Logo bg white

Indische Oceaan

Mauritius reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Het prachtige Mauritius heeft ontzettend veel te bieden! Naast eindeloze stranden treft u op dit eiland een interessante cultuur, vriendelijke multiculturele bevolking, wonderschone groene natuur, nationale parken, watersportmogelijkheden en prettige accommodaties. Mauritius is een zeer aan te raden bestemming voor velen!

Onze Mauritius reizen laten u de diversiteit van het eiland zien


Mauritius is een prachtig en veelzijdig eiland in de Indische Oceaan. Het eiland is 20 keer kleiner dan Nederland en ligt 1.800 km ten oosten van het vasteland van Afrika. Lange witte stranden vindt u overal en voor de verschillende kusten liggen tientallen onbewoonde eilandjes. In het groene binnenland liggen de theeplantages en uitgestrekte suikervelden die een belangrijke bron van inkomsten vormen voor Mauritius. Het eiland is 65 km lang en 45 km breed. Er zijn vele excursies en activiteiten die u zou kunnen ondernemen zoals parasailen, paardrijden, duiken, snorkelen, kajakken of het maken van een speed boat trip of catamaran tocht. Ook een helikopter vlucht of het maken van een sightseeing vluchtje boven het eiland zijn mogelijk.

Mauritius is met zijn witte stranden, goede klimaat, minimale tijdsverschil, heerlijke accommodaties, groene binnenlanden en de vele mogelijke excursies een fantastische reisbestemming! Neemt u contact op met ons zodat we een prachtig voorstel voor u kunnen samenstellen?

Mauritius reizen en arrangementen

Wij hebben enkele prachtige Mauritius reizen en arrangementen voor u samengesteld. Deze voorbeeldreizen dienen ter inspiratie en kunnen wanneer gewenst nog volledig worden aangepast, uitgebreid en/of met elkaar worden gecombineerd. Ieder programma wordt op maat gemaakt en wordt daarmee volledig op uw wensen aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
13 dagen
Vanaf € 10.500,– p.p.
Gehele jaar

Mauritius reis | Mauritius Deluxe

Tijdens deze schitterende deluxe reis verblijft u in de meest luxe accommodaties van Mauritius en zal het u aan niets ontbreken. Alle accommodaties zijn bijzonder comfortabel en bieden veel privacy. Daarnaast zijn enkele prachtige unieke privé-excursies inbegrepen zoals een privé catamarantocht en stargazing bij uw hotel. Wanneer u houdt van wat meer privacy en luxe, dan is deze ontspannen Mauritius reis de perfecte keuze.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 9.000,– p.p.
Gehele jaar

Mauritius reis | Natuur & Strand

Tijdens deze individuele rondreis ligt de focus op mooie verblijven in de groene natuur en aan het strand terwijl u verblijft in overwegend kleinschalige lodges en hotels. U begint de reis in de prachtige accommodatie Lakaz Chamarel in het groene binnenland van Mauritius. Uw volgende accommodatie is gelegen aan de noordkust dichtbij de levendige stad Grand Baie. De reis wordt afgesloten aan de prachtige stranden aan de oostkust.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 9.500,– p.p.
Gehele jaar

Mauritius reis | Réunion & Mauritius

Deze rondreis Réunion en Mauritius is een bijzonder complete reis, waarin u het groene en bergachtige eiland Réunion bezoekt en daarnaast 3 bestemmingen op Mauritius aandoet. In deze voorbeeldreis zijn een aantal originele excursies opgenomen en gaat u met een MINI cabriolet Mauritius verkennen! (mocht u de voorkeur geven aan transfers dan is dit ook mogelijk).

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 8.250,– p.p.
Gehele jaar

Mauritius reis | Familiereis Mauritius

Tijdens deze rondreis brengt u een 15-daags bezoek aan Mauritius. Een veilige en klein eiland ten oosten van het vaste land van Afrika met minimaal tijdsverschil, prachtige stranden, zeer kindvriendelijke accommodaties, een gunstig klimaat en korte rijafstanden. U verblijft tijdens deze schitterende reis aan aan twee verschillende kusten.

Lees meer

Er zijn voor Mauritius nog 4 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Seven Coloured Earths

Nabij het dorpje Chamarel in het zuidwesten van Mauritius bevindt zich de 'Seven Coloured Earths' een bijzonder natuurspectacel. Door vulkanische uitbarstingen hebben de duinen prachtige kleuren gekregen.

Beste reistijd Gehele jaar
1 / 4

Reisbestemming Mauritius

Mauritius is een prachtig groen eiland gelegen in de Indische Oceaan. Het kent een oppervlakte van iets meer dan 2.000 km2 en is gemakkelijk te bereizen met behulp van georganiseerde transfers of een huurauto. Het eiland is veilig, overzichtelijk en veelzijdiger dan de meeste mensen denken. Tijdens een van onze Mauritius reizen kunt u de verschillende kusten gemakkelijk combineren en zo de diversiteit van het eiland ervaren!

Blank
"Wat is het een prachtige reis geweest! We hebben volop genoten van de zee en het strand! Mauritius is daarnaast heel mooi groen en prima te verkennen met een eigen huurauto. De mensen waren overal vriendelijk en behulpzaam. Onze reis was een perfecte afwisseling tussen relaxen en wat ondernemen!"
Tico-reizigers

Aan de westkust, noordkust en oostkust bevinden zich de mooiste stranden en de meeste accommodaties. De zuidkust is wat rustiger en ruiger. Aan alle kusten is het echter schitterend verblijven en kennen wij de mooiste accommodaties. Er zijn vele excursies en activiteiten te ondernemen waarmee u uw dagen aan het stand af kunt wisselen. Uiteraard zijn er vele excursies op het water mogelijk (catamarantochten, surfen en zeilen), maar ook in de lucht (per helikopter of Cessna) en in de binnenlanden zijn er vele interessante mogelijkheden. Mauritius is kortom een fantastische en verrassend diverse reisbestemming!

Wat kunt u van uw Mauritius reis met Tico verwachten?

Persoonlijke service

Wij vinden het belangrijk u snel, goed en persoonlijk van dienst te zijn. Wij zullen contact met u opnemen en snel en soepel een prachtig programma voor u verzorgen.

Mauritius reis op maat

Wij stellen een schitterende reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en fantastische excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat