Afrika

Zuidelijk Afrika staat bekend om de ongerepte natuur en ongekende rijkdom aan wildlife. Door de enorme diversiteit zijn er tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis door Afrika. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Gemma Hanrath • Reisexpert Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De mooiste voorbeeldreizen naar Afrika

Onderstaand een greep uit onze prachtige reizen naar Botswana, Mauritius, Namibië en Zuid-Afrika.

17 dagen
Vanaf € 17.500,– p.p.
mei t/m oktober

Reizen Zuid-Afrika | Zuid-Afrika & Mozambique

Deze Zuid-Afrika & Mozambique reis is een prachtige combinatie tussen indrukwekkende safari's en een tropische strandafsluiter. Reis, bijvoorbeeld met uw gezin in de zomervakantie, af naar het noordoosten van Zuid-Afrika, waar u o.a. safari's maakt in het Marataba-reservaat en Kruger en vlieg vervolgens naar Benguerra Island in Mozambique, voor enkele heerlijke dagen strand.

Lees meer
Favoriet
15 dagen
Vanaf € 35.200,– p.p.
maart t/m mei + september t/m oktober

Reizen Zuid-Afrika | Exclusief Zuid-Afrika

Gedurende deze exclusieve reis door Zuid-Afrika overnacht u in de allermooiste en meest bijzondere accommodaties die deze droombestemming te bieden heeft. Ellerman House in Kaapstad, Tswalu Kalahari in het hoge noorden, het schitterende Royal Malewane in Thornybush en de Singita Lembombo Lodge in het Kruger National Park behoren tot de absolute top qua accommodaties en gedurende deze reis zal ú deze adembenemend mooie plekken ervaren.

Lees meer
Favoriet
16 dagen
Vanaf € 13.100,– p.p.
April t/m november

Namibië reis | Wings over Namibia


Tijdens de prachtige rondreis 'Wings over Namibia' verkent u Namibië middels binnenlandse vluchtjes en verblijft u in de mooiste accommodaties! U bezoekt in 16 dagen de beroemde Sossusvlei duinen, verblijft in de bijzondere Onduli Ridge lodge nabij Twyfelfontein (Damaraland) en brengt een meerdaags bezoek aan de exclusieve Hoanib Skeleton Coast! U sluit de reis af bij Andersson's at Ongavan nabij Etosha National Park.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 10.500,– p.p.
Gehele jaar

Mauritius reis | Mauritius Deluxe

Tijdens deze schitterende deluxe reis verblijft u in de meest luxe accommodaties van Mauritius en zal het u aan niets ontbreken. Alle accommodaties zijn bijzonder comfortabel en bieden veel privacy. Daarnaast zijn enkele prachtige unieke privé-excursies inbegrepen zoals een privé catamarantocht en stargazing bij uw hotel. Wanneer u houdt van wat meer privacy en luxe, dan is deze ontspannen Mauritius reis de perfecte keuze.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin de leukste accommodaties zijn opgenomen en de mooiste route is uitgewerkt!

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's.

Beste reistijd voor alle reisbestemmingen in Afrika

Bij het plannen van uw reis is het altijd belangrijk rekening te houden met het weer. Wij informeren u graag over de beste reistijd per land.

januari

De volgende bestemmingen in Afrika kunt u goed bezoeken in de maand januari. Wanneer u klikt op het land naar keuze, kunt u bij 'beste reistijd per regio' gedetailleerde informatie vinden over weer per gebied.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat