Logo bg white

Azië

Cambodja reizen

Beste reistijd November t/m maart

De prachtige natuur, vriendelijke bevolking, indrukwekkende tempels en enorme gastvrijheid maken Cambodja een zeer bijzondere reisbestemming.

Cambodja reizen en arrangementen

Het ongerepte Cambodja heeft alle aspecten in huis voor een spectaculaire reis. Door de prachtige bezienswaardigheden, eeuwenoude mystieke tempelcomplexen, heerlijke stranden, een ongerept tropisch regenwoud en een uitermate vriendelijke bevolking, vergeet u haast de verdrietige terreurperiode van de Rode Khmer. Cambodja is een van de landen in Azië dat nog redelijk onontdekt is.

Cambodja reizen en unieke arrangementen

Tico heeft diverse prachtige Cambodja reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van mogelijke routes. Deze reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen.

De unieke Cambodja reizen kunt u zeer goed combineren met reizen naar andere landen in Azië, zoals: Laos, Vietnam, Thailand en Myanmar.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 2.920,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Delight

Deze 17-daagse rondreis Cambodja Delight, laat u kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op individuele basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de countryside van Battambang, hoofdstad Phnom Penh, de jungle van Koh Kong en u sluit af aan de stranden van Kep.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 7.275,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u in 17 dagen op luxe wijze kennis maken met belangrijke hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh, de prachtige jungle van Koh Kong en u eindigt met een spectaculair eilandbezoek op het geweldig mooie Song Saa Island.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.595,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Song Saa Island

Pal voor de kust van Cambodja in de golf van Thailand bevinden zich de verborgen Koh Rong eilanden, een archipel bestaande uit ruim 20 kleine en vooral ongerepte paradijselijke eilandjes. Een daarvan is het paradijselijke Song Saa Island.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 2.642,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Familiereis Cambodja

Deze 18-daagse familiereis Cambodja, laat u kennis maken met een aantal hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Samen met uw gezin bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh, de jungle van Koh Kong en u sluit af op de witte stranden van Koh Rong eiland.

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 4.835,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Compleet

Deze complete 28-daagse Cambodja vakantie, laat u kennis maken met een groot aantal plekken van dit indrukwekkende land. U krijgt door deze Cambodja vakantie een volledig beeld van alles wat Cambodja te bieden heeft. Op privé basis brengt u niet alleen een bezoek aan de hoogtepunten van het land, maar ook aan de onontdekte en niet-toeristische plekjes. Een volledige rondreis voor een zeer bijzondere Cambodja vakantie.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 745,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | 4 Rivers Floating Ecolodge

Gedurende 4 dagen / 3 nachten kunt u genieten van de adembenemende natuurlijke setting van de bijzondere 4 Rivers Floating lodge, gelegen nabij de Cambodjaans-Thaise grens bij de Cardamom bergketen, één van de biologisch meest diverse natuurgebieden van Zuidoost-Azië. U verblijft hier in het groene regenwoud met prachtige mangroves en kabbelende rivieren.

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 460,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Banteay Cchmar

Het is nu mogelijk om te overnachten bij een van de bijzondere tempelcomplexen in Cambodja. Het Banteay Cchamer tempelcomplex is voor een groot deel overwoekerd door de natuur, wat het extra bijzonder maakt om hier te verblijven.

Lees meer
Uniek arrangement
6 dagen
Vanaf € 1.010,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Ratanakiri

Afgelegen in het noordoosten van Cambodja en grenzend aan Laos en Vietnam bevindt zich de prachtige provincie Ratanakiri, een stukje ongerept Cambodja ver verwijderd van de grote toeristische centra Phnom Penh en Siem Reap.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.285,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Zuid Vietnam & Cambodja

Een zeer volledige 23-daagse individuele rondreis op maat langs alle hoogtepunten van Zuid Vietnam en Cambodja, inclusief luxe cruise door de Mekong delta aan boord van de Bassac. Een bijzondere reis die we geheel op maat voor u kunnen maken!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.795,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe

Deze prachtige 20-daagse luxe reis 'Indochina Deluxe' brengt u langs een aantal bijzondere hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Laos. Gedurende deze luxe reis Indochina verblijft u in de meest fantastische accommodaties en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.545,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | De schatten van Indochina

Een prachtige 25-daagse individuele rondreis Indochina op maat, langs de meest bijzondere hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Laos.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 3.850,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Thailand, Laos & Cambodja

Een indrukwekkende 25-daagse combinatie rondreis door Noord- Thailand, Laos en Cambodja, afsluitend aan de stranden van het authentieke eiland Koh Chang in Zuid-Thailand.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 3.785,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Laos & Cambodja

Een bijzondere en indrukwekkende 23-daagse reis langs alle hoogtepunten van Laos en Cambodja, inclusief de minder betreden paden in Zuid-Laos en Noordoost Cambodja. Inclusief een afsluiter aan de mooie stranden van Zuid-Cambodja bij Sihanoukville!

Lees meer

Er is voor Cambodja nog 1 voorbeeldreis / arrangement te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

De Angkor tempels

Angkor, een van de meest beroemde tempelcomplexen ter wereld, was de oude hoofdstad van het Khmer-Rijk, dat in de 8e eeuw na Christus werd gesticht. De beroemdste tempel is Angkor Wat; daarnaast zijn er ruim 100 kleine en grote tempels te vinden die verspreid over een gebied van zo’n 25 km² liggen waaronder de verlaten stad Angkor Thom, de overwoekerde Ta Prohm tempel en het Bayoncomlex.

Beste reistijd November t/m maart
1 / 4

Met Tico naar Cambodja reizen

Velen denken bij Cambodja aan de jarenlange terreur van de Rode Khmer (jaren ’75 – ’79), maar u zal zien dat Cambodja véél meer in huis heeft dan alleen een verdrietig verleden. Het land is op weg naar een betere toekomst! Naast de prachtige natuur, cultuur en geweldige bevolking, poppen ook steeds meer prachtige accommodaties als paddenstoelen uit de grond.
Doordat het toerisme in Cambodja door de oorlog stil gestaan heeft, is nog lang niet alles ontdekt door het massa toerisme. Veel plekjes zijn daardoor nog puur en onaangetast.

"Wij hebben een prachtige, mooie en indrukwekkende reis naar Cambodja gemaakt, alles was perfect georganiseerd, zowel de gidsen, als de chauffeurs waren uitstekend."
Douwe & Jeannette Veltman

Waarom naar Cambodja reizen met Tico?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Cambodja reizen. Zij kennen de verschillende gebieden uit eigen ervaring en kunnen u uitstekend adviseren voor een perfecte reis.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Cambodja op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Cambodja u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat