Poolreizen

Een bezoek aan de Poolgebieden staat garant voor een unieke en bijzondere ervaring! Tico biedt poolreizen aan naar Antarctica en het Arctisch gebied. Deze afgelegen plekken zijn het beste per (kleinschalige) expeditiecruise te verkennen.


Gemma Hanrath • Reisexpert Poolreizen

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

De mooiste reizen naar de poolgebieden

Onderstaand een greep uit het grote aanbod prachtige cruises naar Antarctica en de Arctic.

8 dagen
Vanaf € 10.400,– p.p.
November t/m februari

Antarctica cruise | Air Cruise

Tijdens deze Antarctica Air Cruise vliegt u vanuit Punta Arenas (gelegen in het zuiden van Chili) met een 2 uur durende vlucht naar Antarctica. Hiermee slaat u de oversteek over de Drake Passage over en bespaart u dus 4 dagen varen! U kunt direct beginnen aan de cruise en genieten van het Antarctisch Schiereiland en de South Shetland Islands!

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 5.350,– p.p.
september

Arctic reizen | Cruise Spitsbergen & Groenland

Een fantastische 14-daagse cruise waarin u de west- en noordkust van Spitsbergen verkent en veel kans heeft op het zien van walrussen, ijsberen en poolvossen. Na twee dagen op zee vaart u door naar Groenland waar u gedurende 8 dagen prachtige excursies kunt maken. De cruise eindigt (hopelijk na het zien van het noorderlicht) in IJsland.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 12.900,– p.p.
November t/m maart

Antarctica cruise | Falklandeilanden, South Georgia & Antarctica

Deze onwaarschijnlijk mooie cruise laat u in ca. 20 dagen kennis maken met de Falklandeilanden, South Georgia, de Zuid-Shetland Eilanden en het Antarctisch Schiereiland. Dit is dé cruise voor vogelliefhebbers, mensen die koningspinguïns willen zien en die bovendien veel van de geschiedenis van de Falklandeilanden mee krijgen!

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 10.450,– p.p.
November

Antarctica cruise | Keizerspinguïn Cruise

Deze bijzondere Antarctica reis laat u in 11 dagen kennis maken met de Weddell Sea. Wanneer u uw zinnen hebt gezet op het zien van de indrukwekkende keizerspinguïns, is deze expeditiecruise voor u de perfecte keuze. Helikoptertrips zijn een vast onderdeel van deze cruise!

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 3.950,– p.p.
Juli t/m augustus

Arctic reizen | Cruise rondom Spitsbergen

Tijdens deze rondreis maakt u een schitterende 10-daagse cruise om Spitsbergen waarin u kennis maakt met alle hoogtepunten van Svalbard. Vanaf juli is de kans groter dat het noorden en oosten van de archipel ijsvrij zijn zodat er rondom het hele eiland gevaren kan worden.

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reis op maat

WIj selecteren de cruise die het beste aansluit bij uw wensen en zorgen voor bijpassende vluchten en (wanneer gewenst) een prachtig arrangement voorafgaand of aansluitend aan de cruise!

Genieten van de cruise

Tijdens de cruise hoeft u enkel te genieten van het unieke landschap en het dierenleven! Dagelijks maakt u excursies per zodiac en kunt u interessante lezingen bijwonen.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's.

Beste reistijd voor de poolgebieden

Bij het plannen van uw reis is het altijd belangrijk rekening te houden met het weer. Wij informeren u graag over de beste reistijd per gebied.

januari

De volgende gebieden kunt u goed bezoeken in de maand januari. Wanneer u klikt op het land naar keuze, kunt u bij 'beste reistijd per regio' gedetailleerde informatie vinden over weer per gebied.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat