Europa

Niet al te ver van huis vinden we een aantal schitterende en zeer veelzijdige vakantiebestemmingen. Europa staat bekend om haar rijke historie, indrukwekkende natuur, goede infrastructuur en het heerlijke eten.

Charissa Martens • Reisexpert Europa

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Nu ook met Tico op reis binnen Europa!

Tico Reizen is al sinds 1993 specialist in de verzorging van de mooiste reizen, veelal naar verre bestemmingen. Wij zijn ontzettend blij dat we ook een aantal prachtige landen binnen Europa aan ons reeds zeer veelzijdige aanbod kunnen toevoegen zodat u met Tico ook wat dichterbij huis fantastisch verzorgd op vakantie kunt. En zoals u van ons gewend bent, staan bijzondere verblijven en unieke ervaringen centraal, ook in onze reizen binnen Europa!

Favoriet
17 dagen
Vanaf € 12.500,– p.p.
maart t/m november

Portugal reis | Deluxe Portugal

Reis op uw gemak van Porto in het noorden tot aan de hoofdstad Lissabon en verblijf onderweg in prachtige, authentieke en buitengewoon comfortabele accommodaties. U bezoekt Porto, de Douro, de binnenlanden van Alentejo, Lissabon en u verblijft enkele dagen aan de Atlantische kust. Onderweg staan een aantal onvergetelijke ervaringen op het programma.

Lees meer
Uniek arrangement
Favoriet
4 dagen
Vanaf € 5.795,– p.p.
juni t/m september

IJsland arrangement | Deplar Farm in Noord-IJsland

De zeer exclusieve Deplar Farm ligt in een diepe vallei op het Troll-schiereiland in het schitterende noordwesten van IJsland. U wordt hier omringd door absolute wildernis en kunt hier naar hartenlust genieten van talloze buitenactiviteiten zoals wandelen, paardrijden, fietsen en kajakken. De lodge is het gehele jaar geopend.

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

Tico gaat nét een stap verder dan de meeste reisorganisatoren. Wij streven ernaar om u op zeer bijzondere wijze te laten kennis maken met de bestemming. Zo verzorgen we al uw transport, uw verblijf in de mooiste accommodaties en nemen we daarnaast enkele unieke ervaringen voor u mee die de reis onvergetelijk zullen maken.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

De mooiste accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u dan ook graag verblijven in de mooiste accommodaties waar ultiem comfort en een uniek ontwerp de boventoon voeren.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die bijzondere lunch die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat