Logo bg white

Natuurreizen

Op deze reisthema pagina vindt u prachtige programma's en arrangementen die de mooiste natuurreizen bevatten!

Prachtige natuurreizen, geheel privé en in uw eigen tempo

Bij veel van onze reizen staat de prachtige natuur centraal en kunt u genieten van de bijzondere flora en fauna van een land. Alhoewel veel meer voorbeeldreizen en arrangementen zouden kunnen vallen onder de noemer ‘natuurreis’ hebben we op deze pagina voor u een selectie gemaakt van de mooiste programma’s in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oceanië en de poolgebieden .

Zoeken
30 dagen
Vanaf € 6.475,– p.p.
April t/m oktober

Australië reizen | The Kimberley Circle

Spectaculaire rondreis per 4WD door West-Australië’s ongerepte Kimberley regio inclusief een bezoek aan het bourgondische Margaret River ten zuiden van Perth.

Lees meer
28 dagen
Vanaf € 4.665,– p.p.
November t/m maart

Australië reizen | Rondreis Tasmanië 'Van Diemen's Land'

Deze schitterende reis start in Sydney en voert u daarna naar het afgelegen en geïsoleerde Tasmanië waar u een mooie tocht per huurauto maakt langs haar mooiste nationale parken. Hierna rijdt u de spectaculaire Great Ocean Road van Melbourne naar Adelaide. De reis wordt afgesloten in het wereldberoemde wijngebied van de Barossa Valley nabij Adelaide.

Lees meer
31 dagen
Vanaf € 4.895,– p.p.
April t/m november

Australië reizen | Eastern Delight

Een spectaculaire 31-daagse selfdrive rondreis Australië langs de belangrijkste hoogtepunten van het oostelijke deel van Down Under: Sydney, het Rode Hart en het adembenemende Great Barrier Reef gecombineerd in één reis!

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 6.550,– p.p.
Mei t/m september

Botswana reizen | Wings over Botswana

Wings over Botswana: met prachtige rondreis waarin u met kleine vliegtuigjes van lodge naar lodge wordt gevlogen en maakt u kennis met de schitterende hoogtepunten van Botswana.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 5.345,– p.p.
December t/m april

Panama Reizen | Natuurreis Panama

Voor de fanatieke vogelaar en natuurliefhebber is de Natuurreis Panama een absolute droomreis! Panama is het natuurlijk habitat van talloze bijzondere vogels, waarvan de meest bijzondere vogel voor veel reizigers de harpij is. Naast vele soorten vogels zijn luiaards en kleurrijke kikkers ook veel geziene dieren in het prachtige groene landschap van Panama.

Lees meer

Waarom een natuurreis maken met Tico?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat