Exclusief verblijf bij Amanpuri in Phuket


Het schitterende Amanpuri ligt direct aan het strand, omringd door zijn eigen schiereiland aan de kust van Phuket, en beschikt over 84 pavilions en villas.

Tijdens uw verblijf kunt u uw maaltijden en drankjes in een van de vijf restaurants nuttigen,elk met zijn eigen culinaire signatuur, variërend van verfijnde Thaise gerechten tot authentieke Japanse en Italiaanse gerechten direct aan het strand.

Het resort heeft een prachtig buitenzwembad, evenals een Holistic Wellness Centre, waar u zich helemaal onder kunt laten dompelen in de luxe service waar Aman bekend om staat.

Gedurende uw luxe verblijf kunt u tevens deelnemen aan een veelvoud van activiteiten, waaronder begeleide tochten door het regenwoud of naar de levendige markten van Phuket, sunset cruises, golfen, stand-up paddling of duiken.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat