Logo bg white

Tico in de media

Tico Reizen in de bladen


Tico Reizen is actief op social mediakanalen Facebook en Instagram en op ons eigen YouTube-kanaal zijn vlogs te zien van onze inspectiereizen. Via de Tico nieuwsbrief informeren wij geïnteresseerden circa 5 keer per jaar over de mooiste boutique hotels, leukste reisroute's en aanbiedingen. Onderaan iedere pagina op onze website kunt u zich abonneren op deze online nieuwsbrief. Daarnaast zijn wij ook terug te vinden in gedrukte media. Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele printadvertenties van Tico Reizen.


Financieel dagblad | FD Persoonlijk Magazine

Blank

Ontdek Argentinië

met Tico Reizen


Er maar weinig dingen zo waardevol als het maken van een bijzondere reis. De zintuigen prikkelen door een ander land te verkennen; genieten van de prachtige natuur, de lokale keuken en kennismaken met nieuwe culturen. Even afstand nemen van het eigen leven en een onvergetelijke privéreis maken, terwijl u onderweg verblijft in unieke accommodaties en kunt genieten van de meest interessante excursies. Dat is waar wij zelf bij Tico Reizen het meest van genieten wanneer wij op reis zijn en dat is de ervaring die wij onze klanten bieden. Met een schitterend reisprogramma creëren wij voor u een ervaring om nooit te vergeten!

Tico Reizen is een kleinschalige reisorganisatie en met ons ervaren en deskundige team zorgen wij voor waardevol advies en persoonlijk contact. Al sinds 1993 zijn wij specialist in de verzorging van unieke reizen op maat. Wij nemen u de organisatie van een reis graag uit handen, zodat u met minimale inspannig, maximaal kunt genieten. Vanuit hartje Amsterdam stellen wij prachtige reizen samen naar 29 bestemmingen in: Latijns-Amerika, Azië, Afrika, Oceanië & de Poolgebieden.

Klik hier voor een overzicht van onze prachtige Argentinië reizen.


Financieel dagblad | FD Persoonlijk Magazine

Blank

Ontdek Peru

met Tico Reizen


Vanuit onze passie voor reizen en onze liefde voor Peru bieden wij prachtige privéreizen aan naar dit veelzijdige land. Wij streven ernaar u met een bijzonder reisprogramma en unieke accommodaties - zoals deze oogverblindende Amantica Lodge - een fantastische herinnering te bezorgen. Door onze kennis en reiservaring kunnen wij u goed adviseren en samen met onze partners ter plaatse nemen wij de volledige organisatie van uw reis voor onze rekening. Wij geloven in de schoonheid van alle bestemmingen die wij aanbieden en willen onze kennis en passie graag met u delen.

Klik hier voor een overzicht van onze prachtige Peru reizen.


Flying Dutchman | KLM Magazine

Blank
Blank

Ritmes van Brazilië

Reis af naar deze spectaculaire bestemming in Latijns-Amerika!


Van de swingende samba en de gemoedelijke choro tot de lome bossanova en de opzwepende sambareggae. In Brazilië vormt muziek de hartslag van het leven. Maak kennis met de ritmes van Brazilië en reis af naar deze spectaculaire bestemming in Latijns-Amerika. Tico heeft een prachtige reis langs enkele hoogtepunten van Brazilië voor u samengesteld. Naast de muziek staat ook de natuur centraal in deze bijzondere 14-daagse reis!

Voor een overzicht van het volledige artikel klikt u hier.

Klik hier voor een overzicht van onze prachtige Brazilië reizen.


Financieel dagblad | FD Persoonlijk Magazine

Blank

Beleef Japan

met Tico Reizen


De specialisten van Tico Reizen stelden met veel kennis en ervaring deze prachtige reis voor u samen. Maak in alle luxe kennis met de mooiste hoogtepunten van Japan en verblijf in bijzondere en zeer exclusieve accommodaties, variërend van een luxe ryokan (een traditioneel pension) inclusief kaiseki-diner tot een bijzonder boutique hotel. U reist eerste klasse per razendsnelle Shinkansen-trein en brengt o.a. een bezoek aan de indrukwekkende metropool Tokyo, de Kenroku-en tuinen van Kanazawa, het culturele hart Kyoto, het kunsteiland Naoshima, Hiroshima en de Nederlands georienteerde stad Nagasaki.

Op de website van Tico Reizen kunt u de exacte route van deze en andere voorbeeldreizen bekijken en een offerte aanvragen voor uw op maat gemaakte reis. Alle reizen maakt u in uw eigen gezelschap en kunnen uiteraard nog aan uw wensen en voorkeuren worden aangepast.

Klik hier voor een overzicht van onze prachtige Japan reizen.


Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat