Logo bg white

Latijns-Amerika

Ecuador reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Ecuador is een relatief klein land in Zuid-Amerika dat bijzonder veelzijdig is. Een reis naar dit bijzondere land zit hoe dan ook vol met hoogtepunten.

Unieke Ecuador reizen

Ondanks het kleine oppervlak heeft Ecuador een enorme diversiteit aan prachtige landschappen, culturen en klimaten. In dit prachtige Zuid-Amerikaanse land vindt u besneeuwde vulkaantoppen, koloniale steden, lokale indianenmarkten, jungle, nevelwouden, de Andes en stranden. Een bezoek aan de Galápagos eilanden maken een reis door Ecuador compleet. Galápagos staat bekend om haar unieke dierenleven. Een reis door Ecuador en de Galápagos eilanden zal zonder twijfel een onvergetelijke ervaring zijn!

Ecuador reizen en arrangementen

Tico heeft enkele prachtige voorbeeldreizen en arrangementen samengesteld waarin we u enkele schitterende routes laten zien. Deze Ecuador reizen en arrangementen kunnen natuurlijk nog volledig op uw wensen worden aangepast. Als Ecuador reizen specialist zijn wij u graag van dienst met een offerte op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
15 dagen
Vanaf € 4.105,– p.p.
gehele jaar

Ecuador reis | Ecuador Delight

Tijdens deze 15-daagse rondreis Ecuador brengt u een bezoek aan prachtige koloniale steden, het magnifieke Andesgebergte van Ecuador & de unieke Galápagos eilanden.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 9.160,– p.p.
gehele jaar

Ecuador reis | Ecuador Deluxe

In 20 dagen maakt u gedurende de luxe reis Ecuador Deluxe kennis met de veelzijdigheid van het prachtige land Ecuador. Tijdens deze reis verblijft u waar mogelijk in typische Ecuadoriaanse hacienda’s, waarvan de een nog mooier is dan de ander.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 6.690,– p.p.
gehele jaar

Ecuador reis | Circuito de Todo

Tijdens deze 23-daagse individuele rondreis Ecuador brengt u een zeer compleet bezoek aan dit unieke Latijns-Amerikaanse land.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 4.485,– p.p.
april t/m november

Ecuador reis | Birds & Nature

De “Birds & Nature” vogelreis naar Ecuador is speciaal ontwikkeld voor de geïnteresseerde vogelaar en natuurliefhebbers die grote steden liever vermijden.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 7.515,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Peru, Ecuador & Galápagos

Gedurende deze combinatiereis Peru Ecuador & Galápagos bezoekt u deze twee bijzondere Zuid-Amerikaanse buurlanden. U bezoekt o.a. Paracas, Arequipa en Machu Picchu in Peru. In Ecuador bezoekt u Quito, Cotopaxi, reist u naar de Amazone en sluit u de reis af op de bijzondere Galápagos eilanden.

Lees meer

Er zijn voor Ecuador nog 9 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Galápagos

Galápagos ligt op ca. 1000 km ten westen van Ecuador in de Stille Oceaan. Op deze eilanden zijn geheel eigen endemische levensvormen ontstaan. Nergens ter wereld ziet u zulke boeiende diersoorten.

Lees verder
Beste reistijd januari t/m april
1 / 3

Een reis naar veelzijdig Ecuador

Ecuador is een klein land in het noordwesten van Zuid-Amerika. Het land is vernoemd naar de evenaar (in het Spaans: "ecuador") die het land iets ten noorden van de hoofdstad Quito doorsnijdt. Door de grootte van het land liggen de steden en bezienswaardigheden niet ver van elkaar af en zijn deze goed en comfortabel met de auto te bereiken. Al onze reizen zijn gebaseerd op basis van privétransport.

"Door jullie goede voorbereiding en de goede contacten in Ecuador en Peru is het voor ons een onvergetelijke reis geworden. We zullen jullie zeker aanbevelen!"
dhr. & mw. Verheijdt
Blank

Waarom met Tico naar Ecuador reizen?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen reis samenstelt en deze maakt in uw eigen gezelschap. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties uit eigen ervaring en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat