Logo bg white

The Siam Hotel Bangkok

★★★★+

The Siam Hotel in Bangkok


The Siam Hotel is zeer rustig gelegen aan de rivier, wat verder weg van het centrum. De perfecte locatie voor wie het hectische Bangkok wat té overweldigend kan zijn.

Het hotel beschikt over 28 suites en 10 villa's die door de Amerikaanse designer Bill Bensely ingericht zijn. Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk ontspannen aan het ruime buitenzwembad, gebruik maken van het fitnesscentrum, of genieten van een ontspannende massagebehandeling in de uitstekende spa.

U kunt uw maaltijden in het prachtige restaurant met grote tuin en uitzicht op de rivier nuttigen. In de movie room worden film avonden gehouden en het hotel beschikt zelfs over een traditioneel Thais tattoo studio.

Het hotel is uitstekend aangesloten aan de stad, de gratis shuttle boat service brengt u dan ook graag op meerdere momenten per dag langs de meest centrale bezienswaardigheden van Bangkok.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat