Onze bestemmingen

Wij zijn specialist in de verzorging van onvergetelijke reizen naar vele landen in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oceanië en de Poolgebieden. Maar zeker niet iedere bestemming is een 'Tico-bestemming'.

We selecteren onze bestemmingen met zorg, hebben er zelf gereisd of gewoond en er in de loop der jaren een enorme passie voor ontwikkeld.

Onze bestemmingen gesorteerd op reismaand

U weet wanneer u op reis wilt, maar heeft nog geen idee waarnaartoe? Klik hieronder op uw gewenste reismaand en u vindt een mooi overzicht van de mogelijkheden voor deze periode.

"Tico staat voor mij echt op nummer 1 van alle reisorganisaties. Zeer vriendelijk, klantgericht en correct. En ze staan telkens met de juiste oplossing klaar. Nu onze reis naar Indonesië niet door kon gaan, boekten ze een onvergetelijke vakantie naar Portugal voor ons gezin en wat hebben we ervan genoten!"
- Nancy -

Reisthema's ter inspiratie

Nog geen voorkeur voor een land maar wel degelijk een voorkeur voor een bepaald type reis? Verken hieronder onze verschillende reisthema's en kom zo tot een reis (en bestemming!) die bij u past.

Onze favorieten

Hieronder vindt u een greep uit onze favoriete reizen en arrangementen. Het lijstje zou oneindig door kunnen gaan. Neemt u contact met ons op om op basis van uw wensen en voorkeuren een mooie bestemming voor uw vakantie te selecteren?

Favoriet
22 dagen
Vanaf € 25.700,– p.p.

Japan reis | Japan Deluxe

Deze zeer volledige luxe reis Japan laat u in ruim 3 weken kennis maken met de mooiste hoogtepunten van de eilanden Honshu en Kyushu terwijl u verblijft in de meest exclusieve hotels en ryokans. U brengt een bezoek aan Tokyo, het beroemde kasteel van Matsumoto, Kanazawa, Kyoto, het kunsteiland Naoshima, en de steden Hiroshima en Nagasaki. De reis wordt afgesloten bij het werkelijk schitterende en zeer exclusieve Amanemu bij Ago Bay.

Lees meer
"Wij hebben werkelijk een top rondreis door Japan gemaakt. Het programma is volledig waar gemaakt en de hotels en gidsen waren top. Prima werk geleverd en wij zullen voor toekomstige reizen zeker Tico raadplegen. "
Theo Bassant
17 dagen
Vanaf € 13.900,– p.p.
oktober t/m maart

Argentinië reizen l Remote Argentinië

Vermijd de mensenmassa en ga terug naar de natuur van Argentijns Patagonië. U rijdt met uw pick-up truck door de pampas naar Bahia Bustamente en Península Valdés waar u wordt omringd door pinguïns, zeeolifanten, guanacos en rheas. In het Los Glaciares National Park, waar u verblijft in het spiksplinternieuwe super deluxe Explora El Chaltén Hotel, maakt u schitterende wandelingen naar gletsjers en bergmeren.

Lees meer
9 dagen
Vanaf € 8.695,– p.p.
november t/m april

Zweden reis | Avontuur en wellness in Zweeds Lapland

Start uw reis in de bruisende hoofdstad Stockholm en vlieg vervolgens naar Lulea in het hart van Lapland. U verblijft hier gedurende een kleine week op 2 locaties: één exclusieve lodge temidden van de wildernis en één schitterende wellness locatie waar u naast alle buitenactiviteiten, ook kunt genieten van de Zweedse spa- en saunarituelen.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat