Logo bg white

Tico's voorbeeldreizen Vietnam en arrangementen

Bent u geïnteresseerd in Vietnam als vakantiebestemming? Bekijk dan onze voorbeeldreizen en arrangementen en laat u inspireren!

Laat u inspireren

Onze reisspecialisten hebben een aantal mooie voorbeeldreizen voor u samengesteld. Deze reizen dienen ter inspiratie en zijn inhoudelijk geheel naar uw wensen aan te passen.

Zoeken
20 dagen
Vanaf € 5.685,– p.p.
November t/m augustus

Vietnam reis | Vietnam en Angkor Wat (zomervakantie)

Een prachtige reis naar Angkor Wat & Vietnam die u ook goed in de zomervakantie kunt maken. U begint uw reis bij de betoverende tempels van Angkor en vliegt vervolgens naar Saigon in het zuiden van Vietnam. Hier verkent u tevens de bruisende Mekongdelta, het meest vruchtbare gedeelte van Vietnam. Per binnenlandse vlucht vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u de omgeving van Hué verkent. Over de Hai Van Pass reist u naar Hoi An waar u deze heerlijke reis aan het strand afsluit.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 8.190,– p.p.
december t/m april

Combinatiereis | Vietnam & Cambodja

Ontdekt het prachtige Vietnam in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende Cambodja. U begint uw reis in de Vietnamese hoofdstad Hanoi. Vervolgens verkent u Halong Bay en reist u naar de omgeving van Ninh Binh. In Vietnam bezoekt u tevens de keizerlijke stad Hué en het gezellige plaatsje Hoi An. Per vliegtuig reist u naar Siem Reap in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. Na uw verblijf in Phnom Penh is het tijd voor de afsluiter aan de Cambodjaanse kust.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 9.810,– p.p.
november t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe reis

Gedurende bijzondere 23-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' maakt u kennis met de hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Onderweg verblijft u in de meest unieke en exclusieve accommodaties, en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 10.995,– p.p.
December t/m april

Vietnam reis | Vietnam Deluxe

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Vietnam bezoekt u o.a. de hoofdstad Hanoi, de keizerlijke stad Hué en het gezellige plaatsje Hoi An. U maakt een schitterende cruise door Halong Bay en reist u af naar de Mekongdelta. U spendeert enkele dagen op het paradijselijke eiland Con Dao, alvorens u de reis afsluit in de interessante stad Saigon. Onderweg verblijft u in de mooiste accommodaties van Vietnam!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 6.995,– p.p.
maart & april

Vietnam reis | Vietnam Delight

Een 23-daagse reis door Vietnam waarin u een bezoek brengt aan de hoogtepunten van dit veelzijdige land. Zo bezoekt u de hoofdstad Hanoi, het bergdorpje Sapa, het sprookjesachtige Halong Bay en het prachtige Ninh Binh. In Centraal-Vietnam brengt u een bezoek aan de keizerlijke stad Hué en het gezellige stadje Hoi An. In het zuiden verkent u de metropool Saigon, de Mekongdelta en sluit u af op het paradijselijke eiland Phu Quoc.

Lees meer

Waarom met Tico naar Vietnam?

Vietnam is bij veel van onze reisspecialisten een geliefde bestemming. Zij kunnen dan ook met veel enthousiasme uw ideale reis samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat