Afrika

Zuidelijk Afrika staat bekend om de ongerepte natuur en ongekende rijkdom aan wildlife. Door de enorme diversiteit zijn er tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis door Afrika. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Fred van Doorn • Reisexpert Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De mooiste voorbeeldreizen naar Afrika

Onderstaand een greep uit onze prachtige reizen naar Botswana, Mauritius, Namibië en Zuid-Afrika.

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 540,– p.p.
September t/m april

Zuid-Afrika arrangement | Tsala Treetop Lodge

Voor diegene die van exclusiviteit en romantiek houden is Tsala Treetop Lodge een magische plek. Deze luxe accommodatie is ideaal voor honeymooners, maar ook voor koppels die graag verblijven in unieke accommodaties.

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 5.400,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reizen | Ongerept Botswana

De privé safari reis Botswana brengt u in 11 dagen langs enkele prachtige hoogtepunten van het land. U bezoekt de Victoria Falls, Savute of Linyanti in het Chobe National Park en sluit de reis af met een bezoek aan de Okavango Delta. De reis vindt plaats op individuele basis en het vervoer is gebaseerd op transfers en onvergetelijke chartervluchtjes!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 825,– p.p.
Mei t/m oktober

Namibië arrangement | Wolwedans Lodges

In de NamibRand woestijn het natuurreservaat Wolwedans met zijn vier prachtige, exclusieve en kleinschalige lodges in een onwaarschijnlijk mooie omgeving!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.275,– p.p.
maart - april & oktober - november

Combinatiereis | Zuid-Afrika & Namibië

Deze schitterende self-drive combinatiereis met een comfortabele 4WD huurauto start in de Westkaap provincie van Zuid-Afrika en leidt via diverse hoogtepunten in Zuid-Afrika en Namibië naar Windhoek.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 3.900,– p.p.
September t/m april

Zuid-Afrika reis | Wildlife & Westkaap

Deze ontspannen reis laat u kennismaken met twee schitterende provincies van Zuid-Afrika. Na Johannesburg en een selfdrive naar Hazyview en het Sabi Sands Game Reserve vliegt u naar Kaapstad en bezoekt u Plettenberg Bay, Madi Madi en het wereldberoemde wijngebied van Zuid-Afrika.

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 4.175,– p.p.
April t/m november

Mauritius reizen | Mauritius Deluxe

Wilt u verblijven in de mooiste accommodaties van Mauritius? Tijdens deze 11-daagse reis zal het u aan niets ontbreken en zult u verblijven in de allermooiste en meest luxe accommodaties aan de zuidkust en aan de prachtige oostkust van het mooie eiland Mauritius.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin de leukste accommodaties zijn opgenomen en de mooiste route is uitgewerkt!

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's.

Beste reistijd voor alle reisbestemmingen in Afrika

Bij het plannen van uw reis is het altijd belangrijk rekening te houden met het weer. Wij informeren u graag over de beste reistijd per land.

januari

De volgende bestemmingen in Afrika kunt u goed bezoeken in de maand januari. Wanneer u klikt op het land naar keuze, kunt u bij 'beste reistijd per regio' gedetailleerde informatie vinden over weer per gebied.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat