Logo bg white

Latijns-Amerika

Ecuador reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Ecuador is een relatief klein land in Zuid-Amerika dat bijzonder veelzijdig is. Een reis naar dit unieke land zit hoe dan ook vol met hoogtepunten.Tico stelt graag een bijzondere reis naar Ecuador voor u samen!

Bijzondere Ecuador reizen

Ondanks het kleine oppervlak heeft Ecuador een enorme diversiteit aan prachtige landschappen, culturen en klimaten. In dit prachtige Zuid-Amerikaanse land vindt u besneeuwde vulkaantoppen, koloniale steden, lokale indianenmarkten, jungle, nevelwouden, de Andes en stranden. Een bezoek aan de Galápagos eilanden maken een reis door Ecuador compleet. Galápagos staat bekend om haar unieke dierenleven. Een reis door Ecuador en de Galápagos eilanden zal zonder twijfel een onvergetelijke en zeer bijzondere ervaring zijn!

Bijzondere Ecuador reizen en arrangementen

Tico heeft enkele prachtige voorbeeldreizen en arrangementen samengesteld waarin we u enkele schitterende routes laten zien. Deze Ecuador reizen en arrangementen kunnen natuurlijk nog volledig op uw wensen worden aangepast. Als Ecuador reizen specialist zijn wij u graag van dienst met een bijzondere Ecuador reis op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
22 dagen
Vanaf € 22.500,– p.p.
gehele jaar

Ecuador reis | Ecuador Deluxe

Deze luxe reis Ecuador laat u in 22 dagen kennismaken met de veelzijdigheid van het prachtige land. Tijdens deze bijzondere reis bezoekt u o.a. Otavalo, het nevelwoud, Quito, de Amazone, de Cotopaxi vulkaan,Cuenca en de Galápagoseilanden. Onderweg verblijft u in de mooiste en meest exclusieve accommodaties van het land.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 8.590,– p.p.
april t/m november

Ecuador reizen | Birds & Nature

De “Birds & Nature” vogelreis naar Ecuador is speciaal ontwikkeld voor de geïnteresseerde vogelaar en natuurliefhebbers die grote steden liever vermijden. Tijdens deze reis bezoekt u onder andere het Mashpi reservaat, Papallacta, Cosanga, Sumaco, de Amazone & Puerto Cayo.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 9.690,– p.p.
gehele jaar

Ecuador reizen | Familiereis Ecuador

Tijdens deze 18-daagse familiereis Ecuador maakt u kennis met vele hoogtepunten van dit veelzijdige Zuid-Amerikaanse land. U bezoekt o.a. Quito, de Amazone, Otavalo, de Cotopaxi-vulkaan, Cuenca en de unieke Galápagoseilanden.

Lees meer
Uniek arrangement
8 dagen
op aanvraag
gehele jaar

Ecuador arrangement | Kontiki Wayra Cruise

Tijdens de Spondylus Expedition cruise verkent u op een zeer comfortabele manier de indrukwekkende kustregio van Ecuador. Het luxe boetiekjacht M/Y Kontiki Wayra bestaat uit slechts negen kajuiten en heeft vele faciliteiten aan boord. Er zijn verschillende excursies aan land om met de lokale cultuur in contact te komen en de prachtige natuur te verkennen.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 12.650,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Ecuador & Peru

Gedurende deze combinatiereis Peru en Ecuador bezoekt u deze twee bijzondere Zuid-Amerikaanse buurlanden. In Peru bezoekt o.a. Paracas, Nazca, Arequipa, Cuzco en Machu Picchu in Peru. In Ecuador bezoekt u Quito, Cotopaxi en de Amazone en sluit u deze reis af op de bijzondere Galápagoseilanden.

Lees meer

Er zijn voor Ecuador nog 8 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Galápagos

De Galápagos archipel ligt op ca. 1000 km ten westen van Ecuador in de Stille Oceaan. Op deze eilanden zijn geheel eigen endemische levensvormen ontstaan. Nergens ter wereld ziet u zulke boeiende diersoorten en kunt u ze van zo dichtbij aanschouwen.

Lees verder
Beste reistijd januari t/m april
1 / 3

Een bijzondere reis Ecuador

Ecuador is een klein land in het noordwesten van Zuid-Amerika. Het land is vernoemd naar de evenaar (in het Spaans: "ecuador") die het land iets ten noorden van de hoofdstad Quito doorsnijdt. Door de grootte van het land liggen de steden en bezienswaardigheden niet ver van elkaar af en zijn deze goed en comfortabel met de auto te bereiken. Al onze reizen naar Ecuador zijn gebaseerd op basis van privétransport.

"Wij hebben een geweldige reiservaring gehad naar Ecuador. Een hele goede en leuke gids en chauffeur. Het was top geregeld! "
Tico-reiziger
Blank

Waarom met Tico naar Ecuador reizen?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen reis samenstelt en deze maakt in uw eigen gezelschap. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties uit eigen ervaring en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden.Tico heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van bijzondere reizen naar Ecuador en wij zijn u dan ook heel graag van dienst met een mooi voorstel.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ecuador reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Ecuador reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het best mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat