Logo bg white

Afrika

Botswana reizen

Beste reistijd Mei t/m november

Botswana is een fantastische safaribestemming. De luxe accommodaties steken met kop en schouders uit boven andere safarigebieden in de regio. Met zijn lage bevolkingsdichtheid biedt Botswana de reiziger rust, ongerepte natuur en een enorme diversiteit aan dieren.

Schitterende Botswana reizen, geheel verzorgd, privé en inclusief onvergetelijke bush flights!


Botswana is een prachtig Afrikaans land met onbegrensde safarimogelijkheden waar u dagen achter elkaar kunt reizen op zoek naar wilde dieren. Het land bestaat voor een groot deel uit de Kalahari woestijn. Het landschap is verder erg afwisselend, variërend van de waterrijke Okavango Delta tot de zoutvlakten bij Makgadikgadi. De meeste lodges in het land zijn kleinschalig, luxe en bijzonder sfeervol. Vele lodges zijn door de beperkte wegen in het land enkel te bereiken met een korte chartervlucht (een fantastische manier van reizen!). in andere delen van het land zijn wel transfers over land mogelijk en vormen ze ware game drives!

Samengevat is Botswana een prachtige, exclusieve en veilige bestemming om een avontuurlijke safari te ervaren!

Prachtige voorbeeldreizen en arrangementen:

Wij hebben enkele schitterende voorbeeldreizen en unieke arrangementen voor u uitgewerkt met de mooiste Botswana routes. Deze programma's kunt u op deze manier bij ons boeken of eventueel aan laten passen aan uw eigen wensen. Neemt u contact met ons op voor een prachtig reisprogramma, gebaseerd op uw gewenste reisdata, gezelschap en route?

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
Favoriet
11 dagen
Vanaf € 7.650,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reis | Botswana Delight

Prachtige 11-daagse reis langs de hoogtepunten van Botswana. Na de directe vlucht naar Johannesburg vliegt u door naar de onwaarschijnlijk mooie Okavango Delta. Na een uitgebreid bezoek bezoekt u Savute, aan de westelijke grens van Chobe National Park. Vanuit Kasane reist u over land naar de Victoria watervallen. De reis vindt plaats op individuele basis en is inclusief onvergetelijke chartervluchtjes.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 8.200,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reis | Natuurreis Botswana

Deze rondreis Botswana brengt u op individuele basis langs vele schitterende hoogtepunten van Botswana. De reis begint met een Chobe River cruise aan boord van de Zambezi Queen. Hierna vliegt u met een chartervluchtje door naar Linyanti (iets ten westen van Chobe) en maakt u uitgebreid kennis met de Okavango Delta. U sluit de reis af met een verblijf in het wijngebied in Zuid-Afrika.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 13.100,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reis | Botswana Deluxe

Tijdens de luxe reis Botswana legt u in 14 dagen een schitterende route af. U begint de reis in Johannesburg en reist vanuit hier met de luxe Rovos Rail trein naar Victoria Falls. In Botswana staan een bezoek aan Linyanti (naast Chobe) en de prachtige Okavango Delta op het programma. U verblijft enkel in de mooiste en meest exclusieve accommodaties en wordt van de ene lodge naar de andere gevlogen met kleine bush flights.

Lees meer

Er zijn voor Botswana nog 7 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Okavango Delta

De Okavango Delta is een van de meest waardevolle wetlands van de wereld. Terwijl de meeste rivierdelta's uitmonden in zee, eindigt de Okavango in de Kalahari woestijn!

Beste reistijd Mei t/m september

Wat kunt u van ons verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Uw unieke reisvoorstel bevat een fantastisch reisprogramma en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de bijzondere accommodaties, de schitterende bezienswaardigheden en het georganiseerde vervoer.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat