Logo bg white

Six Senses Ninh van Bay

★★★★★

Six Senses in Ninh van Bay


Het prachtige Six Senses Ninh van Bay ligt een rustige baai voor de stad Nha Trang en beschikt over 62 villas uitgestrekt over 57 hectaren tropische landschappen.

Het resort biedt een overvloed aan dagelijkse activiteiten, variërend van eieren rapen op de boerderij, wandeltochten en klimavonturen tot massage-workshops, het maken van wierook en kaarsen, en gezellige bioscoopavonden. Voor ieder wat wils dus!

Ontdek een ijswinkel, een alchemiebar, een conservatiecentrum, een aardelab, een kruiden- en fruittuin, en faciliteiten zoals een badminton- en tennisbaan, fitnesscenter, spa, outdoor fitnessruimte, wijnkelder en 3 restaurants en bars. Ook voor de kleine gasten is er onwijs veel aanbod, waaronder een prachtige kidsclub met dagelijkse activiteiten.

Het prachtige privéstrand strekt zich uit over de hele baai, met stralend wit zand en helder, ondiep water dat uitnodigt tot urenlang genieten van zalig badderen.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat