Logo bg white

Duurzame reizen

Op deze reisthema pagina vindt u duurzame programma's die het milieu zo min mogelijk belasten.

Duurzame reizen met een kleinere ecologische voetafdruk

Onze duurzame voorbeeldreizen en arrangementen laten u op een zo verantwoord mogelijke manier de wereld verkennen. Er is zo veel mogelijk gekozen voor duurzaam lokaal transport, en accommodaties die zich inzetten voor het behoud van cultuur, natuur en wildlife. Op deze pagina vindt u onze meest duurzame programma’s in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, Oceanië en de Verenigde Staten terug.

Zoeken
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 10.600,– p.p.
April t/m november

Namibië reis | Namibië Deluxe

Tijdens deze luxe Namibië reis, rijdt langs de mooiste gebieden en verblijft u in de meest luxe en sfeervolle accommodaties van het land. Er staat u een heerlijke verblijf te wachten in Omaanda, gaat terug in de tijd bij Sonop in de Namib Desert, bezoekt de Sossusvlei-duinen en verblijft in de unieke Desert Whisper suite. Via de kustplaats Swakopmund rijdt u naar Onduli Ridge in Twyfelfontein. De reis wordt in Okonjima The Villa.

Lees meer
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 13.600,– p.p.
januari t/m april & september t/m november

Reizen Zuid-Afrika | Deluxe Zuid-Afrika

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Zuid-Afrika verblijft u in de meest schitterende accommodaties die dit unieke land te bieden heeft. U start de reis in het bruisende Kaapstad, vanuit waar de reis zich vervolgt naar het indrukwekkende Bushmans Kloof Reserve, de schitterende wijnregio en de nog onontdekte regio De Hoop Nature Reserve. Vanuit Kaapstad vliegt u naar Johannesburg, om vervolgens deze reis af te sluiten met safari's in het Marataba-reservaat.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 13.700,– p.p.
Gehele jaar

Costa Rica reis | Costa Rica Deluxe

Tijdens deze reis verblijft u in de meest luxe en exclusieve accommodaties van Costa Rica. U begint met een bezoek aan de prachtige Hacienda AltaGracia, gelegen in de glooiende hooglanden. Na dit bezoek rijdt u naar de kust waar u verblijft bij Kura Boutique Hotel nabij Uvita. Via de wellness accommodatie The Retreat rijdt u verder naar de Arenal vulkaan waar u overnacht in het schitterende Nayara Tented Camp. Hierna staat de Origens Luxury Lodge op het programma. De reis wordt afgesloten aan de stranden van Guanacaste. Genieten van de mooiste bestemmingen en de mooiste accommodaties die het land te bieden heeft!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.800,– p.p.
April t/m november

Namibië lodge | Shipwreck Lodge

De unieke Shipwreck Lodge ligt in de beroemde Skeleton Coast-concessie tussen de rivieren Hoarusib en Hoanib in het Skeleton Coast National Park. De scheepswrakvormige kamers liggen verscholen tussen de duinen en bieden vrij uitzicht op de Atlantische Oceaan, waar de koude Benguela stroming voor een verkoelend briesje zorgt.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.190,– p.p.
november t/m april

Mexico arrangement | Palmaïa, The House of AïA

Palmaïa, The House of AïA heeft een fantastische ligging aan een paradijselijk wit zandstrand aan de Riviera Maya op het Yúcatan schiereiland in Mexico. Het wellnessresort biedt een all-inclusive concept waarbij alle (voornamelijk vegan)maaltijden, (non-)alcoholische drankjes en een uitgebreid ‘Architects of Life’ activiteitenprogramma zijn inbegrepen.

Lees meer

Waarom reizen met Tico?

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat