Logo bg white

Azië

Cambodja reizen

Beste reistijd November t/m maart

Eeuwenoude en overwoekerde tempels, een schokkende geschiedenis, prachtig regenwoud en paradijselijke eilanden. Cambodja is een zeer bijzondere en veelzijdige bestemming die voor een ieder wat te bieden heeft!

Cambodja reizen en arrangementen

Het nog grotendeels ongerepte Cambodja heeft alle aspecten in huis voor een bijzondere en onvergetelijke reis. Naast de prachtige eeuwenoude mystieke tempelcomplexen heeft Cambodja nog veel meer te bieden!

Trekt u eropuit in de jungle en ontspan op een van de paradijselijke eilanden. Maak kennis met de vriendelijke bevolking die vaak nog dagelijks herinnerd wordt aan de verschrikkelijke periode van de Rode Khmer. De Cambodja reizen zijn erg indrukwekkend.

Cambodja is een veelzijdige bestemming in Azië en een prachtig land om naar af te reizen!

Tico's reizen door Cambodja en unieke arrangementen

Onze reisspecialisten hebben verschillende Cambodja reizen en arrangementen voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Wilt u meer van Azië zien? Combineer uw Cambodja reis met een andere bestemming in Azië zoals Thailand, Laos, Vietnam of Myanmar!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 7.275,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u in 17 dagen op luxe wijze kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh, de prachtige jungle van Koh Kong. U eindigt uw luxe reis Cambodja met een spectaculair eilandbezoek op het geweldig mooie Song Saa Island.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 2.920,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Delight

Deze 17-daagse rondreis Cambodja Delight, laat u kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op individuele basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de countryside van Battambang, hoofdstad Phnom Penh, de jungle van Koh Kong en u sluit af aan de stranden van Kep.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 2.642,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Familiereis Cambodja

Deze 18-daagse familiereis Cambodja, laat u kennis maken met een aantal hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Samen met uw gezin bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh, de jungle van Koh Kong en u sluit af op de witte stranden van Koh Rong eiland.

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 4.835,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Compleet

Deze complete 28-daagse Cambodja vakantie, laat u kennis maken met een groot aantal plekken van dit indrukwekkende land. U krijgt door deze Cambodja vakantie een volledig beeld van alles wat Cambodja te bieden heeft. Op privé basis brengt u niet alleen een bezoek aan de hoogtepunten van het land, maar ook aan de onontdekte en niet-toeristische plekjes. Een volledige rondreis voor een zeer bijzondere Cambodja vakantie.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.495,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Thailand, Laos & Cambodja

Een prachtige 25-daagse rondreis door Noord- Thailand, Laos en Cambodja. U begint de reis in de bruisende metropool Bangkok vanwaar u vliegt naar Chiang Mai in het noorden van Thailand. Over land reist u naar het authentieke stadje Chiang Rai, nabij de Gouden Driehoek waar de grenzen van Myanmar, Laos en Thailand samenkomen. Per comfortabele cruise reist u in 2 dagen over de Mekong naar Luang Prabang gelegen in Laos. Per binnenlandse vlucht reist u naar het rustgevende zuiden van Laos waar u in Champassak en op het eiland Don Khone in de Mekong verblijft. Uw volgende stop is Siem Reap, bekend om de betoverende tempels van Angkor. Via Battambang reist u naar het Thaise eiland Koh Kood waar u deze reis aan de paradijselijke stranden afsluit.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.795,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe

Deze aangename 20-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' brengt u langs een aantal bijzondere hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Laos. Gedurende deze luxe Indochina rondreis verblijft u in de meest fantastische accommodaties en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen. U start in Bangkok, de hoofdstad van Thailand om van hieruit verder te vliegen naar de gezellige stad Luang Prabang in Laos. U vervolgt uw reis naar Siem Reap in Cambodja waar u de eeuwenoude tempels van Angkor bezoekt. Tevens bezoekt u de hoofdstad Phnom Penh. In Vietnam brengt u een bezoek aan Ho Chi Minh City, de Mekongdelta en u sluit deze heerlijke luxe Indochina rondreis af op het paradijselijke eiland Phu Quoc.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 3.785,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Laos en Cambodja

Een bijzondere en indrukwekkende 23-daagse combinatiereis Laos en Cambodja langs de hoogtepunten van deze twee landen. U start de reis in de Thaise hoofdstad Bangkok waar u kunt wennen aan de Aziatische cultuur. Vanuit Bangkok vliegt u naar Luang Prabang, gelegen in Laos. Vervolgens reist u naar het diepe zuiden van Laos wat nog erg ongerept is. Hier bezoekt u Champassak en de 4000 Islands. Over land reist u naar Cambodja waar u overnacht in Stung Treng om vervolgens verder te reizen naar Kratie en Kampong Cham. Uiteraard mag een bezoek aan Siem Reap niet ontbreken, in de omgeving bezoekt u de wereldberoemde tempels van Angkor. U reist verder naar de stad Battambang, en naar de hoofdstad Phnom Penh. Deze heerlijke combinatiereis Laos en Cambodja eindigt u aan de stranden van het eiland Koh Rong.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.545,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | De schatten van Indochina

Een prachtige 25-daagse hoogtepunten Indochina reis op maat, langs de meest bijzondere hoogtepunten van Vietnam, Cambodja en Laos. In Vietnam bezoekt u de hoofdstad Hanoi en reist u naar het sprookjesachtige Halong Bay. U bezoekt de keizerlijke stad Hué en reist over de bekende Hai Van Pass naar de gezellige stad Hoi An. Per binnenlandse vlucht reist u af naar Ho Chi Minh City waar u in de omgeving de Mekong Delta bezoekt. Over de Mekong reist u verder naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Uiteraard mag een bezoek aan Siem Reap niet ontbreken tijdens deze Indochina rondreis. U bezoekt de eeuwenoude en indrukwekkende tempels van Angkor. Vanuit Siem Reap vliegt u naar Vientiane, de hoofdstad van het nog zeer ongerepte Laos. Over land reist u via het met karstbergen omringde dorpje Vang Vieng naar de mooie stad Luang Prabang.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.285,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Zuid Vietnam & Cambodja

Een zeer volledige 23-daagse individuele rondreis op maat langs alle hoogtepunten van Zuid Vietnam en Cambodja, inclusief luxe cruise door de Mekong delta aan boord van de Bassac. Een bijzondere reis die we geheel op maat voor u kunnen maken!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.055,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Noord Vietnam & Cambodja

Een prachtige Vietnam en Cambodja reis van 23 dagen op maat langs de hoogtepunten van Noord Vietnam en Cambodja. Een bijzondere reis die Tico geheel op maat voor u kunt maken!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.165,– p.p.
november t/m april

Cambodja arrangement | Six Senses Krabey Island

Tijdens dit arrangement verblijft u 3 nachten op het privé-eiland Krabey waar het Six Senses resort zich bevindt. Vanuit uw luxe suite heeft u zicht op de prachtige omgeving. Een verblijf op dit rustgevende eiland is de ideale afsluiting van uw indrukwekkende reis door Cambodja!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.245,– p.p.
november t/m april

Cambodja arrangement | Luxe tent Shinta Mani Wild

Tijdens dit luxe arrangement verblijft u 3 nachten in het unieke Shinta Mani Wild kampement gelegen in het Cardamom National Park op de grens met het Bokor National Park en het Kirirom National Park. Vanuit uw aangename tent heeft u prachtig uitzicht op de rivier. Een unieke accommodatie voor diegene die op zoek is naar avontuur en luxe!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.595,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Song Saa Island

Pal voor de kust van Cambodja in de golf van Thailand bevinden zich de verborgen Koh Rong eilanden, een archipel bestaande uit ruim 20 kleine en vooral ongerepte paradijselijke eilandjes. Een daarvan is het paradijselijke Song Saa Island.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 745,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | 4 Rivers Floating Ecolodge

Gedurende 4 dagen / 3 nachten kunt u genieten van de adembenemende natuurlijke setting van de bijzondere 4 Rivers Floating lodge, gelegen nabij de Cambodjaans-Thaise grens bij de Cardamom bergketen, één van de biologisch meest diverse natuurgebieden van Zuidoost-Azië. U verblijft hier in het groene regenwoud met prachtige mangroves en kabbelende rivieren.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 395,– p.p.
november t/m maart

Cambodja arrangement | Cardamom Tented Camp

Een kleinschalig kampement met 9 safaristijl tenten gelegen in het Botum Sakor National Park in het zuiden van Cambodja. Het ideale arrangement voor natuurliefhebbers!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 560,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | The Royal Sands Koh Rong

Gedurende 4 dagen / 3 nachten verblijft u in The Royal Sands op het paradijselijke eiland Koh Rong in het zuiden van Cambodja. U kunt hier heerlijk ontspannen en tot rust komen terwijl u geniet van het witte strand en de helderblauwe zee. Een heerlijke afsluiting van uw reis door Cambodja!

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 460,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Banteay Cchmar

Het is nu mogelijk om te overnachten bij een van de bijzondere tempelcomplexen in Cambodja. Het Banteay Cchamer tempelcomplex is voor een groot deel overwoekerd door de natuur, wat het extra bijzonder maakt om hier te verblijven.

Lees meer
Uniek arrangement
6 dagen
Vanaf € 1.010,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Ratanakiri

Afgelegen in het noordoosten van Cambodja en grenzend aan Laos en Vietnam bevindt zich de prachtige provincie Ratanakiri, een stukje ongerept Cambodja ver verwijderd van de grote toeristische centra Phnom Penh en Siem Reap.

Lees meer

De Angkor tempels

Angkor, een van de meest beroemde tempelcomplexen ter wereld, was de oude hoofdstad van het Khmer-Rijk, dat in de 8e eeuw na Christus werd gesticht. De beroemdste tempel is Angkor Wat; daarnaast zijn er ruim 100 kleine en grote tempels te vinden die verspreid over een gebied van zo’n 25 km² liggen waaronder de verlaten stad Angkor Thom, de overwoekerde Ta Prohm tempel en het Bayoncomlex.

Beste reistijd November t/m maart
1 / 4

Met Tico Reizen naar Cambodja

Na de jarenlange en nog redelijk recente onderdrukking van de Rode Khmer (1975-1979) is Cambodja nu weer hard aan het werk om het toerisme op gang te brengen. Dit bijzondere land heeft haar reizigers onwijs veel te bieden! Naast prachtige natuur, een interessante cultuur en geschiedenis heeft het land ook prachtige stranden. Ook worden er steeds meer prachtige en unieke accommodaties geopend.

Cambodja wordt nog niet door veel toeristen aangedaan en u vindt hier dan ook nog veel authentieke en ongerepte plekken.

"Wij hebben een prachtige, mooie en indrukwekkende reis naar Cambodja gemaakt, alles was perfect georganiseerd, zowel de gidsen, als de chauffeurs waren uitstekend."
Douwe & Jeannette Veltman

Waarom met Tico naar Cambodja reizen?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte Cambodja reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Cambodja op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Cambodja u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat