Logo bg white

Selfdrive reizen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van de prachtige selfdrive reizen die u bij Tico geheel op maat kunt laten maken.


De mooiste selfdrive reizen voor u verzameld

Sommige reizen zijn op basis van transfers, terwijl andere bestemmingen zich beter lenen voor prachtige selfdrives. Deze selfdrive reizen zijn op deze pagina samengebracht. Al deze voorbeeldreizen en arrangementen kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast om een selfdrive door Afrika, Azië, Latijns-Amerika en Oceanië geheel naar wens te creëren!

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 8.190,– p.p.
April t/m oktober

Italië reis | Italië Delight

Schitterende rondreis langs de mooiste hoogtepunten van Italië. U reist per eerste klas trein van Rome naar Napels voor een bezoek aan de Amalfikust, Pompeii en het eiland Capri. Met een luxe huurauto rijdt u vervolgens via Umbrië, Siena, Florence, de Toscaanse kust en Bologna naar Venetië. Bijzondere en originele tours maken onderdeel uit van de reis!

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 4.150,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reizen | Costa Rica Delight

Een korte rondreis per comfortabele 4WD huurauto langs enkele van de mooiste hoogtepunten van Costa Rica! U begint de reis met een bezoek aan hoofdstad San José. Hierna haalt u de huurauto op en bezoekt u San Gerardo de Dota, Nationaal Park Piedras Blancas, Uvita, La Fortuna en u sluit de reis af op het paradijselijke Isla Jesusita.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 5.980,– p.p.
december t/m april

Costa Rica Reizen | Costa Rica Compleet

Tijdens deze 21-daagse Costa Rica vakantie brengt u een zeer compleet bezoek aan dit kleine maar zeer unieke Latijns-Amerikaanse land. U bezoekt onder andere San José, Hereida, Nationaal Park Tortuguero, Puerto Viejo de Talamanca, La Fortuna, Monteverde, Manuel Antonio & Nationaal Park Piedras Blancas.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 6.195,– p.p.
Mei t/m september

Portugal reis | Lissabon & de Azoren

Breng een bezoek aan de prachtig groene eilanden van de Azoren, gelegen in de Atlantische Oceaan, op ca. 2,5 uur vliegen van Lissabon. Deze reis laat u gedurende 2 weken grotendeels met een eigen huurauto kennis maken met de eilanden Pico en São Miguel. Uiteraard staan er een aantal unieke ervaringen op het programma.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 6.950,– p.p.
April t/m oktober

Italië reis | Culinaire Italië reis

Deze culinaire Italië reis bevat een prachtige route van noord Italië (Turijn) naar Rome. Onderweg reist u per huurauto en trein en bezoekt u de schitterende regio's Piëmont en Toscane, de steden Bologna, Florence en Rome en verblijft u aan de Amalfikust. U overnacht in luxe en kleinschalige accommodaties en maakt zeer smakelijke excursies!

Lees meer

Waarom een selfdrive reis met Tico maken?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat