Logo bg white

Latijns-Amerika

Panama reizen

Beste reistijd December t/m april

Tico Reizen organiseert al vele jaren prachtige Panama reizen. Panama ligt in Midden-Amerika en wordt ingeklemd tussen Costa Rica en Colombia en biedt vele bezienswaardigheden zoals de hoofdstad Panama-Stad, het Panamakanaal, lange zandstranden en honderden bewoonde en onbewoonde eilandjes.

Luxe privé reizen door Panama


Door de dagelijkse directe KLM-vlucht van Amsterdam naar Panama-Stad, is de bereikbaarheid en populariteit van Panama toegenomen. In Panama vindt u tropische regenwouden, witte zandstranden, vulkanen, vruchtbare glooiende heuvels en ongerepte eilanden. Panama beschikt daarnaast over het indrukwekkende Panamakanaal. Deze belangrijke vaarroute is ruim 81 kilometer lang en loopt dwars door Panama heen en verbindt hiermee de Grote Oceaan met de Caraïbische Zee. U kunt een prachtige rondreis door enkel Panama maken of een reis maken in combinatie met buurland Costa Rica.

Panama reizen & arrangementen

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben enkele prachtige voorbeeldreizen voor u samengesteld. Zo krijgt u een goed idee van de verschillende mogelijkheden in Panama en wat u van een Tico reis kunt verwachten. U kunt de voorbeeldreizen en arrangementen uiteraard naar hartenlust combineren en in uw aanvraag altijd afwijken van de uitgewerkte routes.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
15 dagen
Vanaf € 13.500,– p.p.
Gehele jaar

Panama reis | Luxe reis Panama

De ‘Panama Deluxe’ is een prachtige luxe rondreis door Panama waarin u enkel verblijft in de mooiste accommodaties. U bezoekt de hoofdstad, de eilandengroep Bocas del Toro, verblijft in de vruchtbare heuvels van Boquete en verblijft enkele heerlijke dagen op het eiland Isla Palenque. U sluit de reis af aan de Caribische kust bij El Otro Lado. Uw directe KLM-vluchten zijn inbegrepen en reist door Panama op basis van korte vluchten, boottransfers en privétransport.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 4.800,– p.p.
Gehele jaar

Panama accommodatie | Islas Secas

Islas Secas is het meest exclusieve verblijf van Panama. Deze schitterende accommodatie ligt op een privé-eiland, op ca. 45 minuten varen van het vaste land. U vindt hier ultieme rust, indrukwekkende natuur en uitmuntende service. Vanuit uw kamer geniet u van de prachtige uitzichten op zee.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 16.600,– p.p.
Gehele jaar

Combinatiereis | Panama en Costa Rica

Deze luxe reis brengt u langs vele hoogtepunten van Panama en Costa Rica. U begint de reis in Panama-Stad en vliegt hierna naar de heerlijke eilandengroep Bocas del Toro. Per boot en transfer wordt u naar het Caribische kustplaatsje Puerto Viejo gebracht waar u een leuke excursie wacht. Na oplevering van de 4WD huurauto verkent u La Fortuna, Uvita en Piedras Blancas National Park. Nadat u de grens met Panama bent overgestoken verblijft u de laatste dagen van uw reis bij Isla Palenque voordat u terugvliegt naar huis.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.000,– p.p.
Januari t/m mei + september en oktober

Panama accommodatie | Nayara Bocas del Toro

Dit verblijf is gelegen op het eiland Frangipani in de Caribische Zee net ten zuiden van de Costaricaanse grens. De Nayara Bocas del Toro beschikt over 16 prachtige luxueze villas, die ieder voorzien zijn van de benodigde faciliteiten.

Lees meer

Er is voor Panama nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Met Tico naar Panama reizen

Door de aanwezigheid van uitgestrekte jungle en nevelwouden is Panama een geweldig land voor natuurliefhebbers en vogelaars. De omgeving van vulkaan Barú, de koffievelden bij Boquete en het Gatúnmeer zijn aanraders. Het 423 km2 grote Gatúnmeer is ontstaan tijdens de aanleg van het Panamakanaal, door het afdammen van de Rio Chagras. Het kanaal loopt door het smalste deel van het land en verbindt de Stille Oceaan met de Caribische zee. Sinds het Panamakanaal in Panamese handen is en commercieel gebruikt wordt, bloeit de economie als nooit tevoren. Iets wat terug te zien is in de moderne skyline van Panama-Stad. Naast het moderne gedeelte van de stad liggen Panama Viejo (de ruïnes van de oude stad uit 1671) en Casco Viejo, een geweldig koloniaal stadsdeel wat pand voor pand opgeknapt wordt en in oude stijl wordt gerestaureerd.

"Voor de derde keer door Tico een reis laten samenstellen. Dit keer naar Panama. Panama is zeker een bezoek waard en nog niet onderhevig aan massa toerisme. Een gevarieerd landschap van mooie groene heuvels, jungle tot prachtige bounty eilandjes. Wederom bedankt voor een zeer geslaagde vakantie. "
Robert & Caroline
Blank

Voor de strandliefhebber zijn er niet alleen enorme uitgestrekte zandstranden te vinden, maar ook honderden eilandjes. Bocas del Toro en de San Blas-eilanden zijn de bekendste eilandengroepen. De San Blas-eilanden worden bestuurd door de Kuna, de oorspronkelijke bevolking van Panama.

Vanuit Panama-Stad kunt u met kleine vliegtuigjes binnen ca. 60 minuten alle uithoeken van het land bereiken. Door de aanwezigheid van een goed wegennet en beperkte afstanden leent Panama zich daarnaast goed voor een rondreis per huurauto.

Waarom met Tico Reizen naar Panama?

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Panama reizen. Zij kennen de verschillende bestemmingen binnen Panama erg goed uit eigen ervaring. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van onze Panama reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reizen op maat naar Panama

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

Wij stellen deze reis speciaal voor u op maat samen. U hoeft tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat Panama u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat