Logo bg white

Azië

Laos reizen

Beste reistijd November t/m februari

Laos, één van de meest authentieke vakantiebestemmingen binnen Zuidoost Azië. Reis terug in de tijd en breng een bezoek aan dit zeer veelzijdige land met prachtige natuur. Reis door adembenemende kastlandschappen en maak kennis met haar uiterst vriendelijke bevolking!

Laos reizen

Laos is een fantastische vakantiebestemming voor zowel de natuur- als cultuurliefhebber! Aangezien het land in het oosten wordt begrensd door buurland Vietnam, in het zuiden door Cambodja, in het westen door Thailand en in het noordwesten aan Myanmar grenst, is het zeer zeker aan te raden een mooie combinatie te maken met één van haar buurlanden. Wij creëren samen met u graag uw droomvakantie door Azië!

Laos reizen en arrangementen

Onze reisspecialisten hebben enkele prachtige reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Authentieke Laos reizen zijn ook uitstekend te combineren met andere bestemmingen in Azië, zoals Thailand, Vietnam, Myanmar en Cambodja.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
20 dagen
Vanaf € 4.795,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe

Deze prachtige 20-daagse luxe reis 'Indochina Deluxe' brengt u langs een aantal bijzondere hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Laos. Gedurende deze luxe reis Indochina verblijft u in de meest fantastische accommodaties en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.545,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | De schatten van Indochina

Een prachtige 25-daagse individuele rondreis Indochina op maat, langs de meest bijzondere hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Laos.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 2.895,– p.p.
November t/m februari

Laos reizen | Laos delight

Een bijzondere 12-daagse individuele Laos reis, grotendeels door het authentieke Laos, startend met een bezoek aan de Thaise hoofdstad Bangkok.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 3.850,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Thailand, Laos & Cambodja

Een indrukwekkende 25-daagse combinatie rondreis door Noord- Thailand, Laos en Cambodja, afsluitend aan de stranden van het authentieke eiland Koh Chang in Zuid-Thailand.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 3.785,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Laos & Cambodja

Een bijzondere en indrukwekkende 23-daagse reis langs alle hoogtepunten van Laos en Cambodja, inclusief de minder betreden paden in Zuid-Laos en Noordoost Cambodja. Inclusief een afsluiter aan de mooie stranden van Zuid-Cambodja bij Sihanoukville!

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 390,– p.p.
November t/m maart

Laos arrangement | Luang Say Mekong Cruise

Een tweedaagse boottocht van Chiang Rai in Noord-Thailand naar Luang Prabang in Laos, een prachtige oversteek van Thailand naar Laos als onderdeel van uw rondreis!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 680,– p.p.
November t/m maart

Laos arrangement | Wat Phou & Don Khone

Een 5-daags programma door het authentieke en ongerepte zuiden van Laos. U kunt een paar dagen heerlijk ontspannen op het rustige eiland Don Khone. Hierna reist u naar Champassak waar u het bijzondere Bolaven Plateau bezoekt met haar watervallen, koffie- en theeplantages. Een bijzonder onderdeel van uw vakantie door Laos!

Lees meer

Er zijn voor Laos nog 3 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Luang Prabang

Luang Prabang is zonder twijfel de mooiste stad van Laos. Sommigen zien het zelfs als de mooiste stad in Zuid-Oost Azië. Deze oude koningsstad was eeuwenlang de hoofdstad van het land en is prachtig gelegen op een schiereiland aan de Mekong en de Khan rivier.

Beste reistijd November t/m februari
1 / 3

Met Tico naar Laos

Zeker voor de reiziger op zoek naar authenticiteit, is Laos de juiste bestemming. Zeker vergeleken met haar buurlanden Cambodja, Thailand en Vietnam, staat het toerisme in Laos nog in de kinderschoenen, zeker wanneer u Laos’ bekendste hotspot Luang Prabang verlaat. Reizen door Laos is als een tocht terug in de tijd. Uw reis terug in de tijd voert door adembenemende kastlandschappen, door authentieke inheemse dorpen en langs uitgestrekte rijstvelden. In Laos’ toeristische trekpleister Luang Prabang treft u prachtige koloniale architectuur en talloze kleine tempels. In het vroege ochtendgloren aanschouwt u de befaamde bedelprocessie van de monniken die van heinde en verre uit hun ‘Wats’ (tempels) tevoorschijn komen. Bezoek ook zeker het diepe zuiden van Laos, de schoonheid zal voor eeuweig op uw netvlies blijven staan. Laat ons u meenemen naar het eiland Khone, onderdeel van de 4.000 islands waar u enkele dagen volledig tot rust kunt komen, kunt fietsen door de rijstvelden en kennis kunt maken met het leven op het platteland.

"'Wij kijken terug op een heerlijke vakantie. De logistiek was perfect: de gids en chauffeur waren altijd op tijd en ook nam de vertegenwoordiger van het lokale agentschap regelmatig contact met ons op om te kijken of alles naar wens was. Prima geregeld dus.'"
Claar & Hans

Waarom met Tico naar Laos?

Iedere reiziger is anders. Onze reisspecialisten hebben Laos zelf bezocht en hebben veel ervaring met de verzorging van reizen door deze bijzondere bestemming. Wij kunnen dan ook probleemloos voor u de perfecte Laos reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Laos reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Laos u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat