Avana Retreat in Mai Chau

Dit resort is een oase van rust te midden van weelderige groene landschappen in het prachtig groene Mai Chau in het noordwesten van Vietnam. Het Avana Retreat verwelkomt u met 36 bungalows, suites en privé pool villas, prachtig gelegen op de berghelling met een adembenemend uitzicht op de vallei. In het restaurant worden lokale Vietnamese gerechten en internationale culinaire hoogstandjes geserveerd, waardoor u kunt genieten van heerlijke maaltijden. Het prachtige buitenzwembad biedt een panoramisch uitzicht op de vallei en nodigt uit tot ultieme ontspanning. Direct naast een waterval bevindt zich de betoverende Orchid Spa, waar holistische behandelingen worden aangeboden om lichaam, geest en ziel te herstellen.

Hoewel Mai Chau zelf een bescheiden dorpje is, worden de omliggende valleien en dorpjes met hun authentieke schoonheid en culturele rijkdom al snel een favoriete bestemming. U krijgt hier een goede indruk van de leefwijze en de tradities van de bergvolkeren, voornamelijk Witte Thai, die stammen uit Thailand, Laos en China.

De omgeving biedt zich uitstekend aan om uitgebreide trektochten en wandelingen te maken. Er zijn verschillende routes die u kunt volgen, variërend van eenvoudige wandelingen door rijstvelden tot meer uitdagende trektochten door de bergen.

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat