Logo bg white

Azië

West-Maleisië Reizen

Beste reistijd Gehele jaar


Tico heeft diverse prachtige Maleisië reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen door Maleisië en haar unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Wij maken graag voor u uw Maleisië reis geheel op maat, exact zoals u het wenst.


Laat u inspireren door onze veelzijdige West-Maleisië Reizen


West-Maleisië is een heerlijke en zeer veelzijdige vakantiebestemming in Azië. Het land kent vele interessante bezienswaardigheden. De moderne metropool Kuala Lumpur, de prachtige koloniale steden Melaka en Georgetown, uitgestrekte theeplantages in de hooglanden, en talloze prachtige tropische eilanden als Pangkor Laut, Perhentian, Langkawi en Tioman als decor voor een uitstekende duik-, snorkel- of strandvakantie, maken West-Maleisië tot een zeer complete bestemming voor uw individuele reis.

Het gemakkelijke reizen in Maleisië is de reden dat veel families met jonge kinderen deze kant op gaan. Maar ook de reiziger die graag verblijft in de meest unieke luxe accommodaties komt in Maleisië zeker aan haar trekken. Accommodaties zoals The Datai, het Pangkor Laut Resort en het Japamala Resort bieden allen een zeer bijzondere ervaring!

Een reis naar West-Maleisie valt uitstekend te combineren met een bezoek aan het schitterende Borneo!

West-Maleisië reizen en arrangementen


Tico heeft diverse prachtige West-Maleisië reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze West-Malesië reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Wij assisteren u graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
23 dagen
Vanaf € 14.100,– p.p.
maart t/m mei

Maleisië reis | Maleisië Deluxe

Tijdens deze onvergetelijke luxe reis Maleisië verblijft u in de allermooiste luxe hotels van het land. Door hun uitstekende ligging, spectaculair design en kleinschaligheid steken deze verblijven met kop en schouders uit boven de reguliere hotels in Maleisië. Een verblijft in de gerenommeerde The Datai zal uiteraard niet ontbreken in deze reis!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 12.150,– p.p.
april t/m september

Combinatiereis | Familiereis West-Maleisië & Borneo

Een veelzijdige familiereis door West-Maleisië en Borneo. U reist langs alle culturele en natuurlijke hoogtepunten van West-Maleisië en het noordelijke gedeelte (Sabah) van Borneo en overnacht in sfeervolle accommodaties geschikt voor het gehele gezin. Deze reis is perfect te maken in de zomervakantie!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 16.515,– p.p.
maart t/m september

Combinatiereis | West-Maleisië & Borneo Exclusief

Maak in 3 weken kennis met de meest bijzondere gebieden van West-Maleisië & Borneo en overnacht in de meest exclusieve accommodaties die Maleisië te bieden heeft. Zo overnacht u o.a. in The Datai op Langkawi, het Four Seasons in Kuala Lumpur, de Borneo Rainforest Lodge in het schitterende Danum Valley en het The Sanchaya op het eiland Bintan.

Lees meer

De onderwaterwereld van de oostkust

De eilanden aan de oostkust zijn nog niet erg toeristisch, en staan bekend om de hagelwitte stranden en oogverblindende onderwaterwereld. Voor duikers en snorkellaars behoort de oostkust dan ook een tot de hotspots ter wereld!

Beste reistijd Maart t/m september
1 / 4

Met Tico naar West-Maleisië reizen


Maleisië, en dan voor het westelijke deel is één van de weinige reisbestemmingen in Azië met een uitstekende infrastructuur waardoor het een heerlijke vakantiebestemming is voor een autorondreis. De wegen zijn uitstekend en bij uw huurauto verzorgt Tico altijd een GPS systeem wat resulteert in een comfortabele en zorgeloze vakantie. Ook de aanwezigheid van de vele kleinschalige en sfeervolle boutiek hotelletjes maakt West-Maleisië tot een heerlijke vakantiebestemming.

"Wij zijn inmiddels al weer 2 weken terug uit Maleisië en we kijken met heel veel plezier terug op onze reis. Mede dankzij de uitstekende organisatie en de geweldige hotels was het een onvergetelijke reis."
Leo & Monique

De reisspecialisten van Tico Reis Consult hebben enkele voorbeeldreizen voor u samengesteld welke dienen ter inspiratie. Zo krijgt u immers een goed idee van de verschillende mogelijkheden voor het maken van een prachtige rondreis Maleisië. Ook treft u enkele bijzondere arrangementen in West-Maleisië. Dit zijn bijzondere programma’s of accommodaties die Tico speciaal onder de aandacht wil brengen. De voorbeeldreizen en specials dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast.

Waarom met Tico naar West-Maleisië reizen?


De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste West-Maleisië reizen. Zij kennen de verschillende provincies erg goed uit eigen ervaring. Wij regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw West-Maleisië reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat