Logo bg white

Latijns-Amerika

Individuele rondreizen Chili

Beste reistijd oktober t/m maart

Chili is meer dan 4.270 km lang en kent hierdoor indrukwekkende geografische contrasten en veelzijdige bestemmingen!

Veelzijdig Chili

Het lange en smalle Latijns-Amerikaanse land vormt een fascinerende, zeer diverse en uitstekend individueel te bereizen bestemming. Van de droge Atacama-woestijn tot aan gletsjers, vulkanen, meren en regenwoud; het is allemaal te bezoeken tijdens uw rondreis door Chili! Het land laat zich daarnaast uitstekend combineren met een bezoek aan Argentinië, Antarctica en/of Bolivia. De veelzijdigheid van Chili, de goede voorzieningen en de veiligheid zorgen ervoor dat ze al vele jaren tot onze favoriete natuurbestemming behoort. Bekijk onze verschillende Chili reizen!

Chili reizen en arrangementen

In onze Chili reizen en arrangementen zijn diverse schitterende routes en accommodaties uitgelicht. Alle programma's kunnen nog volledig op uw wensen worden aangepast; we zijn u als Chili reizen specialist graag van dienst met een mooi reisvoorstel op maat!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
18 dagen
Vanaf € 5.245,– p.p.
Oktober t/m maart

Chili reizen | Chili Delight

Deze prachtige 18-daagse vakantie voert u langs de belangrijkste hoogtepunten van dit uitgestrekte en zeer diverse land. U brengt een bezoek aan de hoofdstad Santiago de Chile, de Atacamawoestijn bij San Pedro de Atacama, Torres del Paine in Chileens Patagonië en het mysterieuze Paaseiland, gelegen op ruim 5 uur vliegen in de Stille Oceaan. Een prachtige en diverse rondreis!

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 5.185,– p.p.
November t/m maart

Chili reizen | Carretera Austral

Deze 22-daagse Chili rondreis over de spectaculaire Carretera Austral is één van de mooiste rondreis route ter wereld. U rijdt per comfortabele pick-up truck over een afstand van ruim 1.200 kilometer over ongeasfalteerde wegen van Puerto Montt naar Balmaceda in Chili.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 7.495,– p.p.
Oktober t/m maart

Combinatiereis | Chili & Argentinië rondreis Patagonië 'El Sur'

Deze rondreis Patagonië voert u langs vele hoogtepunten van het diepe zuiden van Chili en Argentinië. In een tijdbestek van ruim 3 weken reist u naar de Carretera Austral, Torres del Paine, maakt u een unieke 5-daagse cruise van Punta Arenas naar Ushuaia, en bezoekt u de beroemde Perito Moreno gletsjer. De reis wordt afgesloten in de heerlijke stad Buenos Aires. De indrukwekkende natuur staat centraal tijdens deze Patagonië reis!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.650,– p.p.
Oktober t/m maart

Chili reizen | Bernardo

Deze self-drive reis begint met een bezoek aan Santiago de Chile. Hierna brengt u een uitgebreid bezoek aan het merendistrict en verkent u onder andere het Nationale Park Conguillío, Pucón, Lago Villarica, Lago Puyehue, het bijzondere eiland Chiloé en Puerto Varas. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan het prachtige Nationale Park Torres del Paine!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.600,– p.p.
Oktober t/m maart

Chili arrangement | Hacienda Hotel Vira Vira

Hacienda Hotel Vira Vira (onderdeel van &Beyond) is een onwaarschijnlijk mooie accommodatie met slechts 20 suites. Het hotel is ruim opgezet en ligt op het 23 hectare grootte terrein nabij Pucón in het Chileense Merengebied in centraal Chili. Vira Vira biedt een all-inclusive concept inclusief een enorm aanbod veelzijdige excursies die worden uitgevoerd in kleine groepjes.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 1.530,– p.p.
September t/m maart

Chili & Argentinië arrangement | Australis Cruise

De Stella Australis en Ventus Australis zijn twee kleinschalige, luxe cruiseschepen die u op een zeer comfortabele manier kennis laten maken met het zuidelijkste puntje van Chili en Argentinië. U vaart door de Straat van Magelhaen en het Beaglekanaal via Kaap Hoorn van de Chileense havenstad Punta Arenas naar Ushuaia op Vuurland, gelegen in het diepe zuiden van Argentinië. Er zijn verschillende prachtige routes mogelijk!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 815,– p.p.
November t/m maart

Chili arrangement | La Casona at Matetic

U kunt vanuit Santiago de Chili een bezoek brengen aan de schitterende wijnstreek. Het mooie koloniale landhuis La Casona ligt in de Rosario vallei (ca. 1 uur rijden ten westen van Santiago) en biedt u een heerlijk ontspannen en culinair verblijf!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.225,– p.p.
November t/m maart

Chili arrangement | Robinson Crusoe Island

Het ongerepte eiland Robinson Crusoe is een idyllisch paradijs voor natuurliefhebbers! U verblijft in de prachtige kleinschalige Crusoe Island Lodge, maakt mooie wandelingen en kunt snorkelen met zeehonden in de baai. Een uniek onderdeel van uw Chili reis!

Lees meer

Er zijn voor Chili nog 17 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Paaseiland

Gelegen op 3.790 km ten westen van Chili is Paaseiland één van ’s werelds meest geïsoleerde eilanden met een mysterieuze geschiedenis.

Beste reistijd November t/m maart
1 / 3

Veelzijdigheid voor de natuurliefhebber!

In hoeveel landen kunt u droge woestijnen bezoeken, skiën, schitterende meren bevaren, vulkanen beklimmen en wandelen in schitterende nationale parken? Door zijn bijzondere ligging heeft Chili ontzettend veel te bieden voor iedere natuurliefhebber! De grote afstanden worden in Chili afgelegd middels betrouwbare binnenlandse vluchten. De kleinere afstanden en de mooiste routes kunnen worden afgelegd per huurauto tijdens een individuele rondreis door Chili.

"Wij zijn bijzonder enthousiast en tevreden over de reis die jullie voor ons hebben geregeld in Zuid-Argentinië & Chili. Naast de goede voorbereiding en uitvoering hebben we geboft met uitzonderlijk gunstige weersomstandigheden. Onze reis was een aaneenschakeling van hoogtepunten! We hebben van elke locatie en activiteit enorm genoten."
Gezelschap Sieben

Regelmatig wordt een rondreis door Chili gecombineerd met een bezoek aan Argentinië. Daarnaast vertrekken vanuit het zuidelijke stadje Punta Arenas vluchten die u naar Antarctica brengen voor een prachtige cruise. Een unieke kans om het zevende continent te bezoeken! De veelzijdigheid van het land, de goede voorzieningen en de veiligheid maken Chili tot een zeer aantrekkelijke reisbestemming.

Waarom met Tico naar Chili reizen?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen reis samenstelt en deze maakt in uw eigen gezelschap. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties uit eigen ervaring en adviseren u dan ook graag over de mogelijkheden.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat