Logo bg white

Cultuurreizen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de prachtige cultuurreizen die Tico aanbiedt!

De meest bijzondere cultuurreizen vindt u bij Tico Reizen

Elk land heeft zijn eigen bijzonderheden en bezienswaardigheden en natuurlijk ook zijn eigen cultuur. Onderstaand vindt u een overzicht van de cultuurreizen die Tico aanbiedt in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oceanië en de poolgebieden.

Zoeken
16 dagen
Vanaf € 3.995,– p.p.
5-20 oktober 2018

Peru reizen | Exclusieve groepsreis (max. 8 personen) | Start 5 oktober 2018

Op 5 oktober 2018 start een bijzondere en zeer exclusieve groepsreis naar Peru. In een klein gezelschap van maximaal 8 personen reist u geheel op privé-basis langs de belangrijkste hoogtepunten van Zuid-Peru. U bezoekt o.a. de steden Lima, Arequipa en Cuzco en reist door de schitterende Colca Canyon. Uiteraard mag een bezoek aan het Titicacameer en het wereldberoemde ruïnecomplex Machu Picchu niet ontbreken.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 4.525,– p.p.
Gehele jaar

Japan reizen | Honshu Delight

Maak kennis met de mooiste bezienswaardigheden van het hoofdeiland Honshu tijdens deze 15-daagse rondreis Japan. U bezoekt o.a. Kyoto, Hiroshima, Kanazawa, Takayama, Tokyo en maakt de schitterende historische wandeling over de Nagasendo Highway.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 2.895,– p.p.
November t/m februari

Laos reizen | Laos delight

Een bijzondere 12-daagse individuele Laos reis, grotendeels door het authentieke Laos, startend met een bezoek aan de Thaise hoofdstad Bangkok.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 4.110,– p.p.
November t/m februari

Laos reizen | Laos compleet

Een unieke 18-daagse individuele rondreis Laos, startend en eindigend in de Thaise hoofdstad Bangkok. Uiteraard is het ook mogelijk om uw reis af te sluiten aan één van de mooie stranden van Thailand

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 4.885,– p.p.
Mei t/m september

Indonesië reizen | Bali deluxe

Tijdens deze korte 19-daagse individuele rondreis bezoekt u de minder toeristische plekken op Bali. Een mooie mix van cultuur en natuur, waarbij de reis wordt afgesloten in het exclusieve badplaatsje Jimbaran. Hier verblijft u in een door Tico speciaal geselecteerd resort.

Lees meer

Waarom een mooie cultuurreis via Tico boeken?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat