Logo bg white

Latijns-Amerika

Brazilië reizen

Beste reistijd Maart t/m november

Het gigantische Brazilië is een fascinerende en kleurrijke bestemming waarin u een prachtige mix kunt vinden van uitbundige natuur, cultuur en paradijselijke stranden.

Alle factoren voor een droomreis binnen een bestemming


Door de enorme oppervlakte (ruim 200 keer Nederland!), kent Brazilië de meeste diversiteit van alle landen in Latijns-Amerika. Binnen haar landsgrenzen vindt u fantastische steden, primair tropisch regenwoud, uitgestrekte moerasgebieden, indrukwekkende watervallen, glooiende berglandschappen en een spectaculaire, kilometerslange kust met langgerekte zandstranden en tropische eilanden. Kortom: alle ingrediënten voor een veelzijdige en schitterende rondreis! Onze Brazilië reisspecialisten stellen graag een onvergetelijke Brazilië reis op maat voor u samen.

Brazilië reizen en arrangementen

Tico heeft een aantal prachtige Brazilië reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Brazilië reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Brazilië reisspecialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
19 dagen
Vanaf € 13.175,– p.p.
mei t/m oktober

Brazilië reizen | Brazilië Deluxe

Deze luxe reis Brazilië laat u op zéér comfortabele wijze in een rustig tempo kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van het land. U bezoekt wereldstad Rio de Janeiro, de watervallen van Iguaçu, de Pantanal en de swingende stad Salvador. U sluit de reis af met een verblijf van enkele dagen aan de stranden van Trancoso. U verblijft in de mooiste en meest exclusieve accommodaties.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 9.650,– p.p.
Juli t/m november

Brazilië reizen | Familiereis Brazilië

Deze bijzondere familiereis Brazilië laat u kennis maken met enkele hoogtepunten van dit prachtige en zó veelzijdige land. U brengt een bezoek aan de swingende stad Rio de Janeiro, de spectaculaire watervallen van Iguaçu, het tropische regenwoud van het Amazonegebied en sluit de reis zeer ontspannen af in Jericoacoara.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 10.780,– p.p.
Mei t/m oktober

Brazilië reizen | Natuurreis Brazilië

Deze bijzondere natuurreis Brazilië laat u kennis maken met enkele natuurlijke hoogtepunten van dit prachtige en zó veelzijdige land. U brengt een bezoek aan de wetlands in de Pantanal, het tropische regenwoud van het Amazonegebied, de spectaculaire watervallen van Iguaçu en de heerlijke Braziliaanse kust nabij Florianópolis.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 8.620,– p.p.
April t/m oktober

Brazilië reizen | Autorondreis Brazilië

Deze fantastische 21-daagse autorondreis voert u langs enkele van de mooiste stranden, koloniale steden en landschappen van Brazilië. U bezoekt onder andere Rio de Janeiro, Paraty, Queluz, Ouro Preto, Tiradentes en het Ibitipoca reservaat. U sluit de reis af aan de aangename stranden van Búzios.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
op aanvraag
April t/m oktober

Brazilië arrangement | Caiman

Het exclusieve Caiman ligt in de zuidelijke Pantanal en is een fantastisch onderdeel van uw unieke Brazilië reis. Verblijf in één van de mooiste lodges van Brazilië, gelegen in een privéreservaat van zo’n 53.000 hectare, en sta oog in oog met jaguars, reuze rivierotters, miereneters en ander uniek dierenleven.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
op aanvraag
Juni t/m november

Brazilië arrangement | Anavilhanas Jungle Lodge

De Anavilhanas Jungle Lodge is beslist onze favoriete accommodatie tijdens een bezoek aan het indrukwekkende Braziliaanse Amazonebied nabij Manaus. De luxe en kleinschalige lodge telt slechts 24 kamers welke stuk voor stuk van alle gemakken zijn voorzien. Tijdens uw verblijf in de Amazone zijn al uw maaltijden en een dagelijks excursieprogramma inbegrepen.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 12.950,– p.p.
April t/m november

Combinatiereis | Brazilië & Peru Deluxe

Deze reis door Brazilië en Peru laat u kennis maken met de meest spectaculaire hoogtepunten van beide landen terwijl u verblijft in de mooiste accommodaties van de exclusieve Belmond hotelketen. In Brazilië bezoekt u de watervallen van Iguaçu en Rio de Janeiro. Hierna vliegt u naar Peru voor een bezoek aan Lima, Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu.

Lees meer

Er zijn voor Brazilië nog 3 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Amazone

Het Amazonegebied is een absoluut wereldwonder, een ecosysteem van ongekende grootte en diversiteit. Het is de levensbron van onze planeet en dus zeer zeker een fantastisch onderdeel van uw reis. Wandel met een gids door oeroud regenwoud en ga op zoek naar het aanwezige planten- en dierenleven.

Beste reistijd Mei t/m november
1 / 3

Tico Reizen: dé Brazilië reisspecialist

Onze Brazilië reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Brazilië reizen. Ze kennen de verschillende gebieden goed en kunnen u uitstekend adviseren over de beste reistijd per regio. Onze Brazilië reisspecialisten regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw Brazilië rondreis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat