Logo bg white

Latijns-Amerika

Bolivia reizen

Beste reistijd Mei t/m oktober

Bolivia is de uitgelezen bestemming voor avonturiers en reizigers op zoek naar een authentieke ervaring. U vindt hier de indrukwekkende hoogvlakte van de Altiplano, het Amazonewoud, de zoutvlakte van Uyuni, het Titicacameer, koloniale steden als La Paz en Sucre en een prachtige inheemse bevolking.

Onze unieke Bolivia reizen

Bolivia is misschien wel één van de mooiste landen van het Zuid-Amerikaanse continent, en een hoop plekken zijn nog niet door het massatoerisme ontdekt. Voor velen behoort een bezoek aan de Salar de Uyuni tot één van de absolute hoogtepunten van Latijns-Amerika. Deze magnifieke zoutvlakte is de grootste ter wereld en een buitengewoon unieke ervaring. Ten zuiden van de zoutvlakte vindt u indrukwekkende bergketens, valleien en surrealistische zoutmeren. Maar Bolivia heeft zóveel meer te bieden dan enkel Uyuni. Zo kunt u op avontuur in de indrukwekkende Amazone, wandelen in het unieke Amboro National Park, varen over het sprookjesachtige Titicacameer, en struinen door prachtige koloniale steden als La Paz en Sucre. De inheemse bevolking, vaak nog gekleed in de authentieke klederdracht, geven het land net even iets extra’s. Bolivia heeft het allemaal!

Bolivia reizen en arrangementen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Bolivia is ook uitstekend te combineren met buurlanden Peru, Brazilië, Chili of Argentinië.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
21 dagen
Vanaf € 8.850,– p.p.
Mei t/m september

Bolivia reizen | Bolivia Compleet

Deze Bolivia Compleet reis is een zeer gevarieerde en bijzondere rondreis waarbij u de mooiste hoogtepunten van dit authentieke en geïsoleerde stukje Zuid-Amerika ontdekt. U bezoekt onder andere Samaipata, het Amboró National Park, Sucre, Potosí, de zoutvlakte van Uyuni, het Eduardo Avaroa National Reserve, La Paz en het Titicacameer.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 17.800,– p.p.
mei t/m november

Combinatiereis | Remote Bolivia, Chili & Peru

U verblijft tijdens deze Bolivia, Chili en Peru reis in kleinschalige en voornamelijk afgelegen accommodaties en bezoekt de Millahue vallei, de Atacamawoestijn, het Eduardo Avaroa National Reserve, de zoutvlakte van Uyuni, La Paz, het Titicacameer, Cuzco, de Heilige vallei en u loopt de beroemde Incatrail naar Machu Picchu.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 10.350,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Peru & Bolivia

Deze indrukwekkende rondreis Peru en Bolivia brengt u naar de belangrijkste hoogtepunten van deze prachtige landen. In het zuiden van Peru bezoekt u o.a. Lima, Arequipa en de Colca Canyon, Via het Titicacameer reist u naar Bolivia waar u de steden La Paz en Sucre bezoekt en de buitenaardse Uyuni zoutvlakte. U reist terug naar Peru voor een bezoek aan Cuzco en de Heilige Vallei. U sluit uw reis af bij de wereldberoemde Incastad Machu Picchu.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.995,– p.p.
Mei t/m september

Bolivia arrangement | Salar de Uyuni

Een 4-daags bezoek aan één van Zuid-Amerika’s indrukwekkendste en meest ongerepte natuurgebieden: de surrealistische zoutvlakte bij Uyuni in het diepe zuiden van Bolivia, nabij de grens met Chili.

Lees meer

De zoutvlaktes van Uyuni

De beroemde ‘Salar de Uyuni'is een enorme zoutvlakte in het zuidwesten van Bolivia op 3.650 meter hoogte in de Boliviaanse ‘altiplano’. Door haar oppervlakte van ruim 10.000 vierkante kilometer is deze zoutvlakte de grootste ter wereld. Naar men zegt is de zoutvlakte ontstaan doordat ze vroeger een deel van het Minchinmeer was, een reusachtig prehistorisch meer. Toen dit meer opdroogde bleven er twee meren over, de Poopó en de Uru Uru, en twee zoutvlakten, de Salar de Uyuni en de Salar de Coipasa.

Beste reistijd Mei t/m oktober
1 / 3

Waarom een van Tico's Bolivia reizen maken?

Alle reizen die Tico organiseert zijn individueel. Dit betekent dat u in overleg met ons een geheel eigen reis samenstelt en deze maakt in uw eigen gezelschap. Wij kennen de bestemmingen en de accommodaties goed en adviseren u graag.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Bolivia reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Bolivia

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat