Latijns-Amerika

Latijns-Amerika beslaat een enorm gebied wat zich uitstrekt van Mexico tot het zuidelijkste puntje van Argentinië. Door de enorme afmetingen biedt dit continent ongekend veel mogelijkheden voor een schitterende rondreis!

Charissa Martens • Reisexpert Latijns-Amerika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De mooiste reizen naar Latijns-Amerika

Deze prachtige voorbeeldreizen laten u kennismaken met al het moois wat Midden en Zuid-Amerika u te bieden heeft.

19 dagen
Vanaf € 4.300,– p.p.
juli t/m december

Colombia reis | Natuurlijk Colombia

Tijdens deze prachtige individuele rondreis door Colombia staat het Amazone gebied centraal. U bezoekt ook het koffiegebied van Colombia, het koloniale dorp Villa de Leyva en de historisch rijke stad Cartagena aan de Caribische kust en tenslotte Isla Múcura.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.750,– p.p.
Mei t/m november

Peru arrangement | Luxe Incatrail naar Machu Picchu

Bewandel de klassieke Incatrail naar Machu Picchu zonder in te boeten op comfort! Tijdens deze privé luxe incatrail naar Machu Picchu verblijft u in comfortabele tenten, slaapt u op goede matrassen op comfortabele stretchers en wordt u onderweg getrakteerd op heerlijke maaltijden en fijne massages. Een exclusieve en unieke ervaring voor de avontuurlijke, luxe reiziger.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.310,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reis | Costa Rica Deluxe

Een luxe reis waarin u verblijf in de mooiste accommodaties van Costa Rica! U begint deze rondreis met een bezoek aan Tortuguero, gelegen aan de Caribische kust. Hierna begint u de selfdrive met een bezoek aan La Fortuna, Monteverde, Manuel Antonio en Uvita. U sluit de reis af met een 4-daags bezoek aan Peninsula de Osa gelegen in het zuidwesten van het land. U kunt zorgeloos genieten van de mooiste accommodaties die het land te bieden heeft!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 7.495,– p.p.
Oktober t/m maart

Combinatiereis | Chili & Argentinië rondreis Patagonië 'El Sur'

Deze rondreis Patagonië voert u langs vele hoogtepunten van het diepe zuiden van Chili en Argentinië. In een tijdbestek van ruim 3 weken reist u naar de Carretera Austral, Torres del Paine, maakt u een unieke 5-daagse cruise van Punta Arenas naar Ushuaia, en bezoekt u de beroemde Perito Moreno gletsjer. De reis wordt afgesloten in de heerlijke stad Buenos Aires. De indrukwekkende natuur staat centraal tijdens deze Patagonië reis!

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.240,– p.p.
april t/m november

Ecuador reis | Birds & Nature

De “Birds & Nature” vogelreis naar Ecuador is speciaal ontwikkeld voor de geïnteresseerde vogelaar en natuurliefhebbers die grote steden liever vermijden. Tijdens deze reis bezoekt u o.a. de Tandayapa vallei, Papallacta, San Isidro, Sumaco, de Amazone & Puerto Lopez.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.895,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Peru & Brazilië in één reis

Geniet van de belangrijkste hoogtepunten van zowel Peru als Brazilië en combineer deze bijzondere bestemmingen binnen 1 droomreis. U reist in Peru o.a. naar Lima, Machu Picchu en Cuzco. In Brazilië bezoekt u de watervallen van Iguaçu, Rio de Janeiro en het koloniale kustplaatsje Paraty.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 4.225,– p.p.
Oktober t/m maart

Argentinië reizen | Argentinië Delight

In een goede twee weken maakt u kennis met Argentinië’s belangrijkste bezienswaardigheden tijdens deze individuele rondreis door Argentinië. U brengt een bezoek aan Buenos Aires, Península Valdés, Ushuaia, El Calafate en sluit uw reis af bij de watervallen van Iguazú. U zult veel hoogtepunten bezoeken tijdens deze individuele rondreis door Argentinië.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Tico is specialist in het verzorgen van privé reizen op maat. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van de speciaal voor u georganiseerde reis!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Iedere reiziger is uniek en heeft weer andere wensen. Wij stippelen een prachtige route voor u uit en selecteren bij u passende accommodaties.

Genieten

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat