Logo bg white

Oceanië

Australië reizen op maat

Beste reistijd Het gehele jaar

Met haar enorme oppervlakte heeft Australië alle aspecten in huis voor een spectaculaire reis. Het indrukwekkende binnenland in de outback, de schitterende kustlijn, aangename steden en de prachtige eilanden bieden een unieke setting voor een onvergetelijke vakantie.


Unieke Australië reizen op maat gemaakt

Australië is een schitterend land in Oceanië en heeft door het enorme oppervlakte een enorme diversiteit aan landschappen en bezienswaardigheden. Binnen haar landsgrenzen vindt u fantastische steden, een prachtige onderwaterwereld, uniek wildlife en indrukwekkende landschappen in de outback. De hoogtepunten zijn uitstekend met binnenlandse vluchten en autohuur op een comfortabele manier te verkennen. Verken onze prachtige Australië reizen op maat en neem contact met ons op voor een uniek reisplan op maat.


Onze Australië-specialist Fraukje bracht speciaal voor Tico een bezoek aan dit prachtige land. Door het kijken van onderstaande video krijgt u een mooie indruk van haar belevingen hier!

Australië reizen & arrangementen

Tico heeft diverse prachtige Australië op maat reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Australië reizen en arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Neem contact op met onze Australië reisspecialisten voor een advies op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
33 dagen
Vanaf € 23.900,– p.p.
april - mei & september - oktober

Australië reizen | Australië Exclusief

Australië heeft de reizigers die graag verblijven in de meest exclusieve accommodaties op de meest unieke locaties een hoop te bieden. Tijdens deze exclusieve vakantie in Australië verblijft u o.a. in het schitterende Bamurru Plains en in de luxe tenten van Longitude 131, verkent u het ruige Tasmanië & Kangaroo Island en spendeert u enkele nachten in het unieke Sal Salis Resort aan de westkust van Australië.

Lees meer
31 dagen
Vanaf € 14.900,– p.p.
September t/m april

Australië reizen | Southern Deluxe

Deze exclusieve reis door het zuiden van Australië van Perth naar Melbourne voert u langs haar indrukwekkende kustlijn en de mooiste nationale parken. U verblijft in de mooiste en meest unieke accommodaties. U bezoekt Perth, Margaret River en reist per luxueuze Indian Pacific trein naar Adelaide. Hier bezoekt u de Flinders Ranges, Barossa Valley, Kangaroo Island, The Grampians National Park en rijdt u de Great Ocean Road naar Melbourne.

Lees meer
28 dagen
Vanaf € 12.100,– p.p.
april, mei, september & oktober

Australië reizen | Natuurreis Australië

Tijdens deze reis ligt de focus op de prachtige natuur die Australië rijk is. De eilanden Tasmanië & Kangaroo Island zullen niet ontbreken en tevens komen een bezoek aan het bijzondere Flinders Range en de Mary River aan bod. Onderweg overnacht u in de meest sfeervolle accommodaties, zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving.

Lees meer

Er zijn voor Australië nog 14 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Het Rode Hart

De meest imposante rotsformaties van het land: Uluru (Ayers Rock) en Kata Tjuta (de Olga’s) liggen in het Rode Hart. De beroemdste, Uluru, is terecht één van de grootste attracties en hét icoon van Australië.

Beste reistijd Gehele jaar door
1 / 5

Australië, één van de mooiste vakantiebestemmingen!

Reis per 4WD door het kleurrijke, indrukwekkende en soms onherbergzame binnenland in de outback bij Ayers Rock en Kings Canyon of ga op avontuur en berijdt de befaamde Gibb River Road. Bezoek haar aangename steden Sydney, Melbourne en Adelaide, geniet van de beste wijnen in o.a. Barossa en Hunter Valley en sluit uw Australië reis af op één van de prachtige eilanden waar u kennis kunt maken met een zéér indrukwekkende onderwaterwereld.

"Tico is zeker een topper om in te schakelen bij de organisatie van een reis op maat door Australië. Prijs / kwaliteit is prima, de aanpassingen aan onze wensen waren perfect!"
Marinette & Jacqueline

Waarom met Tico naar Australië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Australië op maat reizen. Zij kennen de verschillende regio's van Australië goed en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring.

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat