Logo bg white

Cruises

Wij geven u op deze reisthema pagina graag een overzicht van alle fantastische cruises.

Een schitterende cruise maken?

Tico Reis Consult organiseert prachtige cruises over de gehele wereld. Van een kortlopend Halong Bay programma in Vietnam tot een uitgebreide cruise naar de Zuidpool; alles is mogelijk! Wij geven u op deze reisthema pagina graag een overzicht van alle mogelijke cruises in Azië, Latijns-Amerika en de Poolgebieden!

Zoeken
8 dagen
Vanaf € 5.125,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Air Cruise

Tijdens de Air Cruises vliegt u vanuit het zuiden van Chili naar Antarctica. Hiermee slaat u de oversteek over de Drake Passage over en kunt u direct beginnen aan de cruise!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 15.370,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Falklands, South Georgia & Antarctica

Deze Antarctica reis laat u kennis maken met de Falkland Eilanden, South Georgia, de Zuid-Shetland Eilanden en het Antarctisch Schiereiland. Dit is dé cruise voor vogelliefhebbers!

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 7.880,– p.p.
November t/m maart

Antarctica reizen | Explorer Cruise

De Antarctic Explorer cruise is de klassieke Antarctica cruise die u in 11 of 12 dagen kennis laat maken met Antarctica. U steekt de Drake Passage over en heeft meerdere dagen om dit unieke continent te verkennen!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 5.480,– p.p.
Juni t/m september

Arctic reizen | Cruise Spitsbergen en Groenland

Tijdens deze ‘Spitsbergen en Groenland cruise’ maakt u in 18 dagen kennis met dit prachtige Arctisch gebied.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 5,– p.p.
Juni t/m september

Arctic reizen | Cruise om Spitsbergen

Tijdens deze reis maakt u een schitterende 10-daagse cruise om Spitsbergen waarin u kennis maakt met alle hoogtepunten in het westen, noorden,oosten en zuiden van dit prachtige Arctische eiland.

Lees meer

Waarom een prachtige cruise maken met Tico?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat