Logo bg white

Azië

Cambodja reizen

Beste reistijd November t/m maart

Eeuwenoude en overwoekerde tempels, een schokkende geschiedenis, prachtig regenwoud en paradijselijke eilanden. Cambodja is een zeer bijzondere en veelzijdige bestemming die voor een ieder wat te bieden heeft!

Cambodja reizen en arrangementen

Het nog grotendeels ongerepte Cambodja heeft alle aspecten in huis voor een bijzondere en onvergetelijke reis. Naast de prachtige eeuwenoude mystieke tempelcomplexen heeft Cambodja nog veel meer te bieden!

Trekt u eropuit in de jungle en ontspan op een van de paradijselijke eilanden. Maak kennis met de vriendelijke bevolking die vaak nog dagelijks herinnerd wordt aan de verschrikkelijke periode van de Rode Khmer. De Cambodja reizen zijn erg indrukwekkend.

Cambodja is een veelzijdige bestemming in Azië en een prachtig land om naar af te reizen. Ontdek het tijdens een van onze Cambodja reizen!

Tico's reizen door Cambodja en unieke arrangementen

Onze reisspecialisten hebben verschillende Cambodja reizen en arrangementen voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke wensen. Bekijk onze verschillende Cambodja reizen en neem contact op met onze reisspecialisten voor een Cambodja reis op maat!

Wilt u meer van Azië zien? Combineer uw Cambodja reis met een andere bestemming in Azië zoals Thailand, Laos, Vietnam of Myanmar!

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
15 dagen
Vanaf € 7.625,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Deluxe

Deze luxe reis Cambodja, laat u in 15 dagen op luxe en comfortabele wijze kennismaken met de belangrijkste hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Op privé-basis bezoekt u onder andere de tempels van Angkor, de hoofdstad Phnom Penh en de prachtige jungle van het Cardamom National Park. U eindigt uw luxe reis Cambodja met een verblijf in uw eigen villa op het eiland Koh Russey.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 4.075,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Delight

Deze 21-daagse Cambodja Delight reis, leidt u langs de hoogtepunten van dit bijzondere land. U start in de hoofdstad Phnom Penh vanwaar u over land naar het plaatsje Kratie rijdt. Hiet maakt u kennis met het platteland van Cambodja en de zeldzame Irrawaddy dolfijnen. Over land reist u verder naar Siem Reap, uitvalsbasis voor een bezoek aan de welbekende Tempels van Angkor, wellicht wel het hoogtepunt van uw reis! Vervolgens reist u via Battambang en Phnom Penh naar het kustplaatsje Kep. Hierna reist u naar de jungle van Koh Kong en sluit u uw reis heerlijk af op het paradijselijke eiland Koh Rong.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 3.395,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Familiereis Cambodja

Deze familiereis Cambodja laat u kennismaken met een aantal hoogtepunten van dit indrukwekkende land. Samen met uw gezin verblijft u in familievriendelijke accommodaties en maakt u kindvriendelijke uitstapjes. U begint uw reis in Siem Reap, uitvalsbasis voor een bezoek aan tempels van Angkor. Vervolgens reist u over land verder naar de hoofdstad Phnom Penh en de jungle van Koh Kong. U sluit deze onvergetelijke familiereis af op het paradijselijke eiland Koh Rong.

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 4.835,– p.p.
November t/m maart

Cambodja reizen | Cambodja Compleet

Deze complete 28-daagse Cambodja vakantie, laat u kennis maken met een groot aantal plekken van dit indrukwekkende land. U krijgt door deze Cambodja vakantie een volledig beeld van alles wat Cambodja te bieden heeft. Op privé basis brengt u niet alleen een bezoek aan de hoogtepunten van het land, maar ook aan de onontdekte en niet-toeristische plekjes. Een volledige rondreis voor een zeer bijzondere Cambodja vakantie.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 4.495,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Thailand, Laos & Cambodja

Een prachtige 25-daagse rondreis Thailand, Laos en Cambodja. U begint de reis in de bruisende metropool Bangkok vanwaar u vliegt naar Chiang Mai in het noorden van Thailand. Over land reist u naar het authentieke stadje Chiang Rai, nabij de Gouden Driehoek waar de grenzen van Myanmar, Laos en Thailand samenkomen. Per comfortabele cruise reist u in 2 dagen over de Mekong naar Luang Prabang gelegen in Laos. Per binnenlandse vlucht reist u naar het rustgevende zuiden van Laos waar u in Champassak en op het eiland Don Khone in de Mekong verblijft. Uw volgende stop is Siem Reap, bekend om de betoverende tempels van Angkor. Via Battambang reist u naar het Thaise eiland Koh Kood waar u deze rondreis Thailand, Laos en Cambodja aan de paradijselijke stranden afsluit.

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 11.495,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | Indochina Deluxe reis

Deze aangename 25-daagse luxe rondreis 'Indochina Deluxe' brengt u langs een aantal bijzondere hoogtepunten van Laos, Vietnam & Cambodja. Gedurende deze luxe Indochina rondreis verblijft u in fantastische en luxe accommodaties en geniet u tegelijkertijd van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze drie prachtige bestemmingen. U start uw reis in Bangkok, de hoofdstad van Thailand om van hieruit verder te vliegen naar de gezellige stad Luang Prabang in Laos. U vervolgt uw reis naar Hanoi, de hoofdstad van Vietnam en bezoekt in het noorden ook het sprookjesachtige Halong Bay. Vervolgens vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u het gezellige stadje Hoi An bezoekt. Per binnenlandse vlucht reist u verder naar het zuiden van Vietnam voor een bezoek aan Saigon en de Mekongdelta. U reist vervolgens naar Siem Reap in Cambodja waar u de eeuwenoude tempels van Angkor bezoekt. Tevens bezoekt u de hoofdstad Phnom Penh. U sluit uw reis af op een privé-eiland aan de Cambodjaans kust.

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 3.785,– p.p.
November t/m februari

Combinatiereis | Laos en Cambodja

Een bijzondere en indrukwekkende 23-daagse reis door Laos en Cambodja langs de hoogtepunten van deze twee landen. U start de reis in de Thaise hoofdstad Bangkok waar u kunt wennen aan de Aziatische cultuur. Vanuit Bangkok vliegt u naar Luang Prabang, gelegen in Laos. Vervolgens reist u naar het diepe zuiden van Laos wat nog erg ongerept is. Hier bezoekt u Champassak en de 4000 Islands. Over land reist u naar Cambodja waar u overnacht in Stung Treng om vervolgens verder te reizen naar Kratie en Kampong Cham. Uiteraard mag een bezoek aan Siem Reap niet ontbreken, in de omgeving bezoekt u de wereldberoemde tempels van Angkor. U reist verder naar de stad Battambang, en naar de hoofdstad Phnom Penh. Deze heerlijke reis door Laos en Cambodja eindigt u aan de stranden van het eiland Koh Rong.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 4.325,– p.p.
December t/m april

Combinatiereis | Combineer Vietnam & Cambodja

Ontdekt het prachtige Vietnam in combinatie met een bezoek aan het indrukwekkende Cambodja. U begint uw reis in het meer ontwikkelde Vietnam waar u de reist start in de hoofdstad Hanoi. Vervolgens verkent u aan boord van een jonk Halong Bay en reist u naar de omgeving van Ninh Binh, bekend vanwege de magische kalkstenen rotsformaties. In Vietnam bezoekt u tevens de keizerlijke stad Hué en het gezellige plaatsje Hoi An, gelegen in Centraal-Vietnam. Per vliegtuig reist u naar Siem Reap in Cambodja waar u een bezoek brengt aan de eeuwenoude Tempels van Angkor. In Phnom Penh komt u meer te weten over het gruwelijke verleden van het land ten tijden van de Rode Khmer. U sluit deze reis af aan de Cambodjaanse kust.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 5.395,– p.p.
November t/m april

Combinatiereis | De hoogtepunten van Indochina

Een prachtige 27-daagse reis waarbij u de hoogtepunten van Indochina (Vietnam, Cambodja en Laos) aandoet. In Vietnam bezoekt u de hoofdstad Hanoi en reist u naar het sprookjesachtige Halong Bay. U bezoekt de keizerlijke stad Hué en reist over de bekende Hai Van Pass naar de gezellige stad Hoi An. Per binnenlandse vlucht reist u af naar Ho Chi Minh City, gelegen in Zuid-Vietnam. Via de vruchtbare Mekongdelta reist u verder naar Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Uiteraard mag een stop in Siem Reap niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Indochina. Siem Reap is de uitvalsbasis voor een bezoek aan de eeuwenoude en indrukwekkende tempels van Angkor. Vervolgens reist u over land naar het slaperige zuiden van Laos waar u verblijft op het eiland Don Khone, gelegen in de Mekong. Per binnenlandse vlucht reist u naar het gezellige stadje Luang Prabang, de ideale afsluiter van uw indrukwekkende reis!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 3.545,– p.p.
November t/m augustus

Combinatiereis | Angkor Wat & Vietnam in de zomervakantie

Een prachtige reis naar Angkor Wat & Vietnam die u ook goed in de zomervakantie kunt maken. U begint uw reis bij de betoverende tempels van Angkor en vliegt vervolgens naar Saigon in het zuiden van Vietnam. Hier verkent u tevens de bruisende Mekongdelta, het meest vruchtbare gedeelte van Vietnam. Per binnenlandse vlucht vliegt u naar Centraal-Vietnam waar u de omgeving van Hué verkent. Over de Hai Van Pass reist u naar Hoi An waar u deze heerlijke reis aan het strand afsluit.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.245,– p.p.
november t/m april

Cambodja arrangement | Luxe tent Shinta Mani Wild

Tijdens dit luxe arrangement verblijft u 3 nachten in het unieke Shinta Mani Wild kampement gelegen in het Cardamom National Park op de grens met het Bokor National Park en het Kirirom National Park. Vanuit uw aangename tent heeft u prachtig uitzicht op de rivier. Een unieke accommodatie voor diegene die op zoek is naar avontuur en luxe!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.165,– p.p.
november t/m april

Cambodja arrangement | Six Senses Krabey Island

Tijdens dit arrangement verblijft u 3 nachten op het privé-eiland Krabey waar het Six Senses resort zich bevindt. Vanuit uw luxe suite heeft u zicht op de prachtige omgeving. Een verblijf op dit rustgevende eiland is de ideale afsluiting van uw indrukwekkende reis door Cambodja!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 895,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Overnacht in een luxe Khmer huisje

Phum Baitang betekent ‘het groene dorp’ en is een luxe accommodatie gelegen tussen de rijstvelden en groene tuinen nabij Siem Reap. Dit elegante verblijf is een rustgevende uitvalsbasis om de bijzondere Tempels van Angkor te bezoeken. De huisjes zijn geïnspireerd op de traditionele houten Khmer huisjes. Een verblijf in het Phum Baitang is ideaal voor diegene die op zoek is naar authenticiteit en luxe!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 899,– p.p.
november t/m april

Cambodja arrangement | Luxe villa op Koh Russey

Alila Villas op het eiland Koh Russey is een prachtige accommodatie, gebouwd met respect voor de natuur. De villa's zijn in een minimalistische stijl gebouwd en weerspiegelen het algehele Khmer Krama-thema. Het interieur is zo uitgekozen dat het een eigentijds en comfortabel gevoel creëert. Een verblijf op Koh Russey is de ideale afsluiting van uw prachtige reis door Cambodja!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.245,– p.p.
November t/m april

Cambodja arrangement | Song Saa Private Island

Het paradijselijke Song Saa Private Island ligt vlak voor de Cambodjaanse kust. Het kleinschalige en exclusieve resort wordt omringd door parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. U kunt hier helemaal tot rust komen in uw eigen villa en zich afsluiten van de buitenwereld. Een verblijf in het Song Saa Private Island Resort is een zee exclusieve afsluiting van uw reis door Cambodja.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.800,– p.p.
november t/m maart

Cambodja arrangement | Luxe cruise Cambodja - Vietnam

Ervaar de machtige Mekong rivier aan boord van de Aqua Mekong cruise. Gedurende 4 dagen en 3 nachten vaart de Aqua Mekong van Phnom Penh in Cambodja, via de Mekongdelta naar Ho Chi Minh City in het zuiden van Vietnam. Tijdens deze cruise gaat u meerdere malen van boord om al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Een zeer comfortabele manier om van Cambodja naar Vietnam te reizen en onderweg veel van de omgeving te kunnen zien!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 545,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | 4 Rivers Floating Lodge

De 4 Rivers Floating Lodge is gelegen in een adembenemende natuurlijke setting en drijft op de rustige rivier. De Cardamom bergketen is één van de biologisch meest diverse natuurgebieden van Zuidoost-Azië, een ideale bestemming voor de natuurliefhebber! In de omgeving vindt u prachtig groen regenwoud, mangroves en kabbelende rivieren. Kom heerlijk tot rust op deze bijzondere plek!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 395,– p.p.
november t/m maart

Cambodja arrangement | Cardamom Tented Camp

Het kleinschalige Cardamom Tented Camp bestaat uit 9 safaristijl tenten gelegen in het Botum Sakor National Park in het zuiden van Cambodja. De tenten zijn van alle gemakken voorzien en tijdens uw verblijf maakt u diverse uitstapjes in deze natuurrijke omgeving. Houdt u van avontuur en natuur? Dan is dit uw ideale verblijf!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 725,– p.p.
November t/m april

Cambodja arrangement | The Royal Sands Koh Rong

Gedurende uw verblijf in The Royal Sands, verblijft u op het paradijselijke eiland Koh Rong in het zuiden van Cambodja. The Royal Sands bevindt zich op Long Beach, het langste strand van het eiland dat bestaat uit prachtig wit zand. Kom tot rust bij uw aangename villa of verken de omgeving per kajak of fiets. Een verblijf hier is de ideale strandverlenging van uw reis door Cambodja!

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 460,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Banteay Cchmar

Het is nu mogelijk om te overnachten bij een van de bijzondere tempelcomplexen in Cambodja. Het Banteay Cchamer tempelcomplex is voor een groot deel overwoekerd door de natuur, wat het extra bijzonder maakt om hier te verblijven.

Lees meer
Uniek arrangement
6 dagen
Vanaf € 1.010,– p.p.
November t/m maart

Cambodja arrangement | Ratanakiri

Afgelegen in het noordoosten van Cambodja en grenzend aan Laos en Vietnam bevindt zich de prachtige provincie Ratanakiri, een stukje ongerept Cambodja ver verwijderd van de grote toeristische centra Phnom Penh en Siem Reap.

Lees meer

De Angkor tempels

Angkor, een van de meest beroemde tempelcomplexen ter wereld, was de oude hoofdstad van het Khmer-Rijk, dat in de 8e eeuw na Christus werd gesticht. De beroemdste tempel is Angkor Wat; daarnaast zijn er ruim 100 kleine en grote tempels te vinden die verspreid over een gebied van zo’n 25 km² liggen waaronder de verlaten stad Angkor Thom, de overwoekerde Ta Prohm tempel en het Bayoncomlex.

Beste reistijd November t/m maart
1 / 4

Met Tico naar Cambodja reizen

Na de jarenlange en nog redelijk recente onderdrukking van de Rode Khmer (1975-1979) is Cambodja nu weer hard aan het werk om het toerisme op gang te brengen. Dit bijzondere land heeft haar reizigers onwijs veel te bieden! Naast prachtige natuur, een interessante cultuur en geschiedenis heeft het land ook prachtige stranden. Ook worden er steeds meer prachtige en unieke accommodaties geopend.

Cambodja wordt nog niet door veel toeristen aangedaan en u vindt hier dan ook nog veel authentieke en ongerepte plekken.

"Wij hebben een prachtige, mooie en indrukwekkende reis naar Cambodja gemaakt, alles was perfect georganiseerd, zowel de gidsen, als de chauffeurs waren uitstekend."
Douwe & Jeannette Veltman

Waarom met Tico naar Cambodja reizen?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Cambodja. Zij kennen het land en de accommodaties uit eigen ervaring. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van een van onze Cambodja reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Cambodja op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten in Cambodja

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis alleen maar te genieten van al het moois wat deze reis door Cambodja u te bieden heeft.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat