Logo bg white

Afrika

Botswana reizen

Beste reistijd Mei t/m oktober

Botswana is een fantastische safaribestemming. De luxe accommodaties steken met kop en schouders uit boven andere safarigebieden in de regio. Met zijn lage bevolkingsdichtheid biedt Botswana de reiziger rust, ongerepte natuur en een enorme diversiteit aan dieren.

Schitterende Botswana reizen, geheel verzorgd, privé en inclusief onvergetelijke bush flights!

Botswana is een prachtig Afrikaans land met onbegrensde safarimogelijkheden waar u dagen achter elkaar kunt reizen op zoek naar wilde dieren. Het land bestaat voor een groot deel uit de Kalahari woestijn. Het landschap is verder erg afwisselend, variërend van de waterrijke Okavango Delta tot de vlakten in het oosten. De meeste lodges in het land zijn kleinschalig, luxe en bijzonder sfeervol. Vele lodges zijn door de beperkte wegen in het land enkel te bereiken met een korte chartervlucht, in andere delen van het land zijn wel transfers over land mogelijk en vormen ze ware game drives! Samengevat is Botswana een prachtige en veilige bestemming om een avontuurlijke safari te ervaren!

Prachtige voorbeeldreizen en arrangementen

Wij hebben enkele schitterende voorbeeldreizen en unieke arrangementen voor u uitgewerkt met de mooiste Botswana reizen. Deze programma's dienen ter inspiratie en maken wij graag voor u op maat!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
11 dagen
Vanaf € 6.550,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reizen | Wings over Botswana

De Botswana hoogtepunten reis is een prachtige rondreis waarin u met kleine vliegtuigjes van lodge naar lodge wordt gevlogen en maakt u kennis met de schitterende hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Makgadikgadi Pannen, de beroemde Okavango Delta, het prachtige Moremi Game Reserve en sluit de reis af in het Chobe National Park.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 10.950,– p.p.
Mei t/m september

Mauritius en Botswana reis | Combinatiereis Mauritius en Botswana Deluxe

Tijdens de luxe reis Botswana brengt u in 14 dagen een bezoek aan Victoria Falls, Linyanti in Chobe National Park en de prachtige Okavango Delta. U verblijft enkel in de mooiste en meest exclusieve accommodaties en sluit de reis in stijl af op het prachtige groene eiland Mauritius!

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 5.925,– p.p.
Mei t/m september

Botswana reizen | Explorer Expedition

Tijdens de Explorer Expedition maakt u in een klein internationaal gezelschap (maximaal 6 gasten) een rondreis langs diverse prachtige wildparken in Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savute, Chobe National Park en de Victoria watervallen!

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 7.600,– p.p.
Mei t/m oktober

Rondreis Namibië en Botswana | Combinatiereis

Tijdens deze zeer veelzijdige 22-daagse rondreis Namibië en Botswana reist u langs vele hoogtepunten van Namibië & Botswana. Met uw eigen 4WD bezoekt u in Namibië Wolwedans, de prachtige Sossusvlei duinen, Swakopmund, Twyfelfontein en Etosha National Park. Vanuit Windhoek vliegt u naar Botswana en bezoekt u de Okavango Delta, Chobe en de prachtige Victoria watervallen.

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 5.400,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reizen | Ongerept Botswana

De privé safari reis Botswana brengt u in 11 dagen langs enkele prachtige hoogtepunten van het land. U bezoekt de Victoria Falls, Savute of Linyanti in het Chobe National Park en sluit de reis af met een bezoek aan de Okavango Delta. De reis vindt plaats op individuele basis en het vervoer is gebaseerd op transfers en onvergetelijke chartervluchtjes!

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 7.350,– p.p.
Mei t/m oktober

Botswana reizen | Natuurreis Botswana

Deze rondreis brengt u op individuele basis met transfers en chartervluchten langs vele schitterende hoogtepunten van Botswana; een bijzonder complete en onvergetelijke reis! Deze reis begint met een bezoek aan de wereldberoemde Victoria Falls en laat u vervolgens kennismaken met Chobe National Park, Moremi en de Okavango Delta. U sluit de reis af in de droge Kalahari woestijn!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.160,– p.p.
Gehele jaar (afhankelijk van het gekozen gebied)

Botswana arrangement | Makgadikgadi zoutpannen

In centraal Botswana bevinden zich de uitgestrekte Makgadikgadi zoutpannen. Deze prachtige 12.000 km2 grote zilvergrijs en blauwe vlakte vormt het restant van het vroegere Makgadikgadi meer, wat 1500 jaar geleden voor het laatst permanent water bevatte.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.150,– p.p.
Gehele jaar

Botswana arrangement | Mauritius verlenging

Ten oosten van Zuidelijk Afrika ligt het prachtige tropische eiland Mauritius. Het eiland kent een mooie groene natuur, leuke dorpjes in de binnenlanden en uiteraard vele witte stranden, een schitterende azuurblauwe zee en de vele zonuren. De ultieme plek voor een ontspannen en luxe afsluiter van uw reis door Botswana!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.075,– p.p.
Mei t/m oktober

Botswana arrangement | Okavango Delta

In het westen van Botswana ligt de Okavango Delta, een van de grootste bezienswaardigheden van het land. De Okavango rivier verandert het droge woestijngebied in een indrukwekkend netwerk van lagunes, eilandjes en vertakkingen.

Lees meer

Er zijn voor Botswana nog 5 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Okavango Delta

De Okavango Delta is een van de meest waardevolle wetlands van de wereld. Terwijl de meeste rivierdelta's uitmonden in zee, eindigt de Okavango in de Kalahari woestijn!

Beste reistijd Mei t/m september

Wat kunt u van ons verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Uw unieke reisvoorstel bevat een fantastisch reisprogramma en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de bijzondere accommodaties, de schitterende bezienswaardigheden en het georganiseerde vervoer.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat