Logo bg white

Latijns-Amerika

Panama reizen

Beste reistijd December t/m april

Tico Reizen organiseert al vele jaren prachtige Panama reizen. Panama ligt in Midden-Amerika en wordt ingeklemd tussen Costa Rica en Colombia en doet als reisbestemming zeker niet onder voor zijn buurlanden. Het groene land biedt vele bezienswaardigheden zoals de hoofdstad Panama-Stad, het Panamakanaal, diverse Nationale Parken, lange zandstranden en honderden bewoonde en onbewoonde eilandjes.

Panama Reizen

Reizen naar Panama is tegenwoordig een stuk gemakkelijker sinds KLM een directe vlucht vanuit Amsterdam naar Panama-Stad aanbiedt. De bereikbaarheid en populariteit van Panama in Latijns-Amerika is hierdoor enorm toegenomen. U kunt een uitgebreide rondreis door Panama maken óf uw bezoek aan Costa Rica, Colombia of Ecuador uitbreiden met een bezoek aan een van de hoogtepunten van Panama. Wanneer u via Panama-Stad vliegt kunt u uw reis gemakkelijk aanvullen met een van de mooie Panama specials van Tico.

Panama reizen & arrangementen

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben enkele prachtige voorbeeldreizen voor u samengesteld welke dienen ter inspiratie. Zo krijgt u immers een goed idee van de verschillende mogelijkheden in Panama.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 5.170,– p.p.
December t/m april

Panama reizen | Luxe reis Panama

De ‘Panama Deluxe’ is een prachtige 17-daagse luxe rondreis door Panama waarin u enkel verblijft in de mooiste accommodaties. U bezoekt de hoofdstad, de eilandengroep Bocas del Toro, Boquete, de provincie Chiriquí en de Caribische kust. U reist op basis van korte vluchten en privétransport.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 2.695,– p.p.
December t/m april

Panama reizen | Familiereis Panama

Deze indrukwekkende familiereis Panama is speciaal samengesteld voor het hele gezin. De reistijden zijn relatief kort wat natuurlijk zeer prettig is wanneer u reist met kinderen. Tegelijkertijd is het programma gevarieerd, met natuurlijk veel strand, maar ook jungle en het interessante Panama City komen voorbij in dit 15-daagse reisprogramma.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.840,– p.p.
December t/m april

Panama Reizen | Natuurreis Panama

Voor de fanatieke vogelaar en natuurliefhebber is de Natuurreis Panama een absolute droomreis! Panama is het natuurlijk habitat van talloze bijzondere vogels, waarvan de meest bijzondere vogel voor veel reizigers de harpij is. Naast vele soorten vogels zijn luiaards en kleurrijke kikkers ook veel geziene dieren in het prachtige groene landschap van Panama.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 995,– p.p.
December t/m april

Panama arrangement | Boutique hotel El Otro Lado

Tijdens dit korte Panama programma verblijft u drie dagen aan de Caribische kust bij het prachtige boutique hotel El Otro Lado. Dit programma is voorafgaand of afsluitend aan een rondreis door Panama, Costa Rica, Ecuador of Colombia te boeken.

Lees meer

Er zijn voor Panama nog 10 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Panama City

Panama City, de hoofdstad van het land biedt de bezoeker een enorme variëteit aan interessante bezienswaardigheden zoals koloniale ruïnes, prachtige groene parken, musea, een adembenemende skyline en een uitgebreid aanbod goede restaurants. Echt bekend is de stad natuurlijk om het enorme Panama kanaal, behorend tot ’s werelds meest grootse waterwegen.

Beste reistijd
1 / 3

Met Tico naar Panama reizen

Door de aanwezigheid van uitgestrekte jungle en nevelwouden is Panama een geweldig land voor natuurliefhebbers en vogelaars. De omgeving van vulkaan Barú, de koffievelden bij Boquete, Darién en het Gatúnmeer zijn een must see! Het 423 km2 grote Gatúnmeer is ontstaan tijdens de aanleg van het Panamakanaal, door het afdammen van de Rio Chagras. Het kanaal loopt door het smalste deel van het land en verbindt de Stille Oceaan met de Caribische zee. Sinds het Panamakanaal in Panamese handen is en commercieel gebruikt wordt, bloeit de economie als nooit tevoren. Iets wat terug te zien is in de moderne skyline van Panama-Stad, een goed wegennet en de vele grote SUV’s. Naast het moderne gedeelte van de stad liggen Panama Viejo (de ruïnes van de oude stad uit 1671) en Casco Viejo, een geweldig koloniaal stadsdeel wat pand voor pand opgeknapt wordt en in oude stijl wordt gerestaureerd.

"Voor de derde keer door Tico een reis laten samenstellen. Dit keer naar Panama. Panama is zeker een bezoek waard en nog niet onderhevig aan massa toerisme. Een gevarieerd landschap van mooie groene heuvels, jungle tot prachtige bounty eilandjes. Wederom bedankt voor een zeer geslaagde vakantie. "
Robert & Caroline

Voor de strandliefhebber zijn er niet alleen enorme uitgestrekte zandstranden te vinden, maar ook honderden eilandjes. Bocas del Toro, de Pareleilanden en de San Blas eilanden zijn de bekendste eilandengroepen. De San Blas eilanden worden bestuurd door de Kuna, de oorspronkelijke bevolking van Panama. Tijdens een verblijf bij een van de aanwezige lodge maakt u excursies per boot naar onbewoonde eilandjes waar u kunt snorkelen en kunt genieten van de Caribische stranden.

Vanuit Panama City kunt u met kleine vliegtuigjes binnen ca. 30 minuten alle uithoeken van het land bereiken. Door de aanwezigheid van een goed wegennet en beperkte afstanden leent Panama zich daarnaast perfect voor een rondreis per huurauto.

Waarom met Tico Reizen naar Panama?

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Panama reizen. Zij kennen de verschillende eilanden erg goed uit eigen ervaring. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van een van onze Panama reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Panama u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat