Logo bg white

Poolreizen

Cruise Spitsbergen

Beste reistijd Juni t/m september

Tijdens een cruise naar Arctic kunt u met Tico Reizen op fantastische wijze kennismaken met de Arctic. Met een comfortabel en kleinschalig expeditieschip vaart u langs prachtige hoogtepunten in Spitsbergen, Groenland en/of IJsland.

Onwaarschijnlijk mooie, kleinschalige Spitsbergen cruises

De Archipel Svalbard wordt voor vele maanden in het jaar omringt met ijs. Met name het noorden en oosten van Spitsbergen zijn pas laat in het zomerseizoen begaanbaar en het is dan ook niet ongebruikelijk dat drijvende ijsbergen tijdens de reis zorgen voor wijzigingen. Het weer, wildlife en de (ijs)omstandigheden zorgen ervoor dat een reis nooit ‘standaard’ verloopt dus avontuur is verzekerd! Het aanwezige expeditie team zal er voor zorgen dat u de mooiste excursies kunt maken en een goede en diverse indruk zult opdoen van de bestemming en het aanwezige wildlife in dit poolgebied.


Tico medewerker Gemma maakte zelf in augustus 2017 een Spitsbergen cruise mee en schreef een blog over haar ervaringen!

Spitsbergen cruises

Onderstaand treft u een overzicht aan van de mooiste Arctic cruises. Wanneer u aan onderstaande cruises deelneemt kunt u op een onvergetelijke, comfortabele en prachtige manier kennismaken met Spitsbergen en/of Groenland.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
10 dagen
Vanaf € 3.950,– p.p.
Juli t/m augustus

Arctic reizen | Cruise rondom Spitsbergen

Tijdens deze rondreis maakt u een schitterende 10-daagse cruise om Spitsbergen waarin u kennis maakt met alle hoogtepunten van Svalbard. Vanaf juli is de kans groter dat het noorden en oosten van de archipel ijsvrij zijn zodat er rondom het hele eiland gevaren kan worden.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 5.350,– p.p.
september

Arctic reizen | Cruise Spitsbergen & Groenland

Een fantastische 14-daagse cruise waarin u de west- en noordkust van Spitsbergen verkent en veel kans heeft op het zien van walrussen, ijsberen en poolvossen. Na twee dagen op zee vaart u door naar Groenland waar u gedurende 8 dagen prachtige excursies kunt maken. De cruise eindigt (hopelijk na het zien van het noorderlicht) in IJsland.

Lees meer
8 dagen
Vanaf € 3.300,– p.p.
mei t/m juli

Arctic reizen | Noord Spitsbergen cruise

Deze mooie Spitsbergen cruise begint en eindigt in Longyearbyen op Spitsbergen, waar uw cruise aanvangt. Tijdens deze 8-daagse cruise bezoekt u de hoogtepunten van de west- en noordkust van Spitsbergen. Een fantastische kennismaking met deze unieke witte wereld.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 2.050,– p.p.
Juni

Arctic reizen | Fair Isle, Jan Mayen & Spitsbergen

Dit is de eerste cruise van het seizoen waarbij de Ortelius (na het Antarctica seizoen) in 12 dagen vanuit Vlissingen naar Spitsbergen wordt gevaren. Er worden stops gemaakt in Aberdeen, Fair Isle, Jan Mayen en de reis eindigt met een bezoek aan het westen van Spitsbergen.

Lees meer
8 dagen
Vanaf € 3.300,– p.p.
September

Arctic reizen | Oost Groenland cruise

U begint deze prachtige cruise in IJsland waar u aan boord gaat van uw comfortabele expeditieschip. De eerste dag bent u op zee en vaart u richting de oostkust van Groenland. Daar aangekomen wachten u 4 dagen waarin u Scoresby Sund verkent, een spectaculair fjord!

Lees meer

Met Tico naar Spitsbergen

Tico heeft een schitterend aanbod cruises naar de Noordelijke IJszee. Tijdens deze unieke cruises kunt u op vele verschillende manieren en tijdens cruises van verschillende lengte kennismaken met Spitsbergen en Groenland. Alle aangeboden reizen vinden plaats per comfortabele cruise en maken het mogelijk de gletsjers, ijsbergen en het unieke dierenleven van dichtbij te bewonderen. Rendieren, poolvossen, walrussen en uiteraard de ijsberen zullen een hoogtepunt zijn van uw reis!

"'Uitstekend! Goede informatie, nette service en mooie reizen!'"
Benjamin Boeijen

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de gebieden die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van de mooie Spitsbergen cruise!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Arctic reizen op maat

In overleg stellen we een uniek programma voor u samen waarin zowel de vluchten als een eventueel extra programma voor en/of na de cruise op uw wensen wordt afgestemd.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat