Logo bg white

Oceanië

Australië reizen op maat

Beste reistijd Het gehele jaar

Met haar enorme oppervlakte heeft Australië alle aspecten in huis voor een spectaculaire reis. Het indrukwekkende binnenland in de outback, de schitterende kustlijn, aangename steden en de prachtige eilanden bieden een unieke setting voor een onvergetelijke vakantie.


Unieke Australië reizen op maat gemaakt

Australië is een schitterend land in Oceanië en heeft door het enorme oppervlakte een enorme diversiteit aan landschappen en bezienswaardigheden. Binnen haar landsgrenzen vindt u fantastische steden, een prachtige onderwaterwereld, uniek wildlife en indrukwekkende landschappen in de outback. De hoogtepunten zijn uitstekend met binnenlandse vluchten en autohuur op een comfortabele manier te verkennen. Verken onze prachtige Australië reizen op maat en neem contact met ons op voor een uniek reisplan op maat.

Australië reizen & arrangementen

Tico heeft diverse prachtige Australië op maat reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Australië reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Neem contact op met onze Australië reisspecialisten voor een advies op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
27 dagen
Vanaf € 17.400,– p.p.
april t/m oktober

Australië reizen | Familiereis Australië (zomervakantie)

Wenst u met uw gezin af te reizen naar Australië, maar bent u gebonden aan de schoolvakanties? Dit is zeker mogelijk! Het noorden en de noordoostkust van Australië zijn perfect te bezoeken in deze maanden. Uiteraard kunt u deze reis ook in de maanden net voor, of net na de zomervakantie maken, als koppel, met meerdere koppels, of als gezin met oudere kinderen!

Lees meer
29 dagen
Vanaf € 37.300,– p.p.
april - mei & september - oktober

Australië reizen | Australië Exclusief

Australië heeft de reizigers die graag verblijven in de meest exclusieve accommodaties op de meest unieke locaties een hoop te bieden. Tijdens deze exclusieve vakantie in Australië verblijft u o.a. het prachtige Sydney en het niet ver daarvandaan gelegen Pretty Beach House, in het gerenommeerde Longitude 131, de gezellig stad Melbourne en haar schitterende omgeving en verblijft u in de Saffire op Tasmanië. U sluit af met het hoogtepunt: de Southern Ocean Lodge op Kangaroo Island!

Lees meer
26 dagen
Vanaf € 21.600,– p.p.
September t/m april

Australië reizen | Southern Deluxe

Deze exclusieve reis door het zuiden van Australië van Perth naar Melbourne voert u langs haar indrukwekkende kustlijn en de mooiste nationale parken. U verblijft in de mooiste en meest unieke accommodaties. U bezoekt Perth, Margaret River en reist per luxueuze Indian Pacific trein naar Adelaide. Hier bezoekt u de Flinders Ranges, Barossa Valley, en Kangaroo Island. U sluit af Melbourne en een verblijf op de Mornington Peninsula.

Lees meer

Er zijn voor Australië nog 5 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Het Rode Hart

De meest imposante rotsformaties van het land: Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (de Olga’s) liggen in het Rode Hart. De beroemdste, Uluru, is terecht één van de grootste attracties en hét icoon van Australië.

Beste reistijd Gehele jaar door
1 / 5

Australië, één van de mooiste vakantiebestemmingen!

Reis per 4WD door het kleurrijke, indrukwekkende en soms onherbergzame binnenland in de outback bij Ayers Rock en Kings Canyon of ga op avontuur en berijdt de befaamde Gibb River Road. Bezoek haar aangename steden Sydney, Melbourne en Adelaide, geniet van de beste wijnen in o.a. Barossa en Hunter Valley en sluit uw Australië reis af op één van de prachtige eilanden waar u kennis kunt maken met een zéér indrukwekkende onderwaterwereld.

"Tico is zeker een topper om in te schakelen bij de organisatie van een reis op maat door Australië. Prijs / kwaliteit is prima, de aanpassingen aan onze wensen waren perfect!"
Marinette & Jacqueline

Waarom met Tico naar Australië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Australië op maat reizen. Zij kennen de verschillende regio's van Australië goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring.

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat