Logo bg white

Azië

Laos reizen

Beste reistijd November t/m februari

Laos, één van de meest authentieke vakantiebestemmingen binnen Zuidoost Azië. Reis terug in de tijd en breng een bezoek aan dit zeer veelzijdige land met haar prachtige natuur. Reis door adembenemende kastlandschappen en maak kennis met de uiterst vriendelijke bevolking!

Prachtige Laos reizen

Onze Laos reizen zijn geschikt voor zowel de natuur- als cultuurliefhebber! Aangezien het land in het oosten wordt begrensd door buurland Vietnam, in het zuiden door Cambodja, in het westen door Thailand en in het noordwesten aan Myanmar grenst, is het zeer zeker aan te raden een mooie combinatie te maken met één van haar buurlanden. Wij creëren samen met u graag uw droomvakantie door Azië!

Laos reizen en arrangementen

Wij verzorgen individuele rondreizen Laos, welke op maat voor u zijn gemaakt. Dit zijn onze favoriete Laos reizen en arrangementen.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.940,– p.p.
oktober t/m juni

Laos arrangement | Exclusief verblijf in het Amantaka

Het Amantaka is een prachtig onderdeel van de befaamde Aman-keten. U ervaart hier uitstekende service en een geweldige ervaring. U overnacht in het plaatsje Luang Prabang in Laos, wat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Dit prachtige luxe verblijf in combinatie met de historische bezienswaardigheden bieden ultiem genot!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.775,– p.p.
november t/m april

Laos arrangement | Overnachten in een luxe hilltop tent

Gedurende 3 nachten overnacht u in het luxe Rosewood Luang Prabang hotel. Tijdens deze dagen verblijft u in een unieke hilltop tent, al uitkijkend over de prachtige natuurrijke omgeving. Uw accommodatie ligt op een heerlijke rustige plek op slechts 10 minuten afstand van het gezellige stadje Luang Prabang. Een zeer bijzondere accommodatie in Laos!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.185,– p.p.
december t/m april

Thailand & Laos arrangement | Luxe Gypsy privécruise Laos naar Thailand

Een zeer comfortabele privécruise van Laos naar Thailand (of vice versa). Onderweg bezoekt u authentieke dorpjes waar u meer te weten komt over de verschillende (berg) stammen die in het noorden van Laos leven. Tijdens uw cruise mag het u aan niets ontbreken en zijn al uw maaltijden, drankjes en excursies (zowel aan boord als aan wal) inbegrepen. Gooi de deuren van uw suite open om de frisse berglucht binnen te laten, of geniet van een gastronomische keuken bij kaarslicht onder de sterrenhemel. Deze cruise biedt u een voortreffelijke en onvergetelijke ervaring op de Mekong!

Lees meer

Er zijn voor Laos nog 4 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Luang Prabang

Het gezellige Luang Prabang is zonder twijfel de mooiste en meest sfeervolle stad van Laos. Sommigen zien Luang Prabang zelfs als de mooiste stad van Zuidoost Azië! Deze oude koningsstad was eeuwenlang de hoofdstad van Laos en is prachtig gelegen op een schiereiland aan de Mekong en de Khan rivier.

Lees verder
Beste reistijd November t/m februari
1 / 4

Onze Laos reizen op maat

Laos is vergeleken met buurlanden Thailand en Vietnam een ongerepte parel en de ideale vakantiebestemming voor diegene die op zoek is naar authenticiteit. Per comfortabel privévervoer en onder begeleiding van onze lokale Engelssprekende gidsen maakt u kennis met dit ongerepte land en haar ontspannen maar uiterst vriendelijke bevolking.

"'Wij kijken terug op een heerlijke vakantie. De logistiek was perfect: de gids en chauffeur waren altijd op tijd en ook nam de vertegenwoordiger van het lokale agentschap regelmatig contact met ons op om te kijken of alles naar wens was. Prima geregeld dus.'"
Claar & Hans

Waarom met Tico naar Laos reizen?

Wij zijn expert in het verzorgen van Laos reizen op maat en kennen het land goed. Zo kunt u ter plaatse zorgeloos genieten van uw onvergetelijke reis!

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u het land op een authentieke manier beleven.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat