maleisië te bieden heeft. Zo overnacht u o.a. in The Datai op Langkawi, het Four Seasons in Kuala Lumpur, de Borneo Rainforest Lodge in het schitterende Danum Valley en het The Sanchaya op het eiland Bintan.

Lees meer

Er zijn voor Borneo nog 4 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Kinabatanganreservaat

Het prachtige Kinabatangan reservaat staat bekend om het rijke en zeer kleurrijke dierenleven. Ga op zoek naar neusapen, dwergolifanten, orang-oetans en vele vogelsoorten.

Beste reistijd April • Mei • Juni • Juli • Augustus • September
1 / 5

Wat kunt u van Tico verwachten?


Al vele jaren is Tico Reizen een vooraanstaande en gerenommeerde aanbieder op het gebied van maatwerkreizen. Ons uitstekende wereldwijde netwerk zorgt ervoor dat wij u waar dan ook een ultieme ervaring en uitstekende service kunnen bieden.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek reisplan, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen inclusief de mooiste verblijven.

Genieten

Eenmaal gearriveerd op Borneo hoeft u alleen nog maar te genieten van de indrukwekkende natuur, het diverse wildlife en de bijzondere ervaringen die we voor u in petto hebben.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat