Capella Hotel in Hanoi


Dit schitterende boutique hotel, ontworpen door de befaamde Amerikaanse designer Bill Bensley, telt 47 kamers verdeeld over 5 verdiepingen. Genesteld in een rustige, doch centrale locatie, op loopafstand van Hanoi's oude kwartier, belichaamt het Capella Hanoi luxe met charme en aandacht voor detail.

Het Capella Hanoi beschikt over 3 restaurants en bars, waaronder een met een Michelin-ster bekroond Japans restaurant en een New Yorks rooftop restaurant dat de favoriet is onder de lokale bevolking van Hanoi.

Het Capella Hanoi biedt ook een oase van ontspanning met een spa die doordrenkt is met Vietnamees design. Gasten kunnen genieten van faciliteiten zoals een stoombad, sauna, whirlpool en een binnenzwembad om volledig tot rust te komen na een dag van ontdekkingen in de stad.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat