Logo bg white

Afrika

Tanzania reizen

Beste reistijd Gehele jaar

Tanzania is een fascinerend land in Oost-Afrika met een rijke cultuur, adembenemende landschappen en het prachtige tropische eiland Zanzibar. Het is de thuisbasis van enkele van de meest iconische natuurgebieden ter wereld, waaronder de Serengeti, de Ngorongoro-caldera en de Kilimanjaro.

Exclusieve Tanzania reizen

Welkom in Tanzania, het land van ongerepte wildernis, adembenemende landschappen en een rijke cultuur. Tanzania is een schitterende bestemming aan de oostkust van Afrika die iedereen zou moeten ervaren!

Stel je voor dat je op safari gaat in de uitgestrekte Serengeti en oog in oog staat met majestueuze leeuwen, elegante giraffen en indrukwekkende olifanten. Of dat je de spectaculaire Ngorongoro-caldera verkent, een UNESCO-werelderfgoedlocatie en de thuisbasis van duizenden wilde dieren. De kans is groot dat u hier de 'Big Five' spot!

En dat is nog maar het begin. Tanzania biedt thuis aan de hoogste berg van Afrika: de Kilimanjaro, maar ook aan de parelwitte zandstranden van het paradijselijke eiland Zanzibar, omringd door turquoise water. Naast prachtig natuurschoon heeft Tanzania nog meer te bieden. Het land heeft een rijke geschiedenis en cultuur, van de Swahili-cultuur aan de kust tot de traditionele Maasai-gemeenschappen in het binnenland.

Wanneer u op zoek bent naar een avontuurlijke, authentieke en onvergetelijke reis, dan is Tanzania de perfecte bestemming. Onze reisexperts staan klaar om u te helpen bij het plannen van uw droomreis naar Tanzania. Kom en ontdek deze unieke bestemming met Tico!


Er wordt momenteel druk gewerkt aan enkele prachtige voorbeeldreizen die binnenkort online zullen verschijnen. Mocht u geïnteresseerd zijn in een reis naar Tanzania, neem dan contact op met onze specialist.

Great Migration

De Great Migration in Tanzania is een spectaculair fenomeen dat jaarlijks plaatsvindt in de Serengeti. Dit is de grootste jaarlijkse migratie van wilde dieren ter wereld en trekt duizenden toeristen van over de hele wereld aan. Het is een onvergetelijke ervaring om de enorme kuddes gnoes en zebra's te zien rennen over de vlaktes. De Great Migration is een van de meest indrukwekkende natuurlijke gebeurtenissen ter wereld en het is zeker een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in wilde dieren en natuurbehoud.

Beste reistijd juni t/m september
1 / 2

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat