Logo bg white

Latijns-Amerika

Panama reizen

Beste reistijd December t/m april

Tico Reizen organiseert al vele jaren prachtige Panama reizen. Panama ligt in Midden-Amerika en wordt ingeklemd tussen Costa Rica en Colombia en doet als reisbestemming zeker niet onder voor haar buurlanden. Het groene land biedt vele bezienswaardigheden zoals de hoofdstad Panama-Stad, het Panamakanaal, diverse Nationale Parken, lange zandstranden en honderden bewoonde en onbewoonde eilandjes.

Panama Reizen

Reizen naar Panama is tegenwoordig een stuk gemakkelijker sinds er dagelijks een directe KLM-vlucht vanuit Amsterdam naar Panama-Stad vertrekt. De bereikbaarheid en populariteit van Panama in Latijns-Amerika is hierdoor enorm toegenomen. U kunt een uitgebreide rondreis door Panama maken óf uw bezoek aan Costa Rica, Colombia of Ecuador uitbreiden met een bezoek aan een van de hoogtepunten van Panama. Enkele hoogtepunten van dit bijzondere land zijn de parelwitte San Blas-eilanden, het indrukwekkende Panamakanaal, het prachtige binnenland rondom Boquete, de tropische omgeving van Bocas del Toro, of de ongerepte provincie Darién.

Panama reizen & arrangementen

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben enkele prachtige voorbeeldreizen voor u samengesteld welke dienen ter inspiratie. Zo krijgt u immers een goed idee van de verschillende mogelijkheden in Panama.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 7.690,– p.p.
December t/m april

Panama reizen | Luxe reis Panama

De ‘Panama Deluxe’ is een prachtige 17-daagse luxe rondreis door Panama waarin u enkel verblijft in de mooiste accommodaties. U bezoekt de hoofdstad, de eilandengroep Bocas del Toro, Boquete, de provincie Chiriquí en de Caribische kust. U reist op basis van korte vluchten en privétransport.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 7.105,– p.p.
December t/m april

Panama Reizen | Natuurreis Panama

Voor de fanatieke vogelaar en natuurliefhebber is de natuurreis Panama een absolute droomreis! Panama is het natuurlijk habitat van talloze bijzondere vogels, waarvan de meest bijzondere vogel voor veel reizigers de harpij is. Naast vele soorten vogels zijn luiaards en kleurrijke kikkers ook veel geziene dieren in het prachtige groene landschap van Panama.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.410,– p.p.
december t/m april

Panama arrangement | Exclusief verblijf Islas Secas

Islas Secas is het meest exclusieve verblijf van Panama. Deze schitterende accommodatie ligt op een privé-eiland, op ca. 60 minuten varen van het vaste land. U vindt hier ultieme rust, indrukwekkende natuur en uitmuntende service. Vanuit uw kamer geniet u van de prachtige uitzichten op zee.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 4.110,– p.p.
December t/m april

Panama reizen | Familiereis Panama

Deze indrukwekkende familiereis Panama is speciaal samengesteld voor het hele gezin. De reistijden zijn relatief kort wat natuurlijk zeer prettig is wanneer u reist met kinderen. Tegelijkertijd is het programma gevarieerd, met natuurlijk veel strand, maar ook jungle en het interessante Panama City komen voorbij in dit 17-daagse reisprogramma.

Lees meer

Er zijn voor Panama nog 7 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

San Blas-eilanden

Ten noordoosten van Panama- Stad bevindt zich in de Caribische zee de San Blas-archipel, bestaande uit ca. 370 eilanden waarvan er velen onbewoond en naamloos zijn. De fotogenieke eilanden hebben parelwitte zandstranden met palmbomen en zijn omringt door turquoise water. Een klein gedeelte van de eilanden wordt bewoond door de traditionele inheemse bevolking van Panama genaamd de Kuna.

Beste reistijd december t/m april
1 / 3

Met Tico naar Panama reizen

Door de aanwezigheid van uitgestrekte jungle en nevelwouden is Panama een geweldig land voor natuurliefhebbers en vogelaars. De omgeving van vulkaan Barú, de koffievelden bij Boquete, de ongerepte omgeving van Darién en het Gatúnmeer zijn een must see! Het 423 km2 grote Gatúnmeer is ontstaan tijdens de aanleg van het Panamakanaal, door het afdammen van de Rio Chagras. Het kanaal loopt door het smalste deel van het land en verbindt de Stille Oceaan met de Caribische zee. Sinds het Panamakanaal in Panamese handen is en commercieel gebruikt wordt, bloeit de economie als nooit tevoren. Iets wat terug te zien is in de moderne skyline van Panama-Stad, een goed wegennet en de vele grote SUV’s. Naast het moderne gedeelte van de stad liggen Panama Viejo (de ruïnes van de oude stad uit 1671) en Casco Viejo, een geweldig koloniaal stadsdeel wat pand voor pand opgeknapt wordt en in oude stijl wordt gerestaureerd.

"Voor de derde keer door Tico een reis laten samenstellen. Dit keer naar Panama. Panama is zeker een bezoek waard en nog niet onderhevig aan massa toerisme. Een gevarieerd landschap van mooie groene heuvels, jungle tot prachtige bounty eilandjes. Wederom bedankt voor een zeer geslaagde vakantie. "
Robert & Caroline
Blank

Voor de strandliefhebber zijn er niet alleen enorme uitgestrekte zandstranden te vinden, maar ook honderden eilandjes. Bocas del Toro, de Pareleilanden en de San Blas-eilanden zijn de bekendste eilandengroepen. De San Blas-eilanden worden bestuurd door de Kuna, de oorspronkelijke bevolking van Panama. Tijdens een verblijf bij een van de aanwezige lodge maakt u excursies per boot naar onbewoonde eilandjes waar u kunt snorkelen en kunt genieten van de Caribische stranden.

Vanuit Panama-Stad kunt u met kleine vliegtuigjes binnen ca. 60 minuten alle uithoeken van het land bereiken. Door de aanwezigheid van een goed wegennet en beperkte afstanden leent Panama zich daarnaast perfect voor een rondreis per huurauto.

Waarom met Tico Reizen naar Panama?

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Panama reizen. Zij kennen de verschillende bestemmingen binnen Panama erg goed uit eigen ervaring. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van onze Panama reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat