Logo bg white

Oceanië

Australië reizen op maat

Beste reistijd Het gehele jaar

Met haar enorme oppervlakte heeft Australië alle aspecten in huis voor een spectaculaire reis. Het indrukwekkende binnenland in de outback, de schitterende kustlijn, aangename steden en de prachtige eilanden bieden een unieke setting voor een onvergetelijke vakantie.


Unieke Australië reizen op maat gemaakt

Australië is een schitterend land in Oceanië en heeft door het enorme oppervlakte een enorme diversiteit aan landschappen en bezienswaardigheden. Binnen haar landsgrenzen vindt u fantastische steden, een prachtige onderwaterwereld, uniek wildlife en indrukwekkende landschappen in de outback. De hoogtepunten zijn uitstekend met binnenlandse vluchten en autohuur op een comfortabele manier te verkennen. Verken onze prachtige Australië reizen op maat en neem contact met ons op voor een uniek reisplan op maat.

Australië reizen & arrangementen

Tico heeft diverse prachtige Australië op maat reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Australië reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Neem contact op met onze Australië reisspecialisten voor een advies op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
25 dagen
Vanaf € 4.055,– p.p.
September t/m april

Australië reizen | Selfdrive Sydney - Melbourne

Prachtige en zeer ontspannen reis per huurauto van Sydney naar Melbourne langs de spectaculaire kust van de staten New South Wales en Victoria. U bezoekt o.a. de Blue Mountains, Jervis Bay, Wilson Promontory National Park, Phillip Island, en het culinaire paradijs Mornington Schiereiland. Via de befaamde Great Ocean Road reist u naar het Grampians National Park. De reis eindigt in de heerlijke stad Melbourne.

Lees meer
35 dagen
Vanaf € 6.695,– p.p.
April t/m oktober

Australië reizen | Western Adventure

Spectaculaire tocht per 4WD voor de avontuurlijke reiziger door het westen van Australië van Darwin naar Perth. Deze reis voert door de ruige Kimberleys over de befaamde Gibb River Road en vervolgens langs de adembenemende westkust van Australië.

Lees meer
30 dagen
Vanaf € 6.475,– p.p.
April t/m oktober

Australië reizen | The Kimberley Circle

Spectaculaire individuele rondreis per 4WD door West-Australië’s ongerepte Kimberley regio inclusief een bezoek aan het bourgondische Margaret River ten zuiden van Perth.

Lees meer
37 dagen
Vanaf € 9.530,– p.p.
oktober t/m maart

Combinatiereis | Australië & Nieuw-Zeeland reis

Gedurende deze schitterende 37-daagse reis bezoekt u enkele hoogtepunten van het indrukwekkende Australië en wonderschone Nieuw-Zeeland. Zo verkent u o.a. de charmante steden Sydney & Melbourne, snorkelt u in de Great Barrier Reef en rijdt u over de wereldberoemde Great Ocean Road. In NIeuw-Zeeland verkent u de magische fjorden, wandelt u op een gletsjer en en langs de kust van Abel Tasman. De Tongariro Crossing, het geometrische hart Rotorua en tropische Bay of Islands staan tevens op het programma.

Lees meer
33 dagen
Vanaf € 20.100,– p.p.
april - mei & september - oktober

Australië reizen | Australië Exclusief

Australië heeft de reizigers die graag verblijven in de meest exclusieve accommodaties op de meest unieke locaties een hoop te bieden. Tijdens deze exclusieve vakantie in Australië verblijft u o.a. in het schitterende Bamurru Plains en in de luxe tenten van Longitude 131, verkent u het ruige Tasmanië, verblijft u in de gerenommeerde Southern Ocean Lodge op Kangaroo Island en spendeert u enkele nachten in het unieke Sal Salis Resort aan de westkust van Australië.

Lees meer
31 dagen
Vanaf € 11.615,– p.p.
September t/m april

Australië reizen | Southern Deluxe

Deze exclusieve reis door het zuiden van Australië van Perth naar Melbourne voert u langs haar indrukwekkende kustlijn en de mooiste nationale parken. U verblijft in de mooiste en meest unieke accommodaties. U bezoekt Perth, Margaret River en reist per luxueuze Indian Pacific trein naar Adelaide. Hier bezoekt u de Flinders Ranges, Barossa Valley, Kangaroo Island, The Grampians National Park en rijdt u de Great Ocean Road naar Melbourne.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.880,– p.p.
Mei t/m oktober

Australië arrangement | Exclusieve safari in Bamurru Plains (Noord)

Het exclusieve safaritentencomplex Bamurru Plains, gelegen in de uiterwaarden van de Mary rivier, aan de westzijde van het Kakadu National Park, is een spectaculaire locatie om enkele dagen te spenderen.

Lees meer

Er zijn voor Australië nog 10 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Het Rode Hart

De meest imposante rotsformaties van het land: Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (de Olga’s) liggen in het Rode Hart. De beroemdste, Uluru, is terecht één van de grootste attracties en hét icoon van Australië.

Beste reistijd Gehele jaar door
1 / 5

Australië, één van de mooiste vakantiebestemmingen!

Reis per 4WD door het kleurrijke, indrukwekkende en soms onherbergzame binnenland in de outback bij Ayers Rock en Kings Canyon of ga op avontuur en berijdt de befaamde Gibb River Road. Bezoek haar aangename steden Sydney, Melbourne en Adelaide, geniet van de beste wijnen in o.a. Barossa en Hunter Valley en sluit uw Australië reis af op één van de prachtige eilanden waar u kennis kunt maken met een zéér indrukwekkende onderwaterwereld.

"Tico is zeker een topper om in te schakelen bij de organisatie van een reis op maat door Australië. Prijs / kwaliteit is prima, de aanpassingen aan onze wensen waren perfect!"
Marinette & Jacqueline

Waarom met Tico naar Australië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Australië op maat reizen. Zij kennen de verschillende regio's van Australië goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring.

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat