Logo bg white

Six Senses Con Dao

★★★★★

Six Senses op Con Dao Island


Dit exclusieve resort, behorend tot de Six Senses-keten, bevindt zich op het rustige Con Dao-eiland voor de kust van Zuid-Vietnam.

Het resort telt 50 royale poolvilla's, opgetrokken uit duurzame materialen en allen bevinden zich slechts enkele stappen verwijderd van een ongerept strand. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de Six Senses keten en staat ook hier centraal.

Geniet van uw maaltijden en drankjes in een van de twee restaurants en bars. Ontspan aan uw eigen zwembad, het buitenzwembad van het resort, of op het uitgestrekte privéstrand. Trakteer uzelf op een heerlijke behandeling in de prachtige spa. Verder biedt het resort een fitnesscentrum, een yogapaviljoen, een eigen groentetuin en een schildpaddenbroedcentrum.

Het eiland Con Dao ligt geïsoleerd op ca. 230 kilometer van Vietnam’s vasteland en 1 uur vliegen vanaf Saigon en kent prachtige langgerekte stranden, adembenemende baaien en een mooie onderwaterwereld. Het eiland is bedekt met dicht tropisch regenwoud. Zo’n 80% van het eiland is National Park en het gebied is dan ook Vietnam’s belangrijkste (en tevens grootste) broedplaats van zeeschildpadden. In de maanden mei t/m november komen deze imposante dieren aan wal om hun eieren te leggen.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat