Logo bg white

Azië

Borneo reizen

Beste reistijd april t/m september

Voor natuurliefhebbers is Borneo dé ultieme reisbestemming. De eeuwenoude jungle, paradijselijke stranden en het bijzondere dierenleven zijn de juiste ingrediënten voor een afwisselende en unieke reis.

Ontdek natuurbestemming nr. 1 tijdens onze Borneo reizen!

Nergens anders staat u in het tropische regenwoud oog in oog met vele inheemse diersoorten en wandelt u tussen tientallen meters hoge boomtoppen van eeuwenoude reuzen in de prachtige natuurreservaten. Een afsluiting op één van Sabah’s tropische eilanden maakt uw reis tot een ware droomreis! Borneo behoort tot onze meest favoriete bestemmingen in Azië!

Bekijk onze verschillende Borneo reizen!

Borneo reizen en arrangementen

Tico heeft diverse prachtige Borneo reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Borneo reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Borneo reizen specialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
20 dagen
Vanaf € 5.950,– p.p.
april t/m september

Combinatiereis | Familiereis West-Maleisië & Borneo

Een veelzijdige 22-daagse familiereis door West-Maleisië en Borneo. U reist langs alle culturele en natuurlijke hoogtepunten van West-Maleisië en het noordelijke gedeelte (Sabah) van Borneo en overnacht in sfeervolle accommodaties geschikt voor het gehele gezin. Deze reis is perfect te maken in de zomervakantie!

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 6.520,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Borneo Deluxe

Schitterende 17-daagse luxe reis Borneo door de noordelijke staat Sabah. U verblijft in de mooiste hotels, speciaal geselecteerd op locatie, kleinschaligheid (indien mogelijk) of excellente service. Tijdens deze bijzondere reis maakt u de meest prachtige excursies (op privé-basis) in de natuur! Het hoogtepunt van deze reis is zonder twijfel het verblijf in de Borneo Rainforest Lodge!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.590,– p.p.
April t/m september

Borneo arrangement | Borneo Rainforest Lodge - Danum Valley

Ervaar het ware oerwoud van Borneo in het Danum Valley reservaat en verblijf enkele dagen in de exclusieve Borneo Rainforest Lodge; een kennismaking met één van de meest ongerepte regenwouden ter wereld!

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 9.750,– p.p.
maart t/m september

Combinatiereis | Exclusieve vakantie Maleisië & Borneo

Maak in 3 weken kennis met de meest bijzondere gebieden van West-Maleisië & Borneo en overnacht onderweg in de meest exclusieve accommodaties die Maleisië te bieden heeft. Zo overnacht u o.a. in The Datai op Langkawi, het Mandarin Oriental in Kuala Lumpur, de Borneo Rainforest Lodge in het schitterende Danum Valley en het gerenommeerde Shangri-La Rasa Ria aan Dalit Beach.

Lees meer

Er zijn voor Borneo nog 6 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Kinabatanganreservaat

Het prachtige Kinabatangan reservaat staat bekend om het rijke en zeer kleurrijke dierenleven. Ga op zoek naar neusapen, dwergolifanten, orang-oetans en vele vogelsoorten.

Beste reistijd April • Mei • Juni • Juli • September
1 / 3

Een droombestemming voor de natuurliefhebber

Voor natuurliefhebbers is Borneo dé ultieme reisbestemming. De eeuwenoude jungle, paradijselijke stranden en het bijzondere dierenleven zijn de juiste ingrediënten voor een afwisselende en unieke reis.

Voor een onvergetelijke jungle-ervaring reist u af naar het oerwoud van Danum Valley. Hier, maar ook in de mangrovejungle van het Kinabatanganreservaat, heeft u grote kans om orang-oetans, de kleine pygmee-olifanten, gibbons, neusapen en nog veel meer bijzonder dierenleven in het wild te observeren. De jungle-ervaringen maken onze Borneo reizen onvergetelijk. Ook verzorgt Tico arrangementen naar het Tabin reservaat, weliswaar geen primair regenwoud, maar eveneens een prachtig natuurgebied om te verblijven tijdens een van onze Borneo reizen!

Ook de sportieve en avontuurlijke reizigers komen op Borneo helemaal aan hun trekken. Beklim bijvoorbeeld de top van Mount Kinabalu of ga duiken bij één van de prachtige tropische eilanden.

"Onze reis naar Borneo was in één woord: fantastisch! We hebben dit prachtige land op diverse manieren mogen ontdekken. De verzorging door Tico was perfect en chauffeurs en gidsen die ons ter plekke moesten ophalen stonden al klaar voordat wij arriveerden."
Mirjam & Gerrie

Waarom met Tico naar Borneo reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze mooie bestemming. De reisspecialisten kennen de staten Sabah en Sarawak erg goed uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van een van onze verschillende Borneo reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Borneo reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Borneo u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat