Logo bg white

Six Senses Krabey Island

★★★★★

Six Senses op Krabey Island


Six Senses Krabey biedt luxe accommodatie op het privé-eiland Krabey. Het resort beschikt over een eigen strand, een buitenzwembad, twee restaurants, een bar en een zonnedek aan het strand. Six Senses Krabey beschikt tevens over een heerlijke en gigantische spa van 2.000 vierkante meter. Hier bevindt zich een grote meditatie vleugel, een mooie fitnessruimte en een ruime kleedkamer inclusief binnenzwembad, dompelbad, sauna en stoombad.

De 40 villa's zijn comfortabel ingericht en is voorzien van al het luxe. Met behulp van de Six Senses app kunnen gasten per knopdruk de lichten bedienen, eten of een buggy service aanvragen. Tevens beschikt uw villa over een eigen zwembad en een zithoek.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten. U kunt een yoga sessie bijwonen, een ontspannende massagebehandeling nemen of u kunt sporten in het luxe fitnesscentrum. Daarnaast kunt u ook diverse activiteiten ondernemen, zoals forest bathing, tai chi, eigen zeep of incense stokjes maken, natuurwandelingen of kajakken.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat