Azië

Azië is zó divers en biedt prachtige mogelijkheden voor een rondreis waarin zowel de rijke natuur als prachtige cultuur de boventoon voeren. Door de enorme diversiteit zijn er tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis.

Fraukje van Nes • Reisexpert Azië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Onze mooiste Azië reizen

Deze prachtige voorbeeldreizen laten u kennismaken met al het moois wat Azië u te bieden heeft.

Favoriet
20 dagen
Vanaf € 14.995,– p.p.
April, mei, oktober, november

Japan reis | Luxe reis 'Japan Deluxe'

Deze 20-daagse luxe reis Japan laat u kennis maken met de mooiste hoogtepunten van de eilanden Honshu en Kyushu terwijl u verblijft in de meest exclusieve hotels en ryokans. U brengt een bezoek aan Tokyo, Kanazawa, Kyoto, het kunsteiland Naoshima, Hiroshima en Nagasaki. De reis wordt afgesloten met een verblijf in het authentieke berggebied bij Mount Aso, waar u met een eigen huurauto naartoe rijdt.

Lees meer
Favoriet
19 dagen
Vanaf € 27.400,– p.p.
september t/m april

Bhutan reizen | AMAN Bhutan

Tijdens deze luxe Bhutan reis verblijft u op 5 verschillende plekken in het prachtige Amankora. Na een verkenning van de hoofdstad Thimphu reist u verder naar de lager gelegen Punakha Valley. U geniet van de schoonheid van de Phobjikha Valley en maakt kennis met Bumthang. U sluit deze exclusieve Bhutan reis af in Paro, waar een bezoek aan het wereldberoemde Tiger's Nest niet zal ontbreken.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 10.350,– p.p.
December t/m april

Vietnam reis | Vietnam Deluxe

Tijdens deze 19-daagse luxe rondreis Vietnam bezoekt u o.a. de hoofdstad Hanoi, de weelderige bergen van Mai Chau en het gezellige plaatsje Hoi An. U maakt een bijzondere treinreis naar de Phu Yen en verblijft aan een paradijselijk strand. Vervolgens reist u naar de Mekongdelta, alvorens u de reis afsluit in de interessante stad Saigon. Onderweg verblijft u in de mooiste accommodaties van Vietnam!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 8.520,– p.p.
Mei t/m oktober

Indonesië reis | Luxe reis Indonesië

Verken het veelzijdige Indonesië en verblijf in prachtige luxe accommodaties. U start de reis op het eiland Java waar u in de buurt van de eeuwenoude Borobudur tempel verblijft. Vervolgens vliegt u naar Bali waar u in Jimbaran aan het strand verblijft en doorreist naar de plaatsjes Munduk en Ubud in het binnenland. Hierna reist u verder in oostelijke richting naar het ongerepte eiland Lombok en maakt u kennis met het prachtige landschap aldaar. U eindigt de reis in het heerlijke Soori Bali bij het rustige plaatsje Tabanan.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 16.515,– p.p.
maart t/m september

Maleisië & Borneo reis | West-Maleisië & Borneo Exclusief

Maak in 3 weken kennis met de meest bijzondere gebieden van West-Maleisië & Borneo en overnacht onderweg in de meest exclusieve accommodaties die Maleisië te bieden heeft. Zo overnacht u o.a. in The Datai op Langkawi, het Four Seasons in Kuala Lumpur, de Borneo Rainforest Lodge in het schitterende Danum Valley en het The Sanchaya op Bintan Island.

Lees meer

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen iedere bestemming uit eigen ervaring. Het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos genieten van uw reis naar Azië!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur voor een bestemming, maar wel een duidelijke wensen? Bekijk hieronder onze verschillende reisthema's.

Beste reistijd voor uw rondreis Azië

Bij het plannen van uw rondreis Azië is het verstandig rekening te houden met de beste reistijd van een land. Om u een duidelijk overzicht te geven van de beste reistijd hebben wij per maand voor u aangegeven welke Tico bestemmingen het beste te bezoeken zijn.

januari

De volgende bestemmingen in Azië kunt u bijzonder goed bezoeken in de maand januari. Wanneer u klikt op het land naar keuze, kunt u bij 'beste reistijd per regio' gedetailleerde informatie vinden over het weer per gebied.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat