Logo bg white

Luxe reizen

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze luxe reizen en de meest bijzondere en exclusieve accommodaties.

Sinds 1993 is Tico Reis Consult gespecialiseerd in het samenstellen van luxe reizen op maat

Op deze pagina vindt u de meest luxe programma's terug. Deze luxe reizen laten u verblijven in de mooiste en meest exclusieve accommodaties. Dit kan een 5-sterren hotel zijn, maar kan ook een kleinschalige en unieke lodge zijn op een ultieme locatie. De speciaal voor u geselecteerde luxe en unieke accommodaties dragen bij aan uw onvergetelijke reiservaring in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oceanië en de poolgebieden!

Zoeken
19 dagen
Vanaf € 4.885,– p.p.
Mei t/m september

Indonesië reizen | Bali deluxe

Tijdens deze korte 19-daagse individuele rondreis bezoekt u de minder toeristische plekken op Bali. Een mooie mix van cultuur en natuur, waarbij de reis wordt afgesloten in het exclusieve badplaatsje Jimbaran. Hier verblijft u in een door Tico speciaal geselecteerd resort.

Lees meer
8 dagen
Vanaf € 11.900,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Air Cruise

Tijdens de Air Cruises vliegt u vanuit het zuiden van Chili naar Antarctica. Hiermee slaat u de oversteek over de Drake Passage over en kunt u direct beginnen aan de cruise!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 15.370,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Falklands, South Georgia & Antarctica

Deze Antarctica reis laat u kennis maken met de Falkland Eilanden, South Georgia, de Zuid-Shetland Eilanden en het Antarctisch Schiereiland. Dit is dé cruise voor vogelliefhebbers!

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 8.730,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Explorer Cruise

De Antarctic Explorer cruise is de klassieke Antarctica cruise die u in 11 of 12 dagen kennis laat maken met Antarctica. U steekt de Drake Passage over en heeft meerdere dagen om dit unieke continent te verkennen!

Lees meer
31 dagen
Vanaf € 11.615,– p.p.
September t/m april

Australië reizen | Southern Deluxe

Deze exclusieve reis door het zuiden van Australië van Perth naar Melbourne voert u langs haar indrukwekkende kustlijn en de mooiste nationale parken. U verblijft in de mooiste en meest unieke accommodaties. U bezoekt Perth, Margaret River en reist per luxueuze Indian Pacific trein naar Adelaide. Hier bezoekt u de Flinders Ranges, Barossa Valley, Kangaroo Island, The Grampians National Park en rijdt u de Great Ocean Road naar Melbourne.

Lees meer

Tico is uw specialist in luxe privé reizen

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat