Logo bg white

Hotel des Arts Saigon

★★★★+

Hotel des Arts in Saigon

Het prachtige Hotel Des Arts Saigon is centraal gelegen in de bruisende hoofdstad van Vietnam, Ho Chi Minh City en staat bekend om zijn verfijnde architectuur en stijlvolle interieurs.

Met 167 comfortabel ingerichte kamers en suites, voorzien van panoramische ramen, kunt u genieten van adembenemende uitzichten op de stad.

Na een dag vol ontdekkingen in de stad, biedt het hotel een oase van ontspanning op het dak, waar u kunt genieten van een verfrissende duik in het buitenzwembad, vergezeld van panoramische vergezichten over de stad. Verwen uzelf met een luxueuze behandeling in de prachtige spa van het hotel.

Hotel des Arts beschikt tevens over twee bekroonde restaurants evenals een sfeervolle bar. Laat uw smaakpapillen verwennen door culinaire hoogstandjes in een elegante setting, en sluit de avond af met een drankje in de charmante ambiance van de bar.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat