Logo bg white

Tico's voorbeeldreizen Vietnam en arrangementen

Bent u geïnteresseerd in Vietnam als vakantiebestemming? Bekijk dan onze voorbeeldreizen en arrangementen en laat u inspireren!

Laat u inspireren

Onze reisspecialisten hebben een aantal mooie voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en zijn inhoudelijk geheel naar uw wensen aan te passen.

Zoeken
Uniek arrangement
1 dag
Prijs op aanvraag
December t/m april

Vietnam arrangement | Luxe treinreis naar Quy Nhon

Deze unieke treinreis aan boord van Anantara's The Vietage neemt u mee van het sfeervolle Hoi An in zuidelijke richting naar de kustplaats Quy Nhon. Van daaruit kunt u eenvoudig de minder ontdekte provincie Phu Yen verkennen, een verborgen juweel aan de kust van Centraal-Vietnam dat een authentieke inkijk biedt in het lokale leven en traditionele ambachten.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Prijs op aanvraag
november t/m maart

Cambodja arrangement | Aqua Mekong Cruise Cambodja - Vietnam

Ervaar de machtige Mekong rivier aan boord van de Aqua Mekong cruise. Gedurende 4 dagen en 3 nachten vaart de Aqua Mekong van Phnom Penh in Cambodja, via de Mekongdelta naar Ho Chi Minh City in het zuiden van Vietnam. Tijdens deze cruise gaat u meerdere malen van boord om al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Een zeer comfortabele manier om van Cambodja naar Vietnam te reizen en onderweg veel van de omgeving te kunnen zien!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Prijs op aanvraag
oktober t/m april

Vietnam arrangement | Privécruise door Halong Bay

Beleef het prachtige Vietnam nog intenser aan boord van uw eigen jonk. Gedurende drie dagen (en twee nachten) verkent u de Bai Tu Long-baai, gelegen ten noordoosten van het beroemde Halong Bay. In de Bai Tu Long-baai varen beduidend minder schepen dan in Halong Bay maar dat is wat ons betreft onterecht. De baai is zeer vergelijkbaar en doordat er minder schepen varen, zal u hier een betere en exclusievere ervaring hebben dan in Halong Bay.

Lees meer

Waarom met Tico naar Vietnam?

Vietnam is bij veel van onze reisspecialisten een geliefde bestemming. Zij kunnen dan ook met veel enthousiasme uw ideale reis samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat