Logo bg white

Vietage treinreis van Hoi An naar Quy Nhon

1-daags arrangement Vietnam
Prijs op aanvraag
December t/m april
Annalena5593
Heeft u vragen?
×

Exclusieve treinreis naar Quy Nhon


Deze unieke treinreis aan boord van The Vietage brengt u van het sfeervolle Hoi An in zuidelijke richting naar de kustplaats Quy Nhon. Vanuit daar bereikt u moeiteloos de minder ontdekte provincie Phu Yen, een waar juweel aan de kust van Centraal-Vietnam, dat een authentieke inkijk biedt in het lokale leven en de traditionele ambachten.

In de ochtend wordt u van Hoi An naar het treinstation van Da Nang gebracht, waar u aan boord gaat van de luxe Vietage-trein. Gedurende de luxe reis van ongeveer 6 ½ uur naar Quy Nhon zijn alle drankjes, een korte massage en een heerlijk 3-gangenmenu inbegrepen.

Onderweg passeert u prachtig de groene vlaktes, beboste bergen en sprankelende kusten van Centraal-Vietnam. Eenmaal aangekomen in Quy Nhon staat er een transfer voor u klaar naar uw volgende accommodatie.

Prijsindicatie voor deze treinreis naar Quy Nhon

Voor de treinreis aan bord van The Vietage van Hoi An naar Quy Nhon is de prijs op aanvraag.


Direct offerte aanvragen
Annalena Hartmann • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen goed en uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte rondreis Vietnam voor u samenstellen!

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat