Afrika

Zuidelijk Afrika staat bekend om de ongerepte natuur en ongekende rijkdom aan wildlife. Door de enorme diversiteit zijn er tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis door Afrika. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Gemma Hanrath • Reisexpert Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De mooiste voorbeeldreizen naar Afrika

Onderstaand een greep uit onze prachtige reizen naar Botswana, Mauritius, Namibië en Zuid-Afrika.

Favoriet
11 dagen
Vanaf € 9.650,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reis | Botswana Delight

Prachtige 11-daagse reis langs de hoogtepunten van Botswana. Na de directe vlucht naar Johannesburg vliegt u door naar de onwaarschijnlijk mooie Okavango Delta. Na een uitgebreid bezoek bezoekt u Savute, aan de westelijke grens van Chobe National Park. Vanuit Kasane reist u over land naar de Victoria watervallen. De reis vindt plaats op individuele basis en is inclusief onvergetelijke chartervluchtjes.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.900,– p.p.
April t/m november

Namibië lodge | Wolwedans Dune Camp

In NamibRand Nature Reserve aan de westkant van Namibië, ligt het prachtige natuurreservaat Wolwedans. Wolwedans biedt enkele exclusieve lodges in een onwaarschijnlijk mooie omgeving. Alle accommodaties zijn kleinschalige en bieden u een unieke, échte Namibië ervaring. Vanwege de prachtige kleuren is dit unieke landschap een waar paradijs voor fotografen!

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 9.525,– p.p.
september t/m april

Zuid-Afrika reis | Remote Zuid-Afrika

Tijdens deze individuele reis Zuid-Afrika maakt u op een rustig tempo kennis met het veelzijdige landschap van dit prachtige land. Onderweg verblijft u in de mooiste en meest afgelegen accommodaties, zoals o.a. Bushmans Kloof, de Wildehondekloof Game Lodge, de Karoo Lodge in het Samara Private Game Reserve & de Morukuru Beach Lodge in de Hoop Nature Reserve.

Lees meer
Favoriet
16 dagen
Vanaf € 13.100,– p.p.
April t/m november

Namibië reis | Wings over Namibia


Tijdens de prachtige rondreis 'Wings over Namibia' verkent u Namibië middels binnenlandse vluchtjes en verblijft u in de mooiste accommodaties! U bezoekt in 16 dagen de beroemde Sossusvlei duinen, verblijft in de bijzondere Onduli Ridge lodge nabij Twyfelfontein (Damaraland) en brengt een meerdaags bezoek aan de exclusieve Hoanib Skeleton Coast! U sluit de reis af bij Andersson's at Ongavan nabij Etosha National Park.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 10.500,– p.p.
Gehele jaar

Mauritius reis | Mauritius Deluxe

Tijdens deze schitterende deluxe reis verblijft u in de meest luxe accommodaties van Mauritius en zal het u aan niets ontbreken. Alle accommodaties zijn bijzonder comfortabel en bieden veel privacy. Daarnaast zijn enkele prachtige unieke privé-excursies inbegrepen zoals een privé catamarantocht en stargazing bij uw hotel. Wanneer u houdt van wat meer privacy en luxe, dan is deze ontspannen Mauritius reis de perfecte keuze.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin de leukste accommodaties zijn opgenomen en de mooiste route is uitgewerkt!

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's.

Beste reistijd voor alle reisbestemmingen in Afrika

Bij het plannen van uw reis is het altijd belangrijk rekening te houden met het weer. Wij informeren u graag over de beste reistijd per land.

januari

De volgende bestemmingen in Afrika kunt u goed bezoeken in de maand januari. Wanneer u klikt op het land naar keuze, kunt u bij 'beste reistijd per regio' gedetailleerde informatie vinden over weer per gebied.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat