Logo bg white

Azië

Indonesië Reizen

Beste reistijd Mei t/m september

Tico Reizen neemt u mee naar de eilanden Sulawesi, Java, Bali, Lombok, West-Papoea (Raja Ampat) en de meer afgelegen Kleine Sunda eilanden. Haar diepgewortelde cultuur en indrukwekkende natuur biedt alle benodigde componenten voor prachtige en zeer bijzondere Indonesië reizen!

Indonesië reizen


Het bijzonder veelzijdige Indonesië met haar duizenden eilanden uitgestrekt over ruim 5.000 kilometer inspireert al honderden jaren vele reizigers.

Hier vindt u imposante vulkaantoppen, paradijselijke stranden, uitgestrekte rijstvelden, mysterieuze culturen, ontelbare tempels en een prachtige inheemse bevolking.

Indonesië zich wereldwijd geprofileerd als één van de meest veelzijdige en populairste vakantiebestemmingen in Azië.

Indonesië reizen en arrangementen

Wij verzorgen individuele rondreizen Indonesië, welke op maat voor u zijn gemaakt. Dit zijn onze favoriete Indonesië reizen en arrangementen.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 9.495,– p.p.
mei t/m september

Indonesië reis | Bali Deluxe

Het schitterende eiland Bali heeft de luxe reiziger zó ontzettend veel moois te bieden. Deze luxe reis Bali laat u kennis maken met de mooiste plekken van het eiland terwijl u overnacht in haar meest exclusieve hotels. U bezoekt de zuidkust, het binnenland bij Munduk en Ubud en verblijft zowel aan de ongerepte oostkust als aan de stranden van Jimbaran.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 12.250,– p.p.
juni t/m oktober

Indonesië reis | Singapore & Bawah Reserve

Maar weinig plekken op aarde spreken zó tot de verbeelding als Bawah, een exclusief eilandresort in de Anambas-archipel in Indonesië. Dit kleine stukje paradijs laat zich uitstekend combineren met een bezoek aan Singapore en ligt op nog geen 4 uur reizen van deze metropool.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Prijs op aanvraag
april t/m oktober

Indonesië arrangement | Het exclusieve Nihi Sumba

Het Nihi Sumba ligt op het ongerepte eiland Sumba, op ca. 1 uur vliegafstand van Bali. De accommodatie bestaat uit 37 prachtige villa's en heeft een privéstrand van ca. 2,5 kilometer. De villa's zijn allen gebouwd van natuurlijke materialen, zijn met passie en smaak ingericht en beschikken over een eigen zwembad.

Lees meer

Er zijn voor Indonesië nog 11 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Torajaland

Sulawesi’s meest wonderlijke bezienswaardigheid is toch wel Torajaland, het land van het Toraja volk met haar bijzondere huizen en nog zeer authentieke tradities. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan en de Toraja’s kennen een unieke cultuur waarin de voorouderverering en wonderlijke dodencultuur centraal staat.

Lees verder
Beste reistijd Juni t/m oktober
1 / 5

Met Tico naar Indonesië reizen

Een reis naar Indonesië staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Per comfortabel privévervoer en onder begeleiding van onze lokale Engelssprekende gidsen maakt u kennis met dit veelzijdige land, de verschillende eilanden met elk hun eigen cultuur.

Indonesië is meer dan Bali en wij nemen u dan ook graag mee naar de eilanden Java, Bali, Lombok, Sumba, Flores en Raja Ampat!

"Wij zijn heel erg tevreden hoe Tico alles in elkaar gezet heeft. Hele goede communicatie en er wordt altijd met ons meegedacht. Wij komen zeker terug voor onze volgende reis."
Tico-reiziger

Waarom met Tico naar Indonesië reizen?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Indonesië. Zij kennen de verschillende eilanden uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos uw ideale reis samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Indonesië reizen op maat

Wij ontwerpen de reis geheel samen met u, gebaseerd op uw unieke wensen en voorkeur. De reis is pas perfect wanneer alle onderdelen naadloos aansluiten op uw wensen en verwachtingen.

Ultiem genieten

De reis is geboekt! U hoeft nu niets anders meer te doen dan te genieten van het prachtige Indonesië en de allermooiste locaties die we speciaal voor u hebben uitgezocht.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat