Logo bg white

Azië

Laos reizen

Beste reistijd November t/m februari

Laos, één van de meest authentieke vakantiebestemmingen binnen Zuidoost Azië. Reis terug in de tijd en breng een bezoek aan dit zeer veelzijdige land met haar prachtige natuur. Reis door adembenemende kastlandschappen en maak kennis met de uiterst vriendelijke bevolking!

Prachtige Laos reizen

Onze Laos reizen zijn geschikt voor zowel de natuur- als cultuurliefhebber! Aangezien het land in het oosten wordt begrensd door buurland Vietnam, in het zuiden door Cambodja, in het westen door Thailand en in het noordwesten aan Myanmar grenst, is het zeer zeker aan te raden een mooie combinatie te maken met één van haar buurlanden. Wij creëren samen met u graag uw droomvakantie door Azië!

Laos reizen en arrangementen

Onze reisspecialisten hebben enkele prachtige Laos reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Authentieke Laos reizen zijn ook uitstekend te combineren met andere bestemmingen in Azië, zoals Thailand, Vietnam, Cambodja of Myanmar.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
12 dagen
Vanaf € 2.895,– p.p.
November t/m februari

Laos reizen | Laos delight

Een bijzondere 12-daagse individuele rondreis Laos waarbij u kennismaakt met dit authentieke land, startend met een bezoek aan de Thaise hoofdstad Bangkok. Vanuit Bangkok vliegt u naar Pakse, gelegen in het zuiden van Laos. U reist naar de idyllische 4000 Islands en het nog ongerepte Bolaven Plateau dat bekendstaat om haar koffieplantages en vele watervallen. Per binnenlandse vlucht reist u van Pakse naar de gezellige stad Luang Prabang. Een zeer diverse reis waarbij u kennismaakt met de Laotiaanse cultuur!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 4.110,– p.p.
November t/m februari

Laos reizen | Laos compleet

Een unieke 18-daagse vakantie Laos, startend en eindigend in de Thaise hoofdstad Bangkok. Vanuit Bangkok vliegt u naar Pakse, gelegen in het diepe zuiden van Laos. U verblijft in het nabij gelegen Champassak vanuit hier bezoekt u de rustgevende 4000 Islands en het prachtige Bolaven Plateau, bekend om haar koffieplantages en vele watervallen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw reis af te sluiten aan één van de mooie stranden van Thailand. Over land reist u verder naar de kleine koloniale stad Thakhek en bezoekt u de 7 kilometer lange Konglor grot. Via de hoofdstad Vientiane reist u af naar het door karstbergen omringde dorpje Vang Vieng en bezoekt u de geheimzinnige Vlakte der Kruiken. U eindigt deze vakantie Laos in de gezellige stad Luang Prabang.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 6.175,– p.p.
november t/m april

Combinatiereis | Authentiek Laos & Myanmar

Maak kennis met de twee authentieke parels van Zuidoost-Azië: Laos & Myanmar. U begint de reis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Vervolgens vliegt u naar Pakse in het zuiden van Laos en bezoekt u het eiland Don Khone, gelegen in de Mekong. Tevens bezoekt u de omgeving van Champassak en het gezellige stadje Luang Prabang. Per cruise vaart u over de Mekong naar het noorden van Thailand voor een kort verblijf in Chiang Rai. Vanuit hier reist u over land naar Myanmar. In Myanmar bezoekt u het rustgevende Inlemeer en de stad Mandalay. Per comfortabele cruise vaart u over de Irrawaddy rivier naar het sprookjesachtige Bagan. U eindigt deze bijzondere reis heerlijk aan de stranden van Ngapali.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 3.785,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Laos en Cambodja

Een bijzondere en indrukwekkende 23-daagse reis door Laos en Cambodja langs de hoogtepunten van deze twee landen. U start de reis in de Thaise hoofdstad Bangkok waar u kunt wennen aan de Aziatische cultuur. Vanuit Bangkok vliegt u naar Luang Prabang, gelegen in Laos. Vervolgens reist u naar het diepe zuiden van Laos wat nog erg ongerept is. Hier bezoekt u Champassak en de 4000 Islands. Over land reist u naar Cambodja waar u overnacht in Stung Treng om vervolgens verder te reizen naar Kratie en Kampong Cham. Uiteraard mag een bezoek aan Siem Reap niet ontbreken, in de omgeving bezoekt u de wereldberoemde tempels van Angkor. U reist verder naar de stad Battambang, en naar de hoofdstad Phnom Penh. Deze heerlijke reis door Laos en Cambodja eindigt u aan de stranden van het eiland Koh Rong.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 11.495,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe reis

Deze aangename 25-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' brengt u langs een aantal bijzondere hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Gedurende deze luxe Indochina rondreis verblijft u in fantastische en luxe accommodaties en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen. U start uw reis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand om van hieruit verder te vliegen naar de gezellige stad Luang Prabang in Laos. U vervolgt uw reis naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam en bezoekt in het noorden ook het sprookjesachtige Halong Bay. Vervolgens vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u het gezellige stadje Hoi An bezoekt. Per binnenlandse vlucht reist u verder naar het zuiden van Vietnam voor een bezoek aan Saigon en de Mekongdelta. U reist vervolgens naar Siem Reap in Cambodja waar u de eeuwenoude tempels van Angkor bezoekt. Tevens bezoekt u de hoofdstad Phnom Penh. U sluit uw reis af op een privé-eiland aan de Cambodjaans kust.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 5.395,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | De hoogtepunten van Indochina

Een prachtige 27-daagse reis waarbij u de hoogtepunten van Indochina (Vietnam, Cambodja en Laos) aandoet. In Vietnam bezoekt u de hoofdstad Hanoi en reist u naar het sprookjesachtige Halong Bay. U bezoekt de keizerlijke stad Hué en reist over de bekende Hai Van Pass naar de gezellige stad Hoi An. Per binnenlandse vlucht reist u af naar Ho Chi Minh City, gelegen in Zuid-Vietnam. Via de vruchtbare Mekongdelta reist u verder naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Uiteraard mag een stop in Siem Reap niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Indochina. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de eeuwenoude en indrukwekkende tempels van Angkor. Vervolgens reist u over land naar het slaperige zuiden van Laos waar u verblijft op het eiland Don Khone, gelegen in de Mekong. Per binnenlandse vlucht reist u naar het gezellige stadje Luang Prabang, de ideale afsluiter van uw indrukwekkende reis!

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.495,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Thailand, Laos & Cambodja

Een prachtige 25-daagse rondreis Thailand, Laos en Cambodja. U begint de reis in de bruisende metropool Bangkok vanwaar u vliegt naar Chiang Mai in het noorden van Thailand. Over land reist u naar het authentieke stadje Chiang Rai, nabij de Gouden Driehoek waar de grenzen van Myanmar, Laos en Thailand samenkomen. Per comfortabele cruise reist u in 2 dagen over de Mekong naar Luang Prabang gelegen in Laos. Per binnenlandse vlucht reist u naar het rustgevende zuiden van Laos waar u in Champassak en op het eiland Don Khone in de Mekong verblijft. Uw volgende stop is Siem Reap, bekend om de betoverende tempels van Angkor. Via Battambang reist u naar het Thaise eiland Koh Kood waar u deze rondreis Thailand, Laos en Cambodja aan de paradijselijke stranden afsluit.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.775,– p.p.
november t/m april

Laos arrangement | Overnachten in een luxe hilltop tent

Gedurende 3 nachten overnacht u in het luxe Rosewood Luang Prabang hotel. Tijdens deze dagen verblijft u in een unieke hilltop tent, al uitkijkend over de prachtige natuurrijke omgeving. Uw accommodatie ligt op een heerlijke rustige plek op slechts 10 minuten afstand van het gezellige stadje Luang Prabang. Een zeer bijzondere accommodatie in Laos!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.185,– p.p.
december t/m april

Laos arrangement | Luxe privécruise Laos naar Thailand

Een zeer comfortabele privé cruise van Laos naar Thailand (of vice versa). Onderweg bezoekt u authentieke dorpjes waar u meer te weten komt over de verschillende (berg) stammen die in het noorden van Laos leven. Tijdens uw cruise mag het u aan niets ontbreken en zijn al uw maaltijden, drankjes en excursies (zowel aan boord als aan wal) inbegrepen. Gooi de deuren van uw suite open om de frisse berglucht binnen te laten, of geniet van een gastronomische keuken bij kaarslicht onder de sterrenhemel. Deze cruise biedt u een voortreffelijke en onvergetelijke ervaring op de Mekong!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 745,– p.p.
december t/m april

Laos arrangement | Muang La & Nong Khiaw (Noord Laos)

Een bijzonder arrangement waarin u kennismaakt met de lokale bevolking en de natuur van het nog onontdekte Noord-Laos. In de omgeving van Muang La en Nong Khiaw vindt u prachtige ongerepte karstlandschappen, oneindige rijstvelden en een uiterst vriendelijke bevolking. Geniet, en kom helemaal tot rust!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 725,– p.p.
november t/m maart

Laos arrangement | Vat Phou cruise Zuid-Laos

De Vat Phou, van origine een ferryboot op het traject Vientiane – Pakse, werd in 1993 omgetoverd tot drijvend hotel. In het zuiden van Laos vindt u geen luxe hotels. De Vat Phou cruise is dan ook ongetwijfeld de meeste comfortabele manier om dit ongerepte stukje van het land te ontdekken!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 680,– p.p.
November t/m maart

Laos arrangement | Wat Phou & Don Khone

Een 5-daags programma door het authentieke en ongerepte zuiden van Laos. U kunt een paar dagen heerlijk ontspannen op het rustige eiland Don Khone, gelegen in de Mekong. Hierna reist u naar Champassak waar u in de omgeving het tempelcomplex Wat Phou bezoekt en het bijzondere Bolaven Plateau met haar watervallen, koffie- en theeplantages. Een authentiek onderdeel van uw Laos reis!

Lees meer
Uniek arrangement
11 dagen
Vanaf € 3.875,– p.p.
december t/m april

Laos arrangement | Pandaw Mekong Cruise

Een zeer uitgebreid arrangement waarin u kennismaakt met één van de meest bekende rivieren van zuidoost-Azië, de Mekong. Gedurende 11 dagen / 10 nachten bent u aan boord van het comfortabele schip RV Laos Pandaw en vaart u van Vientiane via Luang Prabang naar de Gouden Driehoek. Deze Pandaw Mekong cruise Laos is een unieke manier van reizen, deels door het nog ongerepte noorden van Laos!

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 390,– p.p.
November t/m maart

Laos arrangement | Luang Say cruise Noord-Laos

Een 2-daagse boottocht van Huay Xay, nabij de grens met Noord-Thailand naar Luang Prabang in Laos. Tijdens deze comfortabele cruise overnacht u niet aan boord maar in een unieke lodge gelegen aan de Mekong. De Luang Say Cruise is een bijzondere manier om van Thailand naar Laos te reizen en kennis te maken met het leven aan de oevers van deze machtige rivier.

Lees meer

Luang Prabang

Luang Prabang is zonder twijfel de mooiste en meest gezellige stad van Laos. Sommigen zien Luang Prabang zelfs als de mooiste stad van Zuidoost Azië. De oude koningsstad was eeuwenlang de hoofdstad Laos en is prachtig gelegen op een schiereiland aan de Mekong en de Khan rivier. Luang Prabang mag zeker niet ontbreken aan uw Laos reis!

Beste reistijd November t/m februari
1 / 3

Met Tico naar Laos reizen

Zeker voor de reiziger die op zoek is naar authenticiteit, is Laos de juiste reisbestemming. Vergeleken met buurlanden Cambodja, Thailand en Vietnam, staat het toerisme in Laos nog in de kinderschoenen, zeker wanneer u Laos’ bekendste hotspot Luang Prabang verlaat. Reizen door Laos is als een tocht terug in de tijd. Onze Laos reizen voeren u door adembenemende kastlandschappen, door authentieke inheemse dorpen en langs uitgestrekte rijstvelden. In Laos’ toeristische trekpleister Luang Prabang treft u prachtige koloniale architectuur en talloze kleine tempels. In het vroege ochtendgloren kunt u de befaamde bedelprocessie van de monniken die van heinde en verre uit hun ‘Wats’ (tempels) tevoorschijn komen, aanschouwen. Bezoek ook zeker het diepe zuiden van Laos, de schoonheid zal voor eeuwig op uw netvlies blijven staan. Laat ons u meenemen naar het eiland Don Khone, onderdeel van de 4.000 Islands waar u enkele dagen volledig tot rust kunt komen, kunt fietsen door de rijstvelden en kennis kunt maken met het leven op het platteland.

"'Wij kijken terug op een heerlijke vakantie. De logistiek was perfect: de gids en chauffeur waren altijd op tijd en ook nam de vertegenwoordiger van het lokale agentschap regelmatig contact met ons op om te kijken of alles naar wens was. Prima geregeld dus.'"
Claar & Hans

Waarom met Tico naar Laos reizen?

Iedere reiziger is anders. Onze reisspecialisten hebben Laos zelf bezocht en hebben veel ervaring met de verzorging van Laos reizen door deze bijzondere bestemming. Wij assisteren u dan ook graag met het samenstellen van de voor u de perfecte Laos reis!

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Laos u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat