Logo bg white

Latijns-Amerika

Brazilië reizen

Beste reistijd Maart t/m november

Het gigantische Brazilië is een fascinerende en kleurrijke bestemming waarin u een prachtige mix kunt vinden van uitbundige natuur, cultuur en paradijselijke stranden.

Alle factoren voor een droomreis binnen 1 bestemming

Door de enorme oppervlakte (ruim 200 keer Nederland!), kent Brazilië de meeste diversiteit van alle landen in Latijns-Amerika. Binnen haar landsgrenzen vindt u fantastische steden, primair tropisch regenwoud, uitgestrekte moerasgebieden, indrukwekkende watervallen, glooiende berglandschappen en een spectaculaire, kilometerslange kust met langgerekte zandstranden en tropische eilanden. Kortom: alle ingrediënten voor een veelzijdige en schitterende rondreis! De Brazilië reisspecialist stelt graag een onvergetelijke Brazilië reis voor u op maat samen.

Brazilië reizen en arrangementen

Tico heeft een aantal prachtige Brazilië reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Brazilië reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Als Brazilië reisspecialist assisteren wij u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
18 dagen
Vanaf € 8.350,– p.p.
Maart t/m november

Brazilië reizen | Brazilië Delight

Tijdens deze rondreis 'Brazilië Delight' reist u langs de belangrijkste hoogtepunten. U bezoekt wereldstad Rio de Janeiro, de spectaculaire watervallen van Iguaçu, de Pantanal, het Amazonegebied en sluit uw rondreis Brazilië af aan de stranden van Búzios.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 7.290,– p.p.
April t/m oktober

Brazilië reizen | Costa Verde

Deze schitterende rondreis laat u kennis maken met de prachtige groene kust in het zuiden van Brazilië. U start in wereldstad Rio de Janeiro, verblijft enkele dagen op een klassieke ‘Fazenda’ in de binnenlanden, en reist naar het eiland Ilha Grande, Paraty en de watervallen van Iguaçu.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 9.590,– p.p.
Juli t/m november

Brazilië reizen | Brazilië Deluxe

Deze luxe reis Brazilië laat u op zéér comfortabele wijze in een rustig tempo kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van het land. U bezoekt wereldstad Rio de Janeiro, het Amazonegebied en de swingende stad Salvador. Na een verblijf van enkele dagen aan de stranden van Praia do Forte sluit u uw reis af bij de watervallen van Iguaçu. U verblijft in de mooiste en meest exclusieve accommodaties.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 9.295,– p.p.
Mei t/m oktober

Brazilië reizen | Natuurreis Brazilië

Deze bijzondere natuurreis Brazilië laat u kennis maken met enkele natuurlijke hoogtepunten van dit prachtige en zó veelzijdige land. U brengt een bezoek aan de wetlands in de Pantanal, het tropische regenwoud van het Amazonegebied en reist per 4WD langs Brazilië’s indrukwekkende en nog zeer ongerepte noordoostkust van São Luis via Lençois Maranhenses naar Fortaleza.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 8.690,– p.p.
Mei t/m september

Brazilië reizen | Pantanal & Royal Route

U brengt o.a. een bezoek aan wereldstad en metropool Rio de Janeiro, natuurbestemmingen Bonito en de Pantanal, de prachtige koloniale steden Ouro Preto en Tiradentes en het Ibitipoca reservaat. U sluit de reis af aan de aangename stranden van Búzios.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.450,– p.p.
April t/m oktober

Brazilië arrangement | Caiman

Het exclusieve Caiman ligt in de zuidelijke Pantanal en is een fantastisch onderdeel van uw unieke Brazilië reis. Verblijf in één van de mooiste lodges van Brazilië, gelegen in het hart van de wildernis en sta oog in oog met jaguars, reuze rivierotters, miereneters en ander uniek dierenleven.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 675,– p.p.
maart

Brazilië arrangement | Carnaval in Rio de Janeiro

Vier het legendarische Carnaval in Rio de Janeiro, dé hoofdstad van dit vrolijke feest. Carnaval in deze swingende stad wordt in 2019 van 1 t/m 4 maart gevierd.

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 1.250,– p.p.
Augustus t/m februari

Brazilië arrangement | De stranden van Trancoso

De ongerepte stranden van Trancoso, gelegen in het noordoosten van Brazilië iets ten zuiden van Porto Seguro, vormen de perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie Brazilië. Verblijf enkele dagen in het luxueuze Villas de Trancoso en geniet van deze schitterende, rustgevende omgeving.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 10.295,– p.p.
April t/m november

Combinatiereis | Brazilië & Peru Deluxe

Deze reis door Brazilië en Peru laat u kennis maken met de meest spectaculaire hoogtepunten van beide landen terwijl u verblijft in de mooiste accommodaties. In Brazilië bezoekt u o.a. Rio de Janeiro, Paraty en de watervallen van Iguaçu. Hierna vliegt u naar Peru voor een bezoek aan Lima, Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.225,– p.p.
Januari t/m april & juni t/m december

Brazilië arrangement | Amazone Cruise

Een prachtige cruise over de machtige Amazone aan boord van één van de boten van Amazon Clipper Cruises; een uniek onderdeel van uw rondreis Brazilië. U vaart door het machtige Amazonegebied en maakt dagelijks mooie excursies onder begeleiding van ervaren gidsen.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.795,– p.p.
Mei t/m december

Brazilië arrangement | Cristalino Lodge

De schitterende Cristalino Lodge is gelegen in het zuidelijke deel van het Braziliaanse Amazonegebied temidden van een groot beschermd natuurgebied. Zeker voor vogelaars is een verblijf in deze kleinschalige en zeer comfortabele lodge een unieke ervaring!

Lees meer
Uniek arrangement
5 dagen
Vanaf € 1.275,– p.p.
Augustus t/m december

Brazilië arrangement | Fernando de Noronha

Het prachtige en nog zeer ongerepte eiland Fernando de Noronha is één van de best beschermde natuurreservaten van Brazilië en een paradijs voor natuurliefhebbers. Ver verwijderd van het vasteland en alleen te bereiken per binnenlandse vlucht vanuit Recife en Natal, vindt u hier nog een onaangetast stukje natuur met de mooiste stranden en een spectaculaire onderwaterwereld.

Lees meer

Er is voor Brazilië nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Amazone

Het Amazonegebied is een absoluut wereldwonder, een ecosysteem van ongekende grootte en diversiteit. Het is de levensbron van onze planeet en dus zeer zeker een fantastisch onderdeel van uw reis. Wandel met een gids door oeroud regenwoud en ga op zoek naar het aanwezige planten- en dierenleven.

Beste reistijd Mei t/m november
1 / 3

De Brazilië reisspecialist heeft de Brazilië hoogtepunten voor u op een rij gezet:


  • Prachtige steden met een rijke historie, welke stuk voor stuk tot de verbeelding spreken als Rio de Janeiro, Ouro Preto & Tiradentes, Salvador da Bahia en Recife. Behalve Portugese invloeden zien wij soms ook Nederlandse invloeden (Recife is hiervan een goed voorbeeld).
  • Bijzondere (moderne) architectuur in de hoofdstad Brasilia.
  • Het Amazonegebied waar u kunt verblijven in enkele speciaal voor u geselecteerde lodges in de omgeving van Manaus, Alta Floresta of Tefe, of een cruise kunt maken over deze machtige rivier.
  • Het moerasgebied de Pantanal waar u mooie safari’s kunt maken op zoek naar vele vogelsoorten, kaaimannen en capibara’s. U kunt verblijven in speciaal door Tico voor u geselecteerde lodges in de omgeving van Cuiabá (Noordelijke Pantanal) of Campo Grande (Zuidelijke Pantanal) of een cruise over de rivier op zoek naar jaguars.
  • De enorme zandduinen met sprookjesachtige lagunes in het noorden bij Lençois Maranhenses NP & Jericoacoara (Fortaleza)
  • Watervallen van Iguaçu, gelegen op de grens met Argentinië & Paraguay
  • Schitterende stranden voor de ultieme strandafsluiter op vele locaties in het land waaronder op het vasteland: Búzios, Praia do Forte (en noordwaarts richting Recife), Natal (Praia do Pipa), Jericoacoara & omgeving, en op de eilanden Fernando de Noronha en Ilha Grande.
Blank
"Brazilië is een fantastische reisbestemming. Wát een diversiteit! Onze reis was een aaneenschakeling aan hoogtepunten. Wij bezochten geweldige steden, de mooiste natuurgebieden en hebben zo ontzettend veel wildlife gezien. Wij gaan zeker nog eens terug, want er is zoveel meer te zien!"
Pascal

Tico Reizen: dé Brazilië reisspecialist

De Brazilië reisspecialist van Tico heeft veel ervaring met de verzorging van de mooiste Brazilië reizen. Zij kent de verschillende gebieden goed en kan u uitstekend adviseren over de beste reistijd per regio. Onze Brazilië reisspecialist regelt uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van Brazilië reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat