Logo bg white

Aqua Mekong Cruise van Cambodja naar Vietnam

4-daags arrangement Cambodja & Vietnam
Prijs op aanvraag
november t/m maart
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Luxe cruise Mekongdelta van Cambodja naar Vietnam

Ervaar de machtige Mekong rivier aan boord van de Aqua Mekong cruise. Gedurende 4 dagen en 3 nachten vaart de Aqua Mekong van Phnom Penh in Cambodja, via de Mekongdelta naar Ho Chi Minh City in het zuiden van Vietnam. Tijdens deze cruise gaat u meerdere malen van boord om al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Een zeer comfortabele manier om van Cambodja naar Vietnam te reizen en onderweg veel van de omgeving te kunnen zien!

Aqua Expeditions

Het team van Aqua Expeditions zal u van harte welkom heten aan boord van de Aqua Mekong. Deze luxe boot heeft een prachtig en gestroomlijnd design en is kleinschalig met slechts 20 suites welke van alle gemakken zijn voorzien. Het personeel zal er alles aan doen om uw verblijf aan boord zo comfortabel mogelijk te maken. Verken het Cambodjaanse en Vietnamese platteland in stijl en bezoek plekken die nog maar weinig zijn aangedaan sinds de Nederlandse handelaren, de Portugesen en de Franse ontdekkingsreizigers dit gebied hebben bezocht!
Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vertrek Aqua Mekong cruise

In de loop van de middag stapt u aan boord van de Aqua Mekong. De komende dagen en nachten verblijft u aan boord van dit zeer comfortabele schip op basis van volpension. Wanneer u aan boord stapt, wordt u van harte welkom geheten door het vriendelijke personeel. Onder het genot van een hapje en een drankje, zet het schip over de Mekong koers in oostelijke richting. Al varend heeft u prachtig uitzicht op de omgeving en kunt u genieten van een zonsondergang op de Mekong rivier. Aan boord wordt u geamuseerd met een traditioneel Khmer Apsara optreden. De Apsara zijn een soort van nimfen welke u wellicht op de muren van enkele tempels in Angkor Wat al heeft ontdekt. ‘s Avonds kunt u genieten van een smakelijk diner en overnacht u aan boord.

  • ★★★★ + Aqua Mekong (3n)

Uw suite aan boord

2
2

2: Welkom in Vietnam!

Vanochtend passeert u de grens met Vietnam. Het schip vaart naar het dorpje Tan Chau waar u van boord gaat. Per Xe Loi (riksja) wordt u rond het dorpje gereden. U kunt er ook voor kiezen om per fiets het rustige eiland Long Khanh te verkennen.

In de middag brengt u een bezoek aan een typisch Mekongdelta dorpje, My An Hung genaamd. Hier wandelt u door diverse plantages en leert u meer over het lokale leven. U krijgt tevens de mogelijkheid om kennis te maken met de lokale bevolking en wordt bij een local thuis uitgenodigd om heerlijk fruit te proeven. Indien u het dorpje graag per fiets wilt verkennen, is dit ook mogelijk.

Video activiteiten Aqua Mekong cruise

3
3

3: De Mekongdelta

Vandaag start u de dag met een bezoek aan het dorpje Binh Thanh waar u meer leert over het weven, de kunst waar dit dorpje bekend om staat. U kunt er vanochtend ook voor kiezen om een bezoek aan de levendige markt van Sa Dec te brengen. U bezoekt dan tevens het 'beroemde' huis van een minnaar van Marguerite Duras.

Terug aan boord zet het schip koerst naar Cai Be, waar u in een sampan (lokaal bootje) stapt en de Mekongdelta verder verkent. U vaart langs eenzame vissers en hun boten over diverse kanaaltjes. In Cai Be kunt u kiezen om een wandeling te maken of per fiets de omgeving te verkennen.

4
4

4: Einde luxe cruise Mekongdelta

Vandaag komt er een einde aan uw heerlijke Aqua Mekong Cruise. U vaart naar het plaatsje My Tho waar u vandaag van boord gaat. Onderweg naar May Tho brengt u nog een bezoek aan de Vinh Trang Pagode, één van de grootste Boeddhistische tempels in de regio.

Bij aankomst in My Tho stapt u over in een auto, waarmee u naar Saigon wordt gereden. Einde van uw arrangement.

Prijsindicatie voor deze Luxe cruise Mekongdelta van Cambodja naar Vietnam

Voor deze 4-daagse luxe cruise Mekongdelta van Cambodja naar Vietnam is de prijs op aanvraag.

Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf op de Aqua Mekong voor u op in uw individuele rondreis op maat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op! Wij assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale reis door Cambodja & Vietnam.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Cambodja

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Cambodja & Vietnam?

Onze specialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja & Vietnam. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat