Logo bg white

Song Saa Private Island

★★★★★

Song Saa Private Island bij Koh Rong


Voor de kust van Cambodja ligt het paradijselijke Song Saa Private Island Resort. De accommodatie is verdeeld over twee eilandjes: Koh Bong & Koh Ouen, lokaal ook wel ‘The Sweethearts’ genoemd. De eilandjes zijn verbonden middels een brug.

Het Song Saa Private Island Resort biedt haar gasten een zeer exclusieve ervaring! Omringd door parelwitte zandstranden en een azuurblauwe zee is het Song Saa Private Island Resort het paradijs op aarde! Het Song Saa Private Island Resort heeft 24 exclusieve villa’s.

Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk genieten van uw luxe villaverblijf met eigen zwembad. U kunt er deze dagen ook voor kiezen om te gaan snorkelen, met een beetje geluk komt u een groepje zeepaardjes of papegaaivissen tegen. Het is ook mogelijk om per kajak of stand-up paddle board de omgeving te verkennen. Houdt u er rekening mee dat voor activiteiten en het gebruik van de spa extra kosten gelden.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat