Logo bg white

Azië

Cambodja reizen

Beste reistijd november t/m maart

Eeuwenoude en overwoekerde tempels, een schokkende geschiedenis, prachtig regenwoud en paradijselijke eilanden. Cambodja is een zeer bijzondere en veelzijdige bestemming die voor een ieder wat te bieden heeft!

Cambodja reizen en arrangementen

Het nog grotendeels ongerepte Cambodja heeft alle aspecten in huis voor een bijzondere en onvergetelijke reis. Naast de prachtige eeuwenoude mystieke tempelcomplexen heeft Cambodja nog veel meer te bieden!

Trekt u eropuit in de jungle en ontspan op een van de paradijselijke eilanden. Maak kennis met de vriendelijke bevolking die vaak nog dagelijks herinnerd wordt aan de verschrikkelijke periode van de Rode Khmer. De Cambodja reizen zijn erg indrukwekkend.

Cambodja is een veelzijdige bestemming in Azië en een prachtig land om naar af te reizen. Ontdek het tijdens een van onze Cambodja reizen!

Tico's reizen door Cambodja en unieke arrangementen

Wij verzorgen Cambodja reizen op maat, welke op individuele basis plaatsvinden. Dit zijn onze favoriete Cambodja reizen en arrangementen.

Wilt u meer van Azië zien? Combineer uw reis door Cambodja met een andere bestemming in Azië zoals Thailand, Laos of Vietnam!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
16 dagen
Vanaf € 12.300,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reis | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u op comfortabele wijze kennismaken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé-basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt uw luxe reis Cambodja met een verblijf in het Song Saa Private Island Resort.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 9.950,– p.p.
November t/m augustus

Familiereis | Angkor Wat & Vietnam (zomer)

Een prachtige familiereis naar Angkor Wat en Vietnam die u ook goed in de zomervakantie kunt maken. U begint uw reis bij de betoverende tempels van Angkor, gelegen in Cambodja en vliegt vervolgens naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam. Hier verkent u tevens de prachtige bergen van Mai Chau en de bijzondere kalksteenformaties in Ninh Binh. Vervolgens reist u af naar de historische stad Hoi An en verblijft prachtig aan het strand. U vervolgt de reis naar het het paradijselijke Ninh van Bay en sluit de reis af in de metropool Saigon, in het zuiden van Vietnam.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 12.560,– p.p.
november t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe

Gedurende bijzondere 23-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' maakt u kennis met de hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Onderweg verblijft u in de meest unieke en exclusieve accommodaties, en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 7.500,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reis | Cambodja Delight

Deze rondreis Cambodja Delight leidt u langs de hoogtepunten van dit bijzondere land. U start in Siem Reap, wat de uitvalbasis is voor een bezoek aan de wereldberoemde Tempels van Angkor. Vervolgens reist u via Battambang naar de Cambodjaanse hoofdstad Phnom Penh. U verkent de jungle van Koh Kong en sluit u uw reis heerlijk af op het paradijselijke eiland Koh Rong.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 24.650,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Zuidoost-Azië Exclusief

Deze exclusieve Zuidoost-Azië reis laat u kennismaken met de meest exclusieve accommodaties van Thailand, Laos en Cambodja. Op privé-basis bezoekt u onder andere de Thaise hoofdstad Bangkok en de Gouden Driehoek. U maakt een exclusieve cruise naar Luang Prabang in Laos en reist door naar de tempels van Angkor, Cambodja's hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt deze exclusieve Zuidoost-Azië reis aan de kust van Cambodja op het privé-eiland Song Saa.

Lees meer

Er zijn voor Cambodja nog 2 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

De tempels van Angkor

Ongetwijfeld het hoogtepunt van uw reis naar Cambodja is een bezoek aan de eeuwenoude tempels van Angkor. Dit was ooit de hoofdstad van het Khmer-Rijk, dat in de 8e eeuw na Christus werd gesticht. De beroemdste tempel is Angkor Wat, maar daarnaast zijn er ruim 100 kleine en grote tempels te vinden die verspreid over een gebied van zo’n 25 km²!

Lees verder
Beste reistijd November t/m maart
1 / 4

Met Tico naar Cambodja reizen

Cambodja is een zeer diverse bestemming met prachtige eeuwenoude tempels, slaperige dorpjes aan de rivier en een paradijselijke kustlijn met diverse mooie eilanden. Per comfortabel privévervoer en onder begeleiding van onze lokale Engelssprekende gidsen maakt u kennis met dit veelzijdige land en haar bescheiden maar vriendelijke bevolking. De laatste jaren zijn er op steeds meer (unieke) plekken in Cambodja luxe accommodaties geopend. Verblijf bijvoorbeeld in een luxe tent in de jungle of in uw eigen villa met zwembad op een privé-eiland.

Cambodja wordt nog niet door veel toeristen aangedaan en indien u op zoek bent naar een authentieke en ongerepte bestemming dan is Cambodja uw volgende vakantiebestemming!

"Wij hebben een prachtige, mooie en indrukwekkende reis naar Cambodja gemaakt, alles was perfect georganiseerd, zowel de gidsen, als de chauffeurs waren uitstekend."
Douwe & Jeannette Veltman

Waarom met Tico naar Cambodja reizen?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Cambodja reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Genieten in Cambodja

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat