Logo bg white

Azië

Indonesië reizen

Beste reistijd Mei t/m september

Tico Reizen neemt u mee naar de eilanden Sulawesi, Java, Bali, Lombok, West-Papoea (Raja Ampat) en de meer afgelegen Kleine Sunda eilanden. Haar diepgewortelde cultuur en indrukwekkende natuur biedt alle benodigde componenten voor een prachtige en zeer bijzondere vakantie!

Indonesië reizen

Het bijzonder veelzijdige Indonesië met haar duizenden eilanden uitgestrekt over ruim 5.000 kilometer inspireert al honderden jaren vele reizigers. Met haar imposante vulkaantoppen, paradijselijke stranden, uitgestrekte rijstvelden, mysterieuze culturen en mystieke tempels en vooral haar prachtige inheemse bevolking, heeft Indonesië zich wereldwijd geprofileerd als één van de meest veelzijdige en populairste vakantiebestemmingen in Azië en wellicht wel op aarde.

Indonesië reizen en arrangementen

De reisspecialisten van Tico Reizen hebben enkele prachtige voorbeeldreizen voor u samengesteld welke dienen ter inspiratie. Zo krijgt u immers een goed idee van de verschillende mogelijkheden in Indonesië. U kunt uw vakantie natuurlijk spenderen op één eiland, maar er zijn ook zoveel prachtige combinaties te maken!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
18 dagen
Vanaf € 3.595,– p.p.
Juni t/m oktober

Indonesië reizen | Ongerept Sulawesi

Zeer volledige 19-daagse reis over het mystieke en bijzondere eiland Celebes (Sulawesi). Maak kennis met haar indrukwekkende natuur en cultuur en sluit uw reis af op het prachtige eiland Bunaken waar u kunt snorkelen of duiken bij één van ’s werelds mooiste koraalriffen!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 850,– p.p.
Oktober t/m mei

Indonesië arrangement | Papua Paradise Eco Resort

Bent u op zoek naar een paradijselijk resort waar u enkele dagen heerlijk kunt ontspannen en genieten van een ongekend mooie onderwaterwereld? Dan is het Papua Paradise Eco Resort, gelegen in het hart van de Indonesische Raja Ampat archipel fantastisch voor u.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.095,– p.p.
Mei t/m september

Indonesië reizen | luxe rondreis Bali

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Bali bezoekt u de hoogtepunten en enkele minder toeristische plekken van dit prachtige eiland. U bezoekt de prachtige kust van Tabanan, de culturele hoofdstad Ubud, het binnenland bij Munduk, de noordelijke kust bij Pemuteran en Amed, gelegen aan de nog redelijke onbekende oostkust. U sluit deze luxe rondreis Bali af in de exclusieve badplaats Jimbaran. Onderweg overnacht u in de meest schitterende accommodaties.

Lees meer
Uniek arrangement
10 dagen
Vanaf € 4.550,– p.p.
december & januari

Indonesië arrangement | Cruise Raja Ampat

Maak kennis met de spectaculaire eilanden in de Raja Ampat archipel gelegen ten noordwesten van Papoea en maak deze 10-daagse (9 nachten) Raja Ampat cruise aan boord van een prachtig en comfortabel traditioneel schip. De natuur zowel boven als onder water zal een onuitwisbare indruk bij u achterlaten!

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.565,– p.p.
Mei t/m oktober

Indonesië reis | Luxe reis Indonesië

Gedurende deze 25-daagse luxe reis Indonesië reis verblijft u in de meest prachtige accommodaties op de eilanden Java, Bali & Flores. Tevens sluit u deze exclusieve reis af op een zeer indrukwekkende cruise langs de eilanden Komodo & Rinca.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 1.995,– p.p.
Mei t/m september

Indonesië reizen | Bali & Lombok

Prachtige korte 18-daagse individuele rondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van Bali en Lombok. Een leuke mix van cultuur en de prachtige stranden van Gili Trawangan en Senggigi.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.195,– p.p.
Juni t/m september

Indonesië reis | Sunda eilanden

Spectaculaire 19-daagse reis naar de ongerepte Kleine Sunda eilanden; een reis naar Flores, Komodo & Rinca, inclusief een verlenging aan de paradijselijke stranden van de Gili’s! Een reis naar een authentiek stukje Indonesië!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.395,– p.p.
Mei t/m oktober

Indonesië arrangement | Amanjiwo Borobudur Resort

Een prachtig 4-daags verblijf in het luxe en zeer exclusieve Amanjiwo Resort, gelegen op steenworp afstand van het wereldberoemde magische tempelcomplex Borobudur, op het eiland Java. Een bijzonder onderdeel van een luxe Java reis!

Lees meer
Uniek arrangement
8 dagen
Vanaf € 2.545,– p.p.
Maart t/m september

Indonesië arrangement | Cruise Bali - Flores

8-daagse (7 nachten) cruise aan boord van een traditionele houten schoener, een bijzondere tocht van Bali naar Flores en Komodo langs de Kleine Sunda eilanden.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 800,– p.p.
Mei t/m oktober

Indonesië arrangement | Kura Kura Resort

Een 4-daags verblijf op het afgelegen tropische eiland Menjawakan, in het zeer comfortabele Kura Kura Resort, bereikbaar per klein vliegtuigje vanuit Semarang op Java! Geopend van 1 april t/m 31 oktober.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.330,– p.p.
Juni t/m september

Indonesië arrangement | Moyo Island

Een prachtige 4-daags verblijf op het exclusieve Moyo Island, onderdeel van de Kleine Sunda eilanden. Vlieg met een klein Cessna watervliegtuigje vanaf Denpasar en verblijf in één van de 20 luxe en zeer comfortabele tenten op dit paradijselijke eiland.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 650,– p.p.
Mei t/m oktober

Indonesië arrangement | MesaStila Wellness Resort

Een 4-daags verblijf tussen de uitgestrekte koffieplantages van centraal-Java in het MesaStila Wellness Retreat, een bijzonder luxe arrangement om even geheel tot rust te komen tijdens uw reis door Java.

Lees meer

Torajaland

Sulawesi’s meest wonderlijke bezienswaardigheid is toch wel Torajaland, het land van het Toraja volk met haar bijzondere huizen en nog zeer authentieke tradities. De tijd lijkt hier te hebben stilgestaan en de Toraja’s kennen een geheel eigen (en unieke) cultuur waarin de voorouderverering en wonderlijke dodencultuur centraal staat.

Beste reistijd Juni t/m oktober
1 / 3

De mooiste Indonesië reizen

De voornaamste eilanden zijn Java, Sumatra, Kalimantan, Sulawesi, de Noord- en Zuid-Molukken, Bali en de Kleine Sunda eilanden waaronder de paradijselijke eilanden Lombok, Sumbawa, Sumba, Flores (en Komodo & Rinca) en Timor vallen. Ieder eiland heeft weer iets unieks, en de combinatie van meerdere eilanden zal zeker resulteren in een droomvakantie! Zo treft u uitgestrekte theevelden en vulkaantoppen op Java, prachtige sawa’s en een bijzondere cultuur op Bali en nog een een haast ongerept stukje Indonesië op de Kleine Sunda Eilanden en Sulawesi. Indonesië leent zich uitstekend voor het maken van een prachtige rondreis!

"Wij maakten een ambitieuze reis in 4 weken langs de hoogtepunten van 4 eilanden (Sumatra, Java, Bali en Flores). De toeristische bestemmingen waren allemaal erg interessant en heel bijzonder. De organisatie door Tico was goed en in de toekomst maken wij heel graag weer gebruik van Tico’s diensten!"
Familie Lewis

Waarom met Tico naar Indonesië reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Indonesië. Zij kennen de verschillende eilanden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Indonesië reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat