Europa

Niet al te ver van huis vinden we een aantal schitterende en zeer veelzijdige vakantiebestemmingen. Europa staat bekend om haar rijke historie, indrukwekkende natuur, goede infrastructuur en het heerlijke eten.

Charissa Martens • Reisexpert Europa

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Nu ook met Tico op reis binnen Europa!

Tico Reizen is al sinds 1993 specialist in de verzorging van de mooiste reizen, veelal naar verre bestemmingen. Wij zijn ontzettend blij dat we ook een aantal prachtige landen binnen Europa aan ons reeds zeer veelzijdige aanbod kunnen toevoegen zodat u met Tico ook wat dichterbij huis fantastisch verzorgd op vakantie kunt. En zoals u van ons gewend bent, staan bijzondere verblijven en unieke ervaringen centraal, ook in onze reizen binnen Europa!

Portugal is onze allereerste Europese bestemming. Neemt u gerust een kijkje op de Portugal pagina waarop al enkele schitterende voorbeeldreizen en bijzondere arrangementen te vinden zijn. Samen met onze fantastische partner zal het aanbod steeds wat meer worden uitgebreid.

Maar ook andere pareltjes binnen Europa zullen spoedig volgen. Houd onze website in de gaten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of neem contact met ons op voor het laatste nieuws!

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 995,– p.p.
Maart t/m november

Portugal arrangement | São Lourenço do Barrocal

Reis af naar de zeer authentieke Alentejo-regio en verblijf in het ruim 200 jaar oude landgoed São Lourenço do Barrocal nabij het plaatsje Monsaraz. De fántastische setting waarin deze accommodatie is gelegen, de historie, en het sublieme oog voor detail zal uw verblijf hier onvergetelijk maken.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 5.495,– p.p.
Maart t/m november

Portugal reis | Portugal Deluxe

Reis op uw gemak van Porto in het noorden tot aan de hoofdstad Lissabon en verblijf onderweg in prachtige, authentieke en buitengewoon comfortabele accommodaties. U bezoekt Porto, de Douro, de binnenlanden van Alentejo, Lissabon en u verblijft enkele dagen aan de Atlantische kust. Onderweg staan een aantal onvergetelijke ervaringen op het programma.

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

Tico gaat nét een stap verder dan de meeste reisorganisatoren. Wij streven ernaar om u op zeer bijzondere wijze te laten kennis maken met de bestemming. Zo verzorgen we al uw transport, uw verblijf in de mooiste accommodaties en nemen we daarnaast enkele unieke ervaringen voor u mij die de reis onvergetelijk zullen maken.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

De mooiste accommodaties

Een verblijf is bij Tico nóóit standaard en draagt bij aan de reisbeleving. We laten u dan ook graag verblijven in de mooiste accommodaties waar ultiem comfort en een uniek ontwerp de boventoon voeren.

Ultiem genieten

Alles is tot in de puntjes verzorgd, van uw transport tot aan die bijzondere lunch die u nooit meer zal vergeten. U hoeft zich dan ook nergens zorgen over te maken en alleen nog maar te genieten.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat