Logo bg white

Latijns-Amerika

Peru reizen

Beste reistijd Mei t/m november

Het land van eeuwenoude tradities, een diepgewortelde cultuur, adembenemende vergezichten en uniek dierenleven; Peru heeft alles in huis voor een prachtige individuele rondreis.

Prachtige Peru reizen

Peru behoort tot Latijns-Amerika’s populairste en meest veelzijdige reisbestemmingen en beschikt over meer archeologische wonderen dan welke andere bestemming dan ook. De meeste reizigers kiezen de magische Incastad Machu Picchu als hoofddoel voor hun bezoek, maar Peru heeft zóveel meer om u te verleiden tot een bezoek dan alleen Machu Picchu. Het land van de Inca’s heeft werkelijk alles in huis voor de mooiste Peru reizen welke u geheel op individuele basis kunt maken.

Maak kennis met haar uiterst vriendelijke en zo kleurrijke bevolking en geniet van de spectaculaire Andestoppen. Reis af naar haar uitgestrekte kust of ga op zoek naar jaguars, tapirs en otters in de Amazone. Geniet van de indrukwekkende architectuur en diepgewortelde cultuur in haar historische steden, en bezoek haar vele indrukwekkende eeuwenoude archeologische vondsten verspreid over het hele land.

Peru reizen en arrangementen

Tico heeft een aantal prachtige individuele Peru reizen en arrangementen voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze Peru reizen en unieke arrangementen dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Al vanaf 1993 zijn wij dé Peru reizen specialist en wij assisteren u dan ook graag met een voorstel op maat.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
21 dagen
Vanaf € 12.850,– p.p.
Mei t/m oktober

Peru reizen | Peru Deluxe

Deze luxe rondreis Peru laat u op zéér comfortabele wijze in een rustig tempo kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van het land. U bezoekt o.a. de steden Lima en Arequipa en reist via de indrukwekkende Colca Canyon naar het Titicacameer. Per exclusieve Andean Explorer trein reist u naar de oude Incastad Cuzco voor een bezoek aan Machu Picchu en de Heilige Vallei.

U verblijft tijdens deze luxe rondreis Peru in de mooiste en meest exclusieve hotels van het land waaronder het Titilaka Hotel en het schitterende Explora Valle Sagrado.

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 430,– p.p.
mei t/m oktober

Peru arrangement | Skylodge Adventure Suites

Verblijf in een van de meest unieke accommodaties van Peru. Bij Skylodge Adventure suites slaapt u in een volledig transparant vertrek tegen een bergwand in de Heilige Vallei. U bereikt de suites door middel van een avontuurlijke 'via ferrata' en keert terug in het dal via een netwerk van ziplines. Een onvergetelijke ervaring!

Lees meer
25 dagen
Vanaf € 9.350,– p.p.
Mei t/m november

Combinatiereis | Peru & Bolivia

Deze indrukwekkende rondreis Peru en Bolivia brengt u naar de belangrijkste hoogtepunten van deze prachtige landen. In het zuiden van Peru bezoekt u o.a. Lima, Arequipa en de Colca Canyon, Via het Titicacameer reist u naar Bolivia waar u de steden La Paz en Sucre bezoekt en de buitenaardse Uyuni zoutvlakte. U reist terug naar Peru voor een bezoek aan Cuzco en de Heilige Vallei. U sluit uw reis af bij de wereldberoemde Incastad Machu Picchu.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.350,– p.p.
Mei t/m november

Peru arrangement | Luxe Incatrail naar Machu Picchu

Bewandel de klassieke Incatrail naar Machu Picchu zonder in te boeten op comfort! Tijdens deze privé luxe incatrail naar Machu Picchu verblijft u in comfortabele tenten, slaapt u op goede matrassen op comfortabele stretchers en wordt u onderweg getrakteerd op heerlijke maaltijden en fijne massages. Een exclusieve en unieke ervaring voor de avontuurlijke, luxe reiziger.

Lees meer

Er zijn voor Peru nog 12 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

Manu National Park

Het ongerepte Manu National Park in het Peruaanse Amazonegebied wordt maar door weinigen bezocht en is een paradijs voor natuurliefhebbers. Doordat er maar weinig accommodatie te vinden is, heeft u hier een veel kleinschaligere jungle ervaring dan in het drukker bezochte Tambopata reservaat.

Beste reistijd Mei t/m november
1 / 5

Tico: dé Peru reizen specialist sinds 1993

De specialisten van Tico Reizen hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Peru reizen. Zij kennen de verschillende gebieden goed en kunnen u uitstekend adviseren over de beste reistijd per regio.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Uw droomreis Peru

Geen enkele reis is hetzelfde. In overleg met u wordt uw persoonlijke en unieke programma samengesteld op basis van uw reisgezelschap.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat