Logo bg white

Azië

Cambodja reizen

Beste reistijd november t/m maart

Eeuwenoude en overwoekerde tempels, een schokkende geschiedenis, prachtig regenwoud en paradijselijke eilanden. Cambodja is een zeer bijzondere en veelzijdige bestemming die voor een ieder wat te bieden heeft!

Cambodja reizen en arrangementen

Het nog grotendeels ongerepte Cambodja heeft alle aspecten in huis voor een bijzondere en onvergetelijke reis. Naast de prachtige eeuwenoude mystieke tempelcomplexen heeft Cambodja nog veel meer te bieden!

Trekt u eropuit in de jungle en ontspan op een van de paradijselijke eilanden. Maak kennis met de vriendelijke bevolking die vaak nog dagelijks herinnerd wordt aan de verschrikkelijke periode van de Rode Khmer. De Cambodja reizen zijn erg indrukwekkend.

Cambodja is een veelzijdige bestemming in Azië en een prachtig land om naar af te reizen. Ontdek het tijdens een van onze Cambodja reizen!

Tico's reizen door Cambodja en unieke arrangementen

Wij verzorgen Cambodja reizen op maat, welke op individuele basis plaatsvinden. Dit zijn onze favoriete Cambodja reizen en arrangementen.

Wilt u meer van Azië zien? Combineer uw reis door Cambodja met een andere bestemming in Azië zoals Thailand, Laos of Vietnam!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
16 dagen
Vanaf € 9.990,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u in 16 dagen op comfortabele wijze kennismaken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé-basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt uw luxe reis Cambodja met een verblijf in het Six Senses Krabey Island.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 6.210,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Delight

Deze 18-daagse rondreis Cambodja leidt u langs de hoogtepunten van dit bijzondere land. U start in Siem Reap, wat de uitvalbasis is voor een bezoek aan de wereldberoemde Tempels van Angkor. Vervolgens reist u via Battambang naar de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. U verkent de jungle van Koh Kong en sluit u uw reis heerlijk af op het paradijselijke eiland Koh Rong.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.350,– p.p.
november t/m april

Cambodja arrangement | Luxe tent Shinta Mani Wild

Tijdens dit luxe arrangement verblijft u 3 nachten in het unieke Shinta Mani Wild kampement gelegen in het Cardamom National Park op de grens met het Bokor National Park en het Kirirom National Park. Vanuit uw aangename tent heeft u prachtig uitzicht op de rivier. Een unieke accommodatie voor diegene die op zoek is naar avontuur en luxe!

Lees meer

Er zijn voor Cambodja nog 8 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

De tempels van Angkor

Ongetwijfeld het hoogtepunt van uw reis naar Cambodja is een bezoek aan de eeuwenoude tempels van Angkor. Dit was ooit de hoofdstad van het Khmer-Rijk, dat in de 8e eeuw na Christus werd gesticht. De beroemdste tempel is Angkor Wat, maar daarnaast zijn er ruim 100 kleine en grote tempels te vinden die verspreid over een gebied van zo’n 25 km²!

Lees verder
Beste reistijd November t/m maart
1 / 4

Met Tico naar Cambodja reizen

Cambodja is een zeer diverse bestemming met prachtige eeuwenoude tempels, slaperige dorpjes aan de rivier en een paradijselijke kustlijn met diverse mooie eilanden. Per comfortabel privévervoer en onder begeleiding van onze lokale Engelssprekende gidsen maakt u kennis met dit veelzijdige land en haar bescheiden maar vriendelijke bevolking. De laatste jaren zijn er op steeds meer (unieke) plekken in Cambodja luxe accommodaties geopend. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe tent in de jungle of in uw eigen villa met zwembad op een privé-eiland.

Cambodja wordt nog niet door veel toeristen aangedaan en indien u op zoek bent naar een authentieke en ongerepte bestemming dan is Cambodja uw volgende vakantiebestemming!

"Wij hebben een prachtige, mooie en indrukwekkende reis naar Cambodja gemaakt, alles was perfect georganiseerd, zowel de gidsen, als de chauffeurs waren uitstekend."
Douwe & Jeannette Veltman

Waarom met Tico naar Cambodja reizen?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat