Logo bg white

Privécruise Bangkok & Ayutthaya

3-daags arrangement Thailand
Prijs op aanvraag
december t/m maart
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Privécruise Bangkok & Ayutthaya aan boord van een luxe rijstvloot

Maak uw reis door Thailand extra bijzonder met deze privécruise Bangkok & Ayutthaya aan boord van een luxe rijstvloot. De Namthip is van oudsher een schuit die vanuit Bangkok rijst, suiker en zand vervoerde naar afgelegen plaatsen langs de rivier. Het schip werd omgebouwd tot een elegante rivier cruiser waarbij men met respect voor het traditionele ontwerp is omgegaan. Luxe, hedendaagse voorzieningen zijn geïntegreerd in dit authentieke vervoersmiddel.

Gedurende deze gecharterde cruise vaart u over de Chao Phraya-rivier en laat u Bangkok achter u. Ontspan aan boord in (één van de) twee comfortabele hutten en observeer het leven langs de oevers van de rivier.

Hoewel Namthip ook beschikbaar is voor korte dagtochten, raden wij het aan om naar de oude koningsstad Ayutthaya te reizen. Ayutthaya was meer dan 400 jaar de hoofdstad van Siam, het voormalige Thailand. U vindt hier eeuwenoude tempels en prachtige ruïnes. De Namthip is een zeer comfortabele manier om dit authentieke stukje Thailand te verkennen!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vertrek Namthip cruise

Vanmiddag stapt u aan boord van de Namthip Luxury Rice Barge en vaart u over de Chao Praya rivier in noordelijke richting langs verschillende bezienswaardigheden. U kunt de daken van het paleis zien schitteren in de zon en vaart langs de bijzondere tempel van de dageraad, Wat Arun. Al varend kunt u het leven aan de oevers van de rivier aanschouwen.

Aan het einde van de middag bezoekt u de lokale markt van Pathumthani waar u meer te weten komt over de lokale manier van leven hier in Centraal-Thailand. Vervolgens bezoekt u Wat Kai Tia, een oude tempel in een rustig dorpje, gelegen ten zuiden van Ayutthaya. Het schip legt hier aan voor de overnachting.

U dineert en overnacht vandaag aan boord van de Namthip.

  • ★★★★ Namthip Luxury Rice Barge cruise (2n)


Deze route is slechts een voorbeeld. Mocht u nog andere stops wensen tijdens deze cruise dan is dit uiteraard mogelijk. Wij kunnen het programma en de route hierop aanpassen.

Namthip Luxury Rice Barge

2
2

2: Namthip cruise

Vroeg in de ochtend zet de Namthip koers richting Wat Sala Deang. Hier gaat u vervolgens van boord en zal u samen met een lokale gids het dorpje verkennen. U komt meer te weten over de Mon bevolking en aanschouwt de prachtige tempel in het ochtendlicht. U krijgt hier de mogelijkheid om met de lokale bevolking te communiceren en wellicht steekt u nog een oude Mon wijsheid op!

Vervolgens stapt u weer aan boord, waar u heerlijk kunt genieten van het ontbijt. Nadat u rustig heeft ontbeten en heeft genoten van het uitzicht op de omgeving, arriveert u in Bang Pa In waar u het gelijknamige paleis bezichtigd.

U geniet aan boord van een smakelijke lunch terwijl de Namthip verder vaart naar de oude koningsstad Ayutthaya. Vanaf de boot kunt u verschillende bezienswaardigheden zien zoals de tempels Wat Panancherng, Wat Putthaisawan en Wat Chai Warranaram.

De boot meert aan bij Wat Nivesthamprawat, een oud boeddhistisch klooster. De rest van de middag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid de omgeving verkennen.

U dineert en overnacht vanavond weer aan boord van de Namthip.

Diner aan boord

3
3

3: Einde Namthip cruise

Nog voordat u wakker bent, vaart de Namthip naar het eilandje Kred. Sinds de 18e eeuw woont hier de Birmese Mon bevolking, toen op zoek naar een veilige plek om te verblijven. Koh Kred is onder de lokale bevolking ook een bekende plek om in het weekend naartoe te reizen. Voor hen is het een ideale bestemming om heerlijk te eten en om de lokale markt te bezoeken. Nadat u bent uitgekeken, stapt u weer aan boord waarna het schip terug naar Bangkok vaart. U arriveert in de loop van de middag. Einde van uw privécruise Bangkok & Ayutthaya.

Prijsindicatie voor deze privécruise Bangkok & Ayutthaya

Voor deze 3-daagse privécruise Bangkok & Ayutthaya Thailand aan boord van een luxe rijstvloot is de prijs op aanvraag.

Het is niet mogelijk om deze privécruise Bangkok & Ayutthaya aan boord van een luxe rijstschip los te boeken. Graag nemen wij deze overnachtingen voor u op in uw unieke reisplan op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Thailand.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Thailand

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Thailand?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Thailand. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat