Azië

Azië is zó divers en biedt prachtige mogelijkheden voor een rondreis waarin zowel de rijke natuur als prachtige cultuur de boventoon voeren. Door de enorme diversiteit zijn er tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke rondreis Azië.

Charissa Martens • Reisexpert Azië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Onze mooiste Azië reizen

Wij mogen Azië's mooiste bestemmingen tot ons aanbod rekenen. Hieronder vindt u enkele van onze favoriete voorbeelden voor een rondreis Azië.

17 dagen
Vanaf € 3.995,– p.p.
April t/m september

Sri Lanka reizen | Treasures of Nature

Bijzondere natuurreis door Sri Lanka met uw eigen chauffeur waarbij vooral gefocust wordt op de spectaculaire natuur. U gaat op safari in de zeer ongerepte parken Wilpattu en Gal Oya, verblijft aan de prachtige stranden van Trinco en reist deels per trein door de hooglanden bij Ella en Nuwara Eliya.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 5.055,– p.p.
April t/m september

Borneo reizen | Borneo Compleet

Een bijzondere rondreis Borneo langs alle grote hoogtepunten van de staten Sarawak en Sabah. U brengt een bezoek aan de parken Bako, Batang Ai en Mulu en reist naar het Kinabatanganreservaat. U bezoekt Danum Valley, wat voor vele hét hoogtepunt van Borneo is en sluit de reis daarna af aan Dalit Beach.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 4.725,– p.p.
November t/m april

Maleisie reizen | Maleisië Deluxe

Exclusieve 17-daagse luxe reis Maleisië op basis van verblijf in haar allermooiste luxe hotels. Door hun uitstekende ligging, spectaculair design en kleinschaligheid steken deze verblijven met kop en schouders uit boven de reguliere hotels in West-Maleisië.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 875,– p.p.
Januari t/m april

Bandos Maldives | toeristenklasse-A

Het schitterende Bandos Maldives ligt op ca. 15 minuten varen van de internationale luchthaven van Malé en is een fantastisch en sfeervol familieresort, gebouwd in Maldivische stijl. De 215 kamers zijn verdeeld over standaard kamers en enkele luxueuze villa's in de tuinen of op palen boven het water. U kunt kiezen uit een verblijf op basis van halfpension, volpension of All-Inclusive.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 3.595,– p.p.
Juni t/m oktober

Indonesië reizen | Ongerept Sulawesi

Zeer volledige 19-daagse rondreis over het mystieke en bijzondere eiland Celebes (Sulawesi). Maak kennis met haar indrukwekkende natuur en cultuur en sluit uw reis af op het prachtige eiland Bunaken waar u kunt snorkelen of duiken bij één van ’s werelds mooiste koraalriffen!

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 365,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar arrangement | Bedevaart naar de Golden Rock

2-daags bezoek onder begeleiding van een gids vanuit Yangon aan één van Myanmar’s belangrijkste bedevaartsoorden: Golden Rock. Treed in de voetsporen van de pelgrims en ervaar de sfeer van deze magische plek. Een bijzonder onderdeel van uw reis op maat naar Myanmar!

Lees meer

Wat kunt u verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen iedere bestemming goed. Het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos genieten van uw rondreis Azië!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur wat betreft bestemming, maar wel een duidelijke wens wat betreft het soort reis? Bekijk hieronder de verschillende reisthema's.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat